Пісочинська селищна рада
Харківська область

Привітання з Днем народження Пригоди М. А., Почесного громадянина Пісочина, члена виконавчого комітету Пісочинської селищної ради, члена правління Пісочинської спілки ветеранів Афганістану

Дата: 23.05.2020 06:47
Кількість переглядів: 367

Фото без опису

Вітаємо з Днем народження Пригоду Миколу Андрійовича, Почесного громадянина Пісочина, члена виконавчого комітету Пісочинської селищної ради, члена правління Пісочинської спілки ветеранів Афганістану!

Шановний Миколо Андрійовичу! Ваша активна громадянська позиція, щирість і порядність, любов до Батьківщини та турбота про добробут громади – взірець для наслідування! 

Нехай Ви та Ваша родина завжди відчувають прихильність долі. Зичимо Вам міцного здоров’я та наснаги на добрі справи,  злагоди та добробуту сімейному колі, успіхів у всіх сферах життя! Хай настрій буде радісним, натхнення дарує нові ідеї, спілкування з вірними друзями дарує задоволення.

З Днем народження!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь