Пісочинська селищна рада
Харківська область

Про КНП Пісочинської селищної ради "ЦПМД №2 Харківського району" (частина 2)

Дата: 26.08.2020 17:49
Кількість переглядів: 400

Оскільки питання розповсюдження захворюваності на гостре респіраторне захворювання, спричинене короновірусом  COVID – 19,  та стан системи охорони здоров’я на території громади залишаються найбільш актуальними для більшості мешканців, ми продовжуємо знайомити наших читачів з генеральним директором КНП Пісочинської селищної ради «ЦПМД №2 Харківського району» Канцедал Любов’ю Володимирівною.

Сьогодні ми розповімо вам, про фельдшерський пункт с. Новий Коротич (стара назва с. Комунар). Протягом більш ніж 30 років у фельдшерському пункті працює Євсікова Валентина Петрівна. Це людина, яка знає всіх мешканців, а всі мешканці знають її.

Після входження фельдшерського пункту до складу Центру первинної медико-санітарної допомоги №2 під керівництвом Канцедал Л.В. у ньому відбулись позитивні зміни. Як розповіла нам Валентина Петрівна, якісний ремонт у приміщенні фельдшерського пункту в останнє виконувався у 1989 році, з того часу всі ремонти у приміщеннях виконувались власними силами медичних працівників і зводились до фарбування стелі, стін та підлоги.  У 2018 році в приміщені провели якісний поточний ремонт, встановили сучасні меблі. Сьогодні місцеві мешканці отримують задоволення від візиту до фельдшерського пункту. Крім того у приміщенні ФП було організовано роботу аптечного пункту, що дуже важливо для місцевих мешканців, оскільки аптеки немає навіть у сусідньому смт. Коротич, тому доводиться їхати або до м. Люботин, або до сел. Пісочин. Тепер, під час візиту до ФП мешканці мають можливість виміряти вміст цукру в крові,артеріальний тиск, зробити ЕКГ, крім того можливо отримати призначені лікарем маніпуляції. Наразі в ФП організовано чергування за графіком сімейних лікарів, двічі на рік здійснюються виїзд пересувного флюорографа.

У найближчих планах Канцедал Л.В. підвищення якості надання медичної послуги мешканцям с. Новий Коротич, а також придбання нового обладнання для фельдшерського пункту.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь