Пісочинська селищна рада
Харківська область

Звернення Пісочинського селищного голови Олега Чернобая з нагоди Дня пам'яті захисників України

Дата: 29.08.2024 14:09
Кількість переглядів: 31

НАЗАВЖДИ В НАШИХ СЕРЦЯХ, У КОЖНІЙ ХВИЛИНІ НАШОГО ЖИТТЯ…

Щороку 29 серпня ми вшановуємо памʼять українців і українок, які віддали свої життя, захищаючи нашу державу. Цей день сповнений болю, скорботи та безмежної вдячності.

Сьогодні разом із рідними та близькими наших Захисників і Захисниць ми згадали імена тих, кому завдячуємо своїм життям. Мужні та звитяжні хлопці й дівчата без вагань стали на захист держави, кожен із них мав свої мрії, плани, надії на майбутнє. Але, на жаль, війна забрала все це. Зі сльозами на очах дивишся на фотографії й згадуєш їхні обличчя, їхню відвагу та жертовність.

Вклоняюся перед всіма воїнами, які поклали своє життя та здоров’я, захищаючи рідну землю та майбутнє своєї Батьківщини. Наша пам'ять про них буде вічною, як і наша вдячність за кожен новий день, який вони нам подарували ціною свого життя.

Низький уклін і співчуття всім родинам. Щиро дякую батькам за виховання славних синів і доньок України, які відважно боронили щасливе майбутнє нашої Батьківщини, а дружинам і дітям – за підтримку в нелегкий час.

ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ І СЛАВА НАШИМ ЗЕМЛЯКАМ, НАШИМ ГЕРОЯМ І ГЕРОЇНЯМ.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь