A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ІНФОРМУЄ КП "ПІСОЧИНКОМУНСЕРВІС"

ІНФОРМУЄ КП "ПІСОЧИНКОМУНСЕРВІС"

Шановні абоненти селища Березівка! 26 та 27 вересня (орієнтовно) у зв’язку з усуненням аварійної ситуації буде припинено водопостачання споживачів. Адміністрація КП"Пісочинкомунсервіс".

13:27 26.09.2022

УВАГА! ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ДЛЯ РОДИН, ЯКІ ВИХОВУЮТЬ ДІТЕЙ ВІД 0 ДО 5 РОКІВ (ВКЛЮЧНО)!

УВАГА! ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ДЛЯ РОДИН, ЯКІ ВИХОВУЮТЬ ДІТЕЙ ВІД 0 ДО 5 РОКІВ (ВКЛЮЧНО)!

Завтра, 27 вересня, видаємо гуманітарну допомогу - продовольчі набори сім`ям, які виховують дітей від 0 до 5 років (ВКЛЮЧНО!). ВАЖЛИВО: для отримання допомоги один з батьків повинен мати офіційну прописку в громаді або довідку ВПО з реєстрацією на території громади. МІСЦЯ ВИДАЧІ: - Пісочин, вул. Клубна, 5 (центральний вхід); - Пісочин, вул. Молодіжна, 2; - Пісочин, пров. Шевченка, 23; - Березівка, офіс старости; - Коротич, офіс старости. ЧАС ВИДАЧІ: з 9:00 до 14:00. * Оригінали документів (паспорт з пропискою або паспорт і довідка ВПО) ОБОВ`ЯЗКОВІ! * З собою мати пакети.

11:42 26.09.2022

ДО УВАГИ ВПО!

ДО УВАГИ ВПО!

Завтра, 27 вересня, продовольчий набір від громади мають можливість отримати внутрішньо переміщені особи, які: - надали документи до селищної ради, але поки що не отримали довідку ВПО, - або мають довідку ВПО, але ще не отримували вищезазначений набір від громади. МІСЦЕ ВИДАЧІ: Пісочин, вул. Клубна, 5 ЧАС ВИДАЧІ: з 9:00 до 14:00.

10:43 26.09.2022

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ТАРАНЕНКА І.І., ДЕПУТАТА ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ТАРАНЕНКА І.І., ДЕПУТАТА ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Вітаємо з Днем народження Тараненка Ігоря Івановича, депутата Пісочинської селищної ради! Шановний Ігорю Івановичу, прийміть наші щирі привітання та побажання мирного неба, міцного здоров`я, родинного благополуччя, невичерпної наснаги та натхнення на нові перемоги та звершення! Нехай всі Ваші плани втілюються у життя, в родині пануватиме любов, злагода та добробут, поруч завжди будуть вірні люди. Щедрої долі та вірного ангела-охоронця! З Днем народження!

07:52 26.09.2022

ПРИВІТАННЯ З ВСЕУКРАЇНСЬКИМ ДНЕМ ДОШКІЛЛЯ

ПРИВІТАННЯ З ВСЕУКРАЇНСЬКИМ ДНЕМ ДОШКІЛЛЯ

Вітаємо всіх працівників закладів дошкільної освіти зі святом - ВСЕУКРАЇНСКИМ ДНЕМ ДОШКІЛЛЯ! В цей особливий святковий день приєднуємося до привітань на вашу адресу! З почуттям великої вдячності за вашу невтомну працю бажаємо миру, міцного здоров’я, благополуччя, невичерпної енергії і творчого натхнення! Дякуємо за турботу, терпіння й наполегливість! Нехай всі нові ідеї та плани реалізуються, а життя буде сповнене любов’ю вихованців, повагою батьків та теплом рідних! Щастя, злагоди та достатку вашим родинним оселям! Цінуємо кожного! Зі святом!

10:52 25.09.2022

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ КОНОВАЛОВА Г.А., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА ПІСОЧИНА

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ КОНОВАЛОВА Г.А., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА ПІСОЧИНА

Вітаємо з Днем народження Коновалова Геннадія Анатолійовича, Почесного громадянина Пісочина, який протягом 30 років служив в лавах МНС, а з 2003 по 2012 рік виконував обов’язки начальника Харківського районного управління ДСНС України в Харківської області. Шановний Геннадію Анатолійовичу! Від щирого серця бажаємо Вам миру, злагоди та добробуту в родині, міцного здоров’я, наснаги на нові звершення та втілення всіх задумів. Нехай Вас оточують вірні друзі та однодумці, а найближчі завжди дарують Вам свою любов. З Днем народження!

07:52 25.09.2022

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ САСІНОЇ О.О., ДИРЕКТОРА КЗ "ПІСОЧИНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ "ДЖЕРЕЛО"

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ САСІНОЇ О.О., ДИРЕКТОРА КЗ "ПІСОЧИНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ "ДЖЕРЕЛО"

Вітаємо з Днем народження Сасіну Оксану Олександрівну, директора Комунального закладу «Пісочинський ліцей «Джерело», депутата Харківської районної ради, Почесного громадянина Пісочина! Шановна Оксано Олександрівно, прийміть наші найщиріші привітання та побажання миру, міцного здоров`я, щастя, родинного благополуччя, невичерпної енергії та творчого натхнення на нові перемоги та професійні досягнення! Хай плідна праця колективу сповнює серце гордістю! Зичимо любові й взаєморозуміння у сімейному колі, вірних людей у оточенні, успішного втілення планів і реалізації всіх ідей. Хай доля завжди буде прихильною до Вас і Вашої родини, а Господь береже від негараздів! З Днем народження!

06:51 25.09.2022

ВІДБУВСЯ ТРАДИЦІЙНИЙ КУБОК ІМ. П.П. НАДЕЇНА

ВІДБУВСЯ ТРАДИЦІЙНИЙ КУБОК ІМ. П.П. НАДЕЇНА

24 вересня відбувся традиційний турнір пам'яті П.П. Надєїна, який щорічно проводиться з нагоди Дня селища Пісочин. Попри війну, спортивне життя нашої громади триває! Сьогодні зустрілись три команди: "Надія" Пісочин, ,"Мобіль" Пісочин та ФК "Березівка". На змаганні були присутні: Пісочинський селищний голова Олег Чернобай, староста Березівського округу Ігор Штода, видатний футболіст Сергій Малько, президент ФК "Березівка" Валерій Міщаненко, спортивний діяч Микола Приз. Результати турніру: " Надія" Пісочин - "Мобіль" Пісочин - 2:1; "Надія " Пісочин - ФК "Березівка " - 3:4; ФК "Березівка" - "Мобіль" Пісочин - 4:1. Вітаємо ФК "Березівка" - переможця турніру! Пишаємося нашими спортсменами та бажаємо нових перемог!

21:54 24.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь