Пісочинська селищна рада
Харківська область

Інформація для споживачів (крім населення) сел.Пісочин

Дата: 12.07.2024 08:14
Кількість переглядів: 93

12 липня 2024 року

 

Інформація для споживачів (крім населення) сел.Пісочин

 

На виконання вимог «Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності», затвердженого наказом Мінрегіону від 05.06.2018 № 130, КП «Харківські теплові системи» звернулося до Пісочинської селищної ради з відповідною заявою про необхідність встановлення тарифів на теплову енергію та її постачання для бюджетних установ та інших споживачів (крім населення) шляхом повного перегляду тарифів.

Чинні тарифи для споживачів (крім населення) сел. Пісочин: тариф на теплову енергію (без урахування витрат на утримання і ремонт центральних теплових пунктів): бюджетні установи — 3 436,59 грн за 1 Гкал (з ПДВ) інші споживачі (крім населення) — 3 984,17 грн за 1 Гкал (з ПДВ) Тариф на теплову енергію (з урахуванням витрат на утримання і ремонт центральних теплових пунктів): бюджетні установи — 3 526,18 грн за 1 Гкал (з ПДВ) інші споживачі (крім населення) — 4 073,76 грн за 1 Гкал (з ПДВ). За більш детальною інформацією переходьте за посиланням на веб-сайт КП «Харківські теплові системи» Тарифи — HTS.

Необхідність перегляду тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води та їх структури передбачена положеннями п.  57  «Порядку формування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води», затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 1 червня 2011 р. № 869 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 3 квітня 2019 р. № 291), яке здійснюється уповноваженими органами кожного року, до початку опалювального сезону.

Крім того, необхідність встановлення нових тарифів на теплову енергію, послуги з постачання теплової енергії для споживачів КП «Харківські теплові системи» обумовлена змінами економічних показників, таких як:

      1) зміна обсягів постачання теплової енергії в зв’язку з воєнними діями та воєнним станом в Україні;

2) збільшення вартості електроенергії;

3) перегляд витрат на оплату праці в звязку з зростанням прожиткового мінімуму згідно до Закону України «Про Державний бюджет на 2024 рік»;

4) збільшення інших витрат у зв’язку з інфляційними процесами.

Розмір та структура планованих тарифів на теплову енергію та її постачання для споживачів сел. Пісочин (крім населення) надаються у Додатках.

Зауваження та пропозиції до оприлюднених матеріалів приймаються до  19 липня 2024 року у письмовому або електронному вигляді з зазначенням прізвища, ім`я та по-батькові (для юридичної особи – повного найменування, посади), адреси та контактних телефонів для зворотного зв’язку, за адресою КП «Харківські теплові системи»; 61001, м. Харків, вул. Молодої Гвардії, 15/17або на електронну адресу e-mail: khteplosystem@hts.com.ua з позначкою «зауваження до тарифів».

Місцезнаходження органу, уповноваженого встановлювати тарифи: 62416, Харківська область, Харківський р-н, сел. Пісочин, вул. Беліменків, буд. 2.

ТАРИФИ ТА СТРУКТУРА ХТС


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь