Пісочинська селищна рада
Харківська область

Соціальна робота в сім’ях, які опинились у складних життєвих обставинах.

Дата: 13.05.2020 15:14
Кількість переглядів: 215

 

08 травня працівниками Служби у справах дітей та сім’ї Пісочинської селищної ради спільно з поліцейськими офіцерами громади Янковським М.В., Антоновим А.В., з метою виявлення дітей, батьки яких ухиляються від виконання батьківських обов’язків, відвідано сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах. Під час рейду були відвідані 2 родини.
В одному з помешкань виявлені незадовільні санітарні умови. З батьками проведено бесіду щодо необхідності забезпечення належних умов проживання дитини, вручено попередження та встановлено термін для усунення недоліків. Родина взята під соціальний супровід служби у справах дітей та сім’ї, дитина отримала солодощі від Пісочинської селищної ради.
В іншій родині мати після виписки з пологового будинку покинула новонароджену дитину на дідуся та бабусю та поїхала в інший район до свого співмешканця.
За місцем перебування дитини терміново виїхала комісія у складі працівників служби у справах дітей, поліції та лікаря-педіатра. Встановлено, що загрози життю та здоров’ю дитини не має. Після проведеної профілактичної роботи з матір’ю, наступного дня вона повернулась до немовляти та має намір найближчим часом проживати з дитиною у сел. Пісочин. Мати отримала попередження про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь