A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Інформує КП "Пісочинкомунсервіс"

Інформує КП "Пісочинкомунсервіс"

Шановні абоненти! У зв’язку з усуненням аварійної ситуації по вул. Петра Шутки сел. Коротич тимчасово припинена подача води. Орієнтовний час відновлення водопостачання: 21 вересня. Вибачте за незручності.

10:45 19.09.2022

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ОРЕЛ В.І., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА ПІСОЧИНА

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ОРЕЛ В.І., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА ПІСОЧИНА

Вітаємо з Днем народження Орел Валентину Іванівну, Почесного громадянина Пісочина, учителя математики Комунального закладу «Пісочинський ліцей»! Шановна Валентино Іванівно, прийміть наші щирі вітання та побажання миру, міцного здоров’я, щастя та благополуччя у родинному колі! Щедрої долі бажаємо Вам і Вашій родині, злагоди та достатку у родинній оселі! Хай всі Ваші мрії і сподівання здійснюються! Дякуємо за самовідданість, професіоналізм і щиру турботу про юне покоління громади! Бажаємо нових перемог і звершень у професії, лише приємних подій і радісних звісток щодня! З Днем народження!

07:51 19.09.2022

ДО УВАГИ ВПО!

ДО УВАГИ ВПО!

Видаємо одяг для жінок, дітей і чоловіків з числа внутрішньо перемішених осіб! Місце видачі: Пісочин, вул. 1-го Травня, 5. Будні дні з 9:00 до 16:00. Дякуємо місцевим мешканцям за ініціативу та надану гуманітарну допомогу!

17:31 18.09.2022

СПОРТИВНЕ ЖИТТЯ ГРОМАДИ. КУБОК, ПРИСВЯЧЕНИЙ МАЙСТРУ СПОРТУ СЕРГІЮ МАЛЬКУ

СПОРТИВНЕ ЖИТТЯ ГРОМАДИ. КУБОК, ПРИСВЯЧЕНИЙ МАЙСТРУ СПОРТУ СЕРГІЮ МАЛЬКУ

Попри війну спорт залишається великою частиною життя нашої громади! Так, сьогодні у сел. Березівка відбувся Кубок, присвячений майстру спорту Сергію Мальку серед команд Пісочинської СТГ та "Колос" Бабаї. На футбольних змаганнях були присутні Пісочинський селищний голова Олег Чернобай, староста Березівського округу Ігор Штода, Височанський селищний голова Олександр Мороз, діячі сфери молоді та спорту Олександр Нечипоренко, Олег Казаков, Микола Приз. Матчі також відвідали видатні футболісти України Сергій Малько та Володимир Лінке. Вітаємо команду нашої громади з перемогою з рахунком 4:1! Пишаємося та бажаємо нових перемог! Впевнені, що попереду у наших спортсменів ще багато рекордів і досягнень!

16:06 18.09.2022

ТИМЧАСОВЕ ПРИПИНЕННЯ ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ

ТИМЧАСОВЕ ПРИПИНЕННЯ ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ

УВАГА! За інформацією АТ "ХАРКІВОБЛЕНЕРГО" внаслідок аварії припинено електропостачання частини споживачів селища Пісочин. Для відновлення електропостачання проводяться всі необхідні роботи.

14:32 18.09.2022

ДО УВАГИ БАТЬКІВ

ДО УВАГИ БАТЬКІВ

Шановні батьки! Нагадуємо, що раз у 2 тижні ви маєте можливість отримати гуманітарну допомогу для своїх дітей ВІКОМ ДО 18 МІСЯЦІВ (ПІДГУЗКИ ТА ДИТЯЧЕ ХАРЧУВАННЯ) у приміщенні: - Пісочинського ліцею (з 9:00 до 12:00); - Пісочинського ліцею "Мобіль" (з 9:00 до 14:00). Дні видачі: понеділок та п`ятниця. З собою мати свідоцтво про народження дитини!

14:29 18.09.2022

ДО ВІДОМА МЕШКАНЦІВ

ДО ВІДОМА МЕШКАНЦІВ

УВАГА! У зв'язку зі збільшенням кількості випадків респіраторних захворювань прийом населення у Пісочинській селищній раді з 19 вересня буде здійснюватися ЛИШЕ ЗА НАЯВНОСТІ ЗАХИСНОЇ МАСКИ У ВІДВІДУВАЧА! Дякуємо за розуміння!

12:23 18.09.2022

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ УМАНЦЕВА А.В., КЕРУЮЧОГО СПРАВАМИ (СЕКРЕТАРЯ) ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ УМАНЦЕВА А.В., КЕРУЮЧОГО СПРАВАМИ (СЕКРЕТАРЯ) ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Вітаємо з Днем народження Уманцева Андрія Владиславовича, керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Пісочинської селищної ради! Шановний Андрію Владиславовичу! Щиро бажаємо Вам миру, здоров'я та родинного благополуччя! Хай Господь береже Вашу сім'ю, а доля завжди буде прихильною та щедрою! Зичимо Вам любові, злагоди та достатку в родині, нових перемог і досягнень у роботі, невичерпної енергії, витримки та натхнення на нові ідеї! Хай всі Ваші мрії збуваються! З Днем народження!

08:27 18.09.2022

Привітання з Днем рятівника від Пісочинського селищного голови Олега Чернобая

Привітання з Днем рятівника від Пісочинського селищного голови Олега Чернобая

17 вересня вся країна відзначає День працівників цивільного захисту України - професійне свято всіх працівників аварійних служб, пожежної охорони та інших спеціальних формувань. Саме представники цієї професії щоденно рятують десятки людей: розбирають завали, усувають наслідки ворожих обстрілів, попереджають масштабні трагедії! Вдячний за ваш героїзм, відвагу, за готовність прийти на допомогу кожному! Від щирого сердця бажаю мирного неба, міцного здоров’я, незламної сили духу та родинного добробуту! Зі святом!

15:28 17.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь