Пісочинська селищна рада
Харківська область

Привітання з ювілеєм Малінкіної В. М., Почесного громадянина Пісочина, депутата Пісочинської селищної ради, заступника з навчально-виховної роботи Комунального закладу «Пісочинський ліцей»

Дата: 29.05.2020 06:26
Кількість переглядів: 241

Фото без опису

Вітаємо з ювілеєм Малінкіну Віру Миколаївну, Почесного громадянина Пісочина, депутата Пісочинської селищної ради, заступника з навчально-виховної роботи Комунального закладу «Пісочинський ліцей»!

Шановна Віро Миколаївно! Ваш надзвичайний професіоналізм, мудрість адміністратора, тактовність і харизматичність  захоплюють і викликають глибоку повагу! Від щирого серця зичимо Вам втілення всіх заповітних мрій! Нехай життя буде сповнене любові, щастя, успіху, в серці панує Весна, родинний затишок надихає та дарує наснагу на нові звершення, плідна робота колективу викликає гордість та задоволення! Міцного здоров’я  Вам та Вашим  найближчим, позитивних емоцій і яскравих вражень щодня.

Зі святом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь