Пісочинська селищна рада
Харківська область

12 березня відбулося засідання комісії техногенно-екологічної безпеки Пісочинської селищної ради щодо недопущення поширення коронавірусної інфекції на території ОТГ.

Дата: 12.03.2020 18:17
Кількість переглядів: 326

12 березня на виконання розпорядження Пісочинського селищного голови Чернобая О.О. відбулося засідання комісії техногенно-екологічної безпеки Пісочинської селищної ради щодо недопущення поширення коронавірусної інфекції на території ОТГ за участю представників ДСНС, Держспоживслужби, поліцейських, керівників комунальних закладів громади. Згідно з постановою КМУ № 211 від 11.03.2020 року "Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19" на території громади зупинено освітній процес у закладах загальної середньої, дошкільної, позашкільної освіти усіх типів, форм власності з 12.03.2020 по 04.04.2020 року. Було вирішено обмежити на території громади проведення всіх масових заходів, посити дезінфекційні заходи у закладах та громадському транспорті, вжити всіх невідкладних профілактичних дій щодо запобіганню розповсюдження коронавірусу, інформувати населення про заходи з запобігання захворюванню на гостру респіраторну хворобу, спричинену коронавірусом Covid-19.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь