Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ІНФОРМУЄ УКРЕНЕРГО

ІНФОРМУЄ УКРЕНЕРГО

В Україні настає вечір, і для енергетиків наближаються складні години максимального споживання. Оскільки диспетчерський центр «Укренерго» все ще не виключає можливості застосування графіків примусових обмежень, саме час раціонально спланувати своє споживання. Переніть прання на ніч, не вмикайте одночасно декілька енергоємних електроприладів в мережу, вимкніть за можливості теплу підлогу та бойлери, пересвідчиться що вдома не горить зайве освітлення, а телефони та пауербанки заряджені. Також важливо, щоб ощадливо споживала електроенергію не лише Київщина, Чернігівщина та Сіверщина, але й вся Україна. Так ви допомагаєте нашим фахівцям тримати енергосистему в балансі та не перевантажувати мережу в окремих регіонах. З 24 лютого енергетики тримали енергетичний фронт так, щоб споживачі не відчували суттєвих проблем з енергоживленням. Ми успішно від’єдналися від енергосистем небезпечних сусідів, вдало 3 тижні працювали в автономному режимі та приєдналися до європейської континентальної мережі. Ми ремонтували інфраструктуру під обстрілами і заживлювали регіони, які зазнали варварських нападів. Ми і далі будемо це робити. Але попереду складна зима. А на півночі, сході та півдні – підступний ворог. Який мріє, щоб ми поринули у темряву і паніку. Давайте разом не дамо цьому статися. Споживаючи енергію відповідально, ми разом тримаємо #EнергетичнийФронт.

08:41 17.10.2022

ПІЦА ДЛЯ ДІТЛАХІВ

ПІЦА ДЛЯ ДІТЛАХІВ

16 жовтня за ініціативи поліцейських офіцерів громади, завдяки благодійному фонду "Мрія" та Siobhans Trust Ukrainе (Канада, Шотландія, США та Зімбабве) безкоштовно роздали близько 5000 запашних піц для всіх бажаючих біля дитячого майданчика у мікрорайоні «Мобіль». Вдячні всім, хто створив невеличке свято для дітей у цей нелегкий час!

21:39 16.10.2022

Продовжуємо надавати гуманітарну допомогу мешканцям громади

Продовжуємо надавати гуманітарну допомогу мешканцям громади

Лише за жовтень доставили та видали більш 8000 хлібних виробів на багатьох локаціях у різних куточках громади. Більшість допомоги направляється в деокуповані громади - людям, які втратили близьких, будинки, роботу та які потребують допомоги найбільше. Незважаючи на труднощі, ми щодня працюємо, щоб доставляти допомогу й в нашу громаду для наших людей. Відповідальність за вас і турбота про добробут громади дають нам сили! Разом - переможемо! На фото: 15 жовтня, видача духмяних батонів жителям мікрорайону "Мобіль".

20:47 16.10.2022

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ЖИТЕЛЯМ ВІКОМ ВІД 65 ДО 70 РОКІВ

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ЖИТЕЛЯМ ВІКОМ ВІД 65 ДО 70 РОКІВ

Завтра, 17 жовтня, продовжуємо видачу гуманітарної допомоги від Всесвітньої продовольчої програми (WFP)! ХТО ОТРИМУЄ: мешканці З ОФІЦІЙНОЮ ПРОПИСКОЮ У ГРОМАДІ (НЕ ВПО) віком від 65 до 70 років. МІСЦЯ ВИДАЧІ: - з 13 до 16:00 – Пісочин, вул. Технологічна, 4а; - з 9:00 - Коротич, офіс старости. ВАГА НАБОРУ – 12 кг. Перелік продуктів зазначено на коробці. З собою обов`язково мати оригінал паспорта з пропискою в громаді! Закликаємо отримувачів поважати один одного та тих, хто буде передавати допомогу! Видача відбуватиметься декілька днів, отримати набір зможуть всі місцеві мешканці відповідної вікової категорії.

15:31 16.10.2022

ДО УВАГИ ВПО!

ДО УВАГИ ВПО!

17 жовтня продовольчий набір від громади мають можливість отримати внутрішньо переміщені особи, які: - надали документи до селищної ради, але поки що не отримали довідку ВПО, - мають довідку ВПО, але ще не отримували вищезазначений набір від громади. МІСЦЕ ВИДАЧІ: - Пісочин, вул. Клубна, 5 ЧАС ВИДАЧІ: з 9:00 до 14:00.

14:33 16.10.2022

ДО УВАГИ БАТЬКІВ!

ДО УВАГИ БАТЬКІВ!

Шановні батьки! Нагадуємо, що раз у 2 тижні ви маєте можливість отримати гуманітарну допомогу для своїх дітей ВІКОМ ДО 18 МІСЯЦІВ (ПІДГУЗКИ ТА ДИТЯЧЕ ХАРЧУВАННЯ) у приміщенні: - Пісочинського ліцею (з 9:00 до 12:00); - Пісочинського ліцею "Мобіль" (з 9:00 до 14:00). Дні видачі: понеділок та п`ятниця. З собою мати свідоцтво про народження дитини!

11:35 16.10.2022

ВІТАЄМО З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ

ВІТАЄМО З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ

Щиро вітаємо з професійним святом працівників харчової промисловості України! Це свято людей, які виконують таку важливу роботу - забезпечують кожного з нас продуктами харчування. Дякуємо всім працівникам і ветеранам харчової галузі за самовіддану працю, професійну майстерність і професіоналізм. Нехай втілюються у життя всі ваші мрії, в нашій країні знову запанує мир, здоров'я буде міцним, а наснага - невичерпною! Хай береже Господь ваші родини! Бажаємо нових професійних успіхів на благо України та її народу! Зі святом!

08:38 16.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь