Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ НАСЕЛЕННЯ

СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ НАСЕЛЕННЯ

ПІКЛУВАННЯ ПРО ЛІТНІХ ЛЮДЕЙ - ПРІОРИТЕТ НАШОЇ РОБОТИ! Підопічні відділення з надання соціальної допомоги одиноким непрацездатним людям похилого віку та особам з інвалідністю Пісочинської селищної ради завжди оточені увагою та турботою. Соціальні працівники якісно виконують свої робочі обов`язки, надаючи літнім людям необхідні послуги, зокрема допомагають у доставці та забезпеченні продуктами харчування. На фото: доставили та передали підопічним від 75 років і старше гуманітарну допомогу (продовольчі набори та сухе молоко) від благодійних організацій.

16:28 06.09.2022

ІНФОРМУЄ РУ ГУ ДСНС УКРАЇНИ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

ІНФОРМУЄ РУ ГУ ДСНС УКРАЇНИ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Якщо помітили боєприпас. Категорично заборонено: - підходити - торкатись руками та сторонніми предметами - користуватись поруч телефоном та іншими засобами зв’язку - намагатись ідентифікувати - переносити, розбирати, заливати рідиною, накривати, закопувати -- здійснювати будь-який механічний, звуковий, тепловий, вібраційний вплив -- проводити будь-які маніпуляції Що робити у разі виявлення - не використовуй поруч засоби радіозв‘язку та телефони - при можливості за допомогою підручних засобів огороди місце - негайно відійди на безпечну відстань (не менше 100 м) - зателефонуй за номером 101 або 102 та повідом про знахідку - нікого не підпускай до місця виявлення ВНП, попередь оточуючих - дочекайся приїзду хоча б однієї з оперативних груп

12:54 06.09.2022

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА - ХЛІБНІ ВИРОБИ!

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА - ХЛІБНІ ВИРОБИ!

ПІСОЧИН: - 13:30 - вул. Гагаріна, 5; - 14:00 - перехрестя вул. Транспортна та пров. Горького, дитячий майданчик; - 15:00 - вул. Клубна, 5; - 15:00 - вул. Молодіжна, 2; - 15:00 - вул. 1-го Травня, 5; - 15:30 - сел. Рай-Оленівка, біля магазину.

11:41 06.09.2022

ВИДАЄМО ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ ВПО

ВИДАЄМО ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ ВПО

Завтра, 6 вересня, видаємо гуманітарну допомогу - продовольчі набори від гуманітарної некомерційної організації World Central Kitchen. Хто може отримати: - внутрішньо переміщені особи віком від 18 років, які мають довідку з реєстрацією на території Пісочинської СТГ та фактично мешкають в громаді, які РАНІШЕ НЕ ОТРИМУВАЛИ допомогу від організації WCK у громаді. Місце видачі: Пісочин, вул. Технологічна, 4а; Час видачі - з 9:00 до 14:00. *Видається 1 набір на родину. *З собою обов'язково мати оригінали паспорта та довідки ВПО!

19:27 05.09.2022

ДО УВАГИ ВПО!

ДО УВАГИ ВПО!

06 вересня продовольчий набір від громади мають можливість отримати  внутрішньо переміщені особи,  які надали документи до селищної ради, але поки що не отримали довідку ВПО. МІСЦЕ ВИДАЧІ -  Пісочин, вул. Клубна, 5 ЧАС ВИДАЧІ -  з 9:00 до 14:00.

17:00 05.09.2022

ПІДТРИМКА, ДОПОМОГА, ПІКЛУВАННЯ

ПІДТРИМКА, ДОПОМОГА, ПІКЛУВАННЯ

Завдяки підтримці World Central Kitchen розпочали видавати допомогу у вигляді продовольчих наборів родинам місцевих мешканців, чиї домоволодіння постраждали в наслідок ворожих обстрілів. Наразі видано вже більше 90 наборів для цієї категорії місцевих мешканців та 581 пакунок для ВПО з окупованих та деокупованих громад. Отримати продовольчий набір можна за наявності акту обстеження домоволодіння представниками селищної ради. Вдячний благодійній організації World Central Kitchen за підтримку нашої громади у цей важкий час! Все буде Україна!

12:51 05.09.2022

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ МИРОШНИЧЕНКА В.В., ТВОРЧОГО КЕРІВНИКА АНСАМБЛЮ НАРОДНОЇ ПІСНІ "ВОДОГРАЙ"

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ МИРОШНИЧЕНКА В.В., ТВОРЧОГО КЕРІВНИКА АНСАМБЛЮ НАРОДНОЇ ПІСНІ "ВОДОГРАЙ"

Вітаємо з Днем народження Мирошниченка Валерія Володимировича, творчого керівника ансамблю народної пісні «Водограй» Пісочинського палацу культури та мистецтв! Вельмишановний Валерію Володимировичу, від щирого серця бажаємо Вам миру та гармонії, відмінного здоров`я та завжди бадьорого настрою! Нехай творче натхнення сприятиме створенню нових шедеврів, а затишок і тепло у сімейному колі дарує невимовне щастя! Зичимо Вам і Вашій родині злагоди, достатку та благополуччя. Хай збуваються всі Ваші мрії та сподівання! З Днем народження!

06:42 05.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь