A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

До Вашої уваги результати досліджень проб повітря на межі санітарно – захисної зони ТОВ "ХАСК ХОЛДІНГ"

Дата: 22.08.2019 10:01
Кількість переглядів: 433

Шановні мешканці!

14 серпня на сайті Пісочинської селищної ради була опублікована інформація щодо проведення на території ТОВ «ХАСК ХОЛДІНГ» зустрічі робочої групи, яка складалася з представників компанії, представників селищної ради, місцевих мешканців. Робоча група розглянула звернення мешканців щодо можливих фактів забруднення навколишнього середовища у ході господарської діяльності компанії.

У цей день за ініціативою адміністрації «ХАСК ХОЛДІНГ» спеціалістами  Харківського наукового центру військової екології було відібрано проби повітря на межі санітарно – захисної зони підприємства. Завдяки  політиці відкритості про наміри та досягнення у галузі охорони навколишнього середовища, яку проводить компанія, Ви маєте можливість ознайомитися з протоколом випробувань та результатами проведених аналізів. У посиланні, яке приведено нижче, міститься інформація про гранично допустимі концентрації хімічних і біологічних речовин в атмосферному повітрі населених місць, затверджені у 2015 році:

http://oblvet.org.ua/data/Normativna_Baza_CEC/GDK_Atmosfera_miscb15_1.doc

Згідно з нормативною базою вміст речовин, які визначали в пробах атмосферного повітря на межі санітарно – захисної зони ТОВ «ХАСК ХОЛДІНГ», не перевищує гранично допустимі концентрації.

Необхідно зазначити, що з 2017 року після впровадження проектів зі встановлення відповідного устаткування, які забезпечили скорочення  споживання енергетичних ресурсів і мінімізацію впливів на атмосферу, підприємство досягло зменшення кількості відходів на одиницю продукції в 15 разів! 

Ми вдячні засновникам та адміністрації ТОВ «ХАСК ХОЛДІНГ» за відповідальне ставлення до охорони навколишнього середовища та за сприяння розвитку нашої громади.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь