Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ІНФОРМУЄ АТ "ХАРКІВОБЛЕНЕРГО"

ІНФОРМУЄ АТ "ХАРКІВОБЛЕНЕРГО"

Інформація щодо обмеження споживання електроенергії в Харківській області У зв'язку з виникненням дефіциту електричної енергії через пошкодження енергетичної інфраструктури України внаслідок російської агресії (блоків АЕС, ТЕС та ТЕЦ) у регіонах вводяться графіки обмеження споживання. АТ "Харківобленерго" повідомляє, що 20-21 жовтня будуть обмежені обсяги споживання електроенергії для юридичних споживачів Харківської області. Вводити графіки аварійних відключень для побутових споживачів на цей період не планується.  "Але звертаємося до мешканців Харкова та області з великим проханням: обмежте, будь ласка, споживання електроенергії з 7.00 до 22.00. Особливо це стосується електроприладів великої потужності: пральні машини, праски, електрообігрівачі, електрочайники, посудомийні машини та ін. Давайте всі разом допоможемо об'єднаній енергетичній системі країни успішно пройти це випробування!" - зазначили в обленерго. В АТ "Харківобленерго" дуже вдячні споживачам, які обмежували споживання у попередній період. Це дійсно допомагає енергетикам України міцно тримати енергетичний фронт.

10:25 20.10.2022

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ПРУДКОГО А.В., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА КОРОТИЧА

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ПРУДКОГО А.В., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА КОРОТИЧА

Вітаємо з Днем народження Прудкого Анатолія Володимировича, Почесного громадянина Коротича! Шановний Анатолію Володимировичу, бажаємо Вам мирного неба, міцного здоров`я, щасливого довголіття та родинного благополуччя! Нехай життя дарує задоволення від спілкування з люблячими Вас людьми, удача завжди буде вірним супутником, у сімейному колі пануватиме затишок, взаєморозуміння та достаток! Зичимо Вам лише приємних подій і радісних звісток! З Днем народження!

07:35 20.10.2022

ПРОВЕДЕНО РОБОТИ З КРОНУВАННЯ ДЕРЕВ У ДИТЯЧОМУ ЗАКЛАДІ ОЗДОРОВЛЕННЯ ТА ВІДПОЧИНКУ

ПРОВЕДЕНО РОБОТИ З КРОНУВАННЯ ДЕРЕВ У ДИТЯЧОМУ ЗАКЛАДІ ОЗДОРОВЛЕННЯ ТА ВІДПОЧИНКУ

Незважаючи на війну, дитячий заклад оздоровлення та відпочинку громади продовжує підготовку до зустрічі зі своїми маленькими відвідувачами. 19 жовтня працівниками селищної ради проведено роботи з коронування та санітарної обрізки дерев на території закладу. Щасливий дитячий сміх ще лунатиме, адже ми, дорослі, робимо для цього все можливе! З Україною в серці!

22:36 19.10.2022

ВИДАЛИ ДУХМЯНІ БАТОНИ ЖИТЕЛЯМ ГРОМАДИ

ВИДАЛИ ДУХМЯНІ БАТОНИ ЖИТЕЛЯМ ГРОМАДИ

Сьогодні, 19 жовтня мешканці сел. Пісочин, Рай-Оленівка, с. Надточії та Коротичанського старостинського округу мали можливість отримати чудові духмяні батони. Дякуємо за підтримку та надану благодійну допомогу! Цінуємо кожного, хто у скрутний час випробувань допомагає людям! Слідкуйте за нашими новинами на офіційних джерелах селищної ради - будьте в курсі життя громади! НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ: https://t.me/+b2pCXR7Nn-MyNGM6  

17:33 19.10.2022

ДО УВАГИ ВПО!

ДО УВАГИ ВПО!

20 жовтня видаємо гуманітарну допомогу - продовольчий набір по вулиці Клубній, 5! ХТО ОТРИМУЄ: ВПО з деокупованих громад Харківської області та ВПО з Донецької, Луганської, Херсонської, Запорізької областей, які  - надали документи до селищної ради, але поки що не отримали довідку ВПО,  - мають довідку ВПО, але ще не отримували вищезазначений набір від громади. НАБІР ВИДАЄТЬСЯ ОДНОРАЗОВО ВПО ВІКОМ ВІД 18 РОКІВ! ЧАС ВИДАЧІ: з 9:00 до 14:00. Оригінал паспорту, довідка  ВПО з реєстрацією в громаді або корішок про надання документів до селищної ради для присвоєння статусу ВПО - обов'язкові!

17:32 19.10.2022

УВАГА! ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА!

УВАГА! ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА!

20 жовтня у Коротичанському старостинському окрузі (офіс старости) видаємо гуманітарну допомогу - продовольчі набори від Всесвітньої Продовольчої Програми (WFP) мешканцям 1960, 1961 та 1962 ррн з офіційною пропискою в громаді (не ВПО). Час видачі - з 9:00 до 14:00.

16:08 19.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь