Пісочинська селищна рада
Харківська область

УВАГА! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

Дата: 15.07.2020 16:35
Кількість переглядів: 307

Відділ соціального захисту населення Пісочинської селищної ради інформує про дію електронної послуги для оформлення електронної заяви на отримання допомоги при народженні дитини.

Для цього на Урядовому порталі kmu.gov.ua в розділі «Електронні послуги» потрібно заповнити електронну форму заяви, попередньо зробити власний електронно-цифровий підпис (ЕЦП). Його можна отримати через Акредитовані центри сертифікації ключів (АЦСК) (за посиланням: www.czo.gov.ua/ca-registry) або, якщо ви є клієнтом «ПриватБанку» замовити безкоштовно, дистанційно за посиланням: (https://acsk.privatbank.ua/)  Відеоінструкцію з оформлення електронного цифрового підпису для клієнтів «ПриватБанку» можна знайти за посиланням: (https://www.youtube.com/watch?v=kZJ8v0Ti6Ys)

Подати заяву  можна протягом 12 місяців з дня народження дитини.                  У разі пропуску зазначеного періоду, право на отримання допомоги втрачається.

Допомога  при  народженні  дитини  надається  у  розмірі                            41280  гривень.  Виплата допомоги  здійснюється одноразово у сумі                   10320 гривень, решта суми  допомоги   виплачується  протягом  наступних  36  місяців рівними частинами (по 860 грн. у місяць).

Кошти можна отримувати у відділені «Укрпошти» або на банківський рахунок (слід відкрити  рахунок «для соціальних виплат»).Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь