Пісочинська селищна рада
Харківська область

ДІЯЛЬНІСТЬ ЦЕНТРУ

Реалізуємо проєкт "РОДИНА І ГРОМАДА"

29.11.2023 директор Центру надання соціальних послуг Людмила Гончарова представила Пісочинську громаду на засіданні круглого столу "Захист і підтримка дітей та сімей, які постраждали від війни в Україні: досвід, виклики та можливості", якій відбувся в м.Хмельницький. Захід відбувся в межах реалізації проєкту "РОДИНА І ГРОМАДА: адаптація-інтеграція-розвиток". Під час заходу обговорили попередні результати проєкту та напрацювали можливі подальші напрями діяльності. За 7 місяців реалізації проєкту в Пісочинській громаді додатково 271 особа отримала соціальні послуги, 7 родин взято під соціальний супровід, надано благодійну допомогу 6 сім'ям , у яких виховується 12 дітей, на загальну суму 137 тисяч гривень. За рахунок допомоги поліпшено побудові умови проживання, придбано зимовий одяг та взуття дітям, мобільні телефони для навчання, дрова, бензопили, мікрохвильові пічки, а також проведено дороговартісне медичне обстеження малолітньої дитини. Крім цього, за кошти проєкту оплачено заробітну плату 4 спеціалістів та облаштовано їм робочі місця. Все це дозволило охопити послугами більше мешканців громади та розширити спектр послуг. МИ ПРАЦЮЄМО ЩОБ ПІДТРИМАТИ ВАС ТА ДОПОМОГТИ В ПОДОЛАННІ СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИН!

09:22:18 30.11.2023

Взяли участь у публічній консультації

Пісочинський селищний голова  Олег Чернобай разом з керівником Центру надання соціальних послуг та представником служби у справах дітей взяли участь у публічній консультації, яка відбулася 5 жовтня в Харкові, та презентували перспективи впровадження в Пісочинській громаді соціальної послуги денного догляду для дітей з інвалідністю. Захід був присвячений питанням посилення біологічних сімей, запобігання розлученню дітей та батьків, розвитку необхідних послуг та альтернативних форм сімейного виховання. Мета заходу - розробка Дорожньої карти реформи системи догляду дітей в Україні. Група експертів обговорила пріоритетну для держави тему теорії змін у сфері кращого догляду дітей. Результатом дискусії стали напрацьовані пропозиції можливих рішень у сферах альтернативної форми сімейного виховання, усиновлення, зміцнення сімей, превенції розлучення дитини і родини.

15:15:33 09.10.2023

БАЗОВІ ЦИФРОВІ НАВИЧКИ ДЛЯ ОСІБ ЕЛЕГАНТНОГО ВІКУ

10.08.2023 Центром надання соціальних послуг Пісочинської громади спільно з "Коло щасливих" проведено урок з навчання в смартфоні для осіб елегантного віку. В рамках курсу: "Базові цифрові навички для людей елегантного віку" відбулось перше заняття. "Студенти" прослухали лекцію і опанували практичні навички щодо тонкощів користування смартфоном, пошуку необхідної інформації в мережі Інтернет. Час провели з користю та задоволенням. Висловлюємо щиру вдячність за проведене заняття Головні Світлані Миколаївні та дівчатам з "Коло щасливих" за гостинність та увагу. Спільними зусиллями робимо життя мешканців Пісочинської громади більш змістовним та інформативним.

22:22:22 10.08.2023

СОЦІАЛЬНА АДАПТАЦІЯ ДЛЯ ОСІБ ЕЛЕГАНТНОГО ВІКУ

27.07.2023 Центром надання соціальних послуг Пісочинської селищної ради спільно з Коло Щасливих проведено тренінг з нейрогімнастики для жінок елегантного віку. Вправи проводились з елементами гри для психоемоційної разгрузки. Поважні панночки з користю провели час, отримали задоволення та позитивні емоції. Висловлюємо щиру  вдячність психологині Наталії Крамар та дівчатам з «Коло Щасливих» за гостинність, професіоналізм, атмосферу позитиву та доброти. Рухаємося спільно за для добробуту та активного довголіття мешканців Пісочинської громади!

14:33:55 28.07.2023

СУПЕРВІЗІЙНА ЗУСТРІЧ 

20.07.2023 до Центру надання соціальних послуг Пісочинської селищної ради завітали представники Харківського обласного центру соціальних служб.  Мета зустрічі - підвищення  професійної  компетентності надавача соціальних послуг.  З користю провели час: розібрали декілька "випадків", намітили подальший план роботи із сім'ями, уточнили певні тонкощі оформлення документів... Дякуємо фахівчиням Харківського обласного центру соціальних служб за надання методичної допомоги. Тримаємо соціальний "стрій" спільно заради добробуту мешканців Харківщини!

19:46:52 20.07.2023

ПРИВІТАЛИ З ЮВІЛЕЄМ ГРИЦЕНКО А.М.

Сьогодні в нашій великій соціальній родині свято - 90-річний ювілей відзначає Гриценко Анастасія Максимівна, мешканка селища Пісочин. Привітати ювіляршу завітали голова Пісочинської громади Олег Чернобай та представники Центру надання соціальних послуг. Щиро вітаємо Анастасію Максимівну з ювілеєм! Зичимо зберегти здоров'я, активність та бодрість духу на довги роки! Отримувати  позитив і наснагу в кожній миті! Низько вклоняємося Анастасії Максимівні за багаторічну самовіддану працю на благо суспільства.  Зі свого боку і надалі будемо докладати зусилля, щоб  мешканці громади, які потребуют нашої уваги, утримували якісні соціальні послуги, тепло та нашу турботу.

16:43:18 20.07.2023

ПРОДОВЖУЄМО  «ЕКСПЕРИМЕНТУВАТИ» В МЕЖАХ ПОСЛУГИ СОЦІАЛЬНОЇ АДАПТАЦІЇ ДЛЯ ОСІБ ПОВАЖНОГО ВІКУ

14.07.2023 поважні панночки Пісочинської громади опанували техніки малювання. У заході взяли участь леді різних вікових груп. «Експеримент» показав свою ефективність – всі отримали задоволення та позитивні емоції, поринули в атмосферу дитинства та творчості. Захід відбувався в приміщені безпечного простору «Коло Щасливих» за участі представників Центру надання соціальних послуг Пісочинської селищної ради. Висловлюємо щиру  вдячність майстрині та дівчатам з «Кола Щасливих» за гостинність, професіоналізм, атмосферу позитиву та доброти. Рухаємося спільно за для добробуту та активного довголіття мешканців Пісочинської громади.

18:40:18 15.07.2023

ВДОСКОНАЛЮЄМО КОМАНДНУ ВЗАЄМОДІЮ 

06-07 липня представники різних суб'єктів Пісочинської громади: соціальної сфери, освіти, медицини, служби у справах дітей, поліцейські офіцери громади, старости, психологи, юристи взяли участь у дводенному тренінгу: "Раннє виявлення як попередження сімейного неблагополуччя".  Захід відбувся в межах проєкту "РОДИНА І ГРОМАДА: адаптація-інтеграція-розвиток", мета якого забезпечити захист та психосоціальні потреби дітей та сімей, створити умови для безпечного житла та доступу до якісних послуг в громаді. Висловлюємо вдячність чудовим та високопрофесійним тренеркам Поні Людмилі та Валантирець Наталі за отриманні знання, навички та позитивні емоції, що надихають на нові звершення. Працюємо спільно заради добробуту та благополуччя мешканців Пісочинської громади.

10:31:41 07.07.2023

Проведено черговий захід в межах послуги "Соціальної адаптації"

Що потрібно панночкам поважного віку? Увага, турбота, наша любов... Так, безумовно. Але для підтримки активного довголіття потрібні ще певні вправи під керівництвом досвідчених фахівців. 29.06.2023 Центром надання соціальних послуг Пісочинської громади разом з досвідченим психологом організували та провели в "Коло щасливих" заняття з НЕЙРОГІМНАСТИКИ для осіб поважного віку. Для чого потрібна нейрогімнастика: - покращує пам'ять - підвищує настрій - покращує соціальну адаптацію - сбільшує концентрацію - сприяє підтриманню здорового способу життя Дякуємо психологіні пані Наталії та дівчатам з "Коло щасливих" за професіоналізм та співпрацю.  Задля благополуччя  мешканців Пісочинської громади!

16:27:53 29.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь