Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ДО ВІДОМА МЕШКАНЦІВ

ДО ВІДОМА МЕШКАНЦІВ

УВАГА! У зв'язку зі збільшенням кількості випадків респіраторних захворювань прийом населення у Пісочинській селищній раді з 19 вересня буде здійснюватися ЛИШЕ ЗА НАЯВНОСТІ ЗАХИСНОЇ МАСКИ У ВІДВІДУВАЧА! Дякуємо за розуміння!

12:23 18.09.2022

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ УМАНЦЕВА А.В., КЕРУЮЧОГО СПРАВАМИ (СЕКРЕТАРЯ) ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ УМАНЦЕВА А.В., КЕРУЮЧОГО СПРАВАМИ (СЕКРЕТАРЯ) ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Вітаємо з Днем народження Уманцева Андрія Владиславовича, керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Пісочинської селищної ради! Шановний Андрію Владиславовичу! Щиро бажаємо Вам миру, здоров'я та родинного благополуччя! Хай Господь береже Вашу сім'ю, а доля завжди буде прихильною та щедрою! Зичимо Вам любові, злагоди та достатку в родині, нових перемог і досягнень у роботі, невичерпної енергії, витримки та натхнення на нові ідеї! Хай всі Ваші мрії збуваються! З Днем народження!

08:27 18.09.2022

Привітання з Днем рятівника від Пісочинського селищного голови Олега Чернобая

Привітання з Днем рятівника від Пісочинського селищного голови Олега Чернобая

17 вересня вся країна відзначає День працівників цивільного захисту України - професійне свято всіх працівників аварійних служб, пожежної охорони та інших спеціальних формувань. Саме представники цієї професії щоденно рятують десятки людей: розбирають завали, усувають наслідки ворожих обстрілів, попереджають масштабні трагедії! Вдячний за ваш героїзм, відвагу, за готовність прийти на допомогу кожному! Від щирого сердця бажаю мирного неба, міцного здоров’я, незламної сили духу та родинного добробуту! Зі святом!

15:28 17.09.2022

З Днем рятівника України!

З Днем рятівника України!

Зі святом, наші Герої! Дякуємо за вашу самовідданість і професіоналізм! Миру та благополуччя бажаємо вам і вашим родинам, міцного здоров'я та невичерпного оптимізму! Бережи вас Господь!

08:27 17.09.2022

НАДАЄМО ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ МЕШКАНЦЯМ

НАДАЄМО ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ МЕШКАНЦЯМ

Видали хлібні вироби жителям селища Пісочин та Рай-Оленівка. Намагаємося підтримати наших людей у скрутний час. Дякуємо всім, хто допомагає громаді, цінуємо вашу допомогу!

21:17 16.09.2022

ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ КОЛЕКТИВ МПК-1

ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ КОЛЕКТИВ МПК-1

Напередодні професійного свята – Дня працівника цивільного захисту України, Пісочинський селищний голова Олег Чернобай привітав колектив місцевої пожежної команди Пісочинської селищної ради. Безмежно вдячні працівникам ДСНС, місцевим пожежним командам, аварійно-рятувальним формуванням пожежної охорони, які беруть участь у ліквідації наслідків ворожих обстрілів і надзвичайних ситуацій, як на території нашої громади, так і всієї Харківської області! Щодня ви рятуєте людські життя та нашу країну! Ви – наші Герої! Бажаємо миру та благополуччя, здоров`я, витримки та наснаги у нелегкій праці, нових перемог і досягнень у професії, любові та підтримки рідних! Хай здійсняться всі ваші мрії та сподівання! Зі святом!

17:21 16.09.2022

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ЯЛИНИ О.С., ДІЛОВОДА ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ЯЛИНИ О.С., ДІЛОВОДА ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Вітаємо з Днем народження Ялину Олену Сергіївну, діловода Пісочинської селищної ради! Шановна Олено Сергіївно, прийміть найщиріші вітання та побажання миру та злагоди, міцного здоров'я та добробуту, нових перемог і досягнень у всіх сферах Вашого життя! Нехай у сімейному колі панують любов і взаєморозуміння, всі мрії збуваються, а плани успішно реалізуються! Невичерпного оптимізму та наснаги, натхнення та лише радісних подій і звісток! З Днем народження!

08:55 15.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь