Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ВИДАЄМО ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ МЕШКАНЦЯМ ГРОМАДИ 65-70 РОКІВ

ВИДАЄМО ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ МЕШКАНЦЯМ ГРОМАДИ 65-70 РОКІВ

19 жовтня (ОСТАННІЙ ДЕНЬ ВИДАЧІ!!!) видаємо гуманітарну допомогу від Всесвітньої продовольчої програми (WFP)! ХТО ОТРИМУЄ: мешканці з ОФІЦІЙНОЮ ПРОПИСКОЮ У ГРОМАДІ (НЕ ВПО) віком від 65 до 70 років. МІСЦЕ ВИДАЧІ: - з 13 до 16:00 – Пісочин, вул. Технологічна, 4а (МЕШКАНЦЯМ ВІДПОВІДНОЇ ВІКОВОЇ КАТЕГОРІЇ, ЯКІ ЩЕ НЕ ОТРИМАЛИ ДОПОМОГУ). З собою обов`язково мати оригінал паспорта з пропискою в громаді! Закликаємо отримувачів поважати один одного та тих, хто буде передавати допомогу!

09:46 19.10.2022

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ МУХІТДІНОВОЇ Т.В., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА КОРОТИЧА

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ МУХІТДІНОВОЇ Т.В., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА КОРОТИЧА

Вітаємо з Днем народження Мухітдінову Тетяну Василівну, Почесного громадянина Коротича, депутата Пісочинської селищної ради, завідувача амбулаторії загальної практики сімейної медицини селища Коротич КНП "ЦПМД № 2 Харківського району"! Шановна Тетяно Василівно! Нехай міцне здоров`я даруватиме Вам наснагу на добрі справи, а любов, злагода та добробут у сімейному колі сповнюють серце щастям! Миру, благополуччя, успіху у всіх справах і починаннях, підтримки рідних та розуміння колег! Хай робота завжди дарує Вам задоволення та достаток! З Днем народження!

07:48 19.10.2022

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ПІСОЧИНСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ОЛЕГА ЧЕРНОБАЯ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ПІСОЧИНСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ОЛЕГА ЧЕРНОБАЯ

Колектив Пісочинської селищної ради, депутатський корпус, виконавчий комітет, працівники закладів і установ громади вітають з Днем народження Пісочинського селищного голову ОЛЕГА ЧЕРНОБАЯ! Шановний Олеже Олександровичу! Прийміть наші найщиріші вітання з нагоди Дня народження! Бажаємо Вам завжди залишатися цілеспрямованим та натхненним, мудрим і справедливим, сповненим нових ідей і планів, успішним лідером нашої сильної, дружної громади! Нехай відмінне здоров`я дарує наснагу у всіх справах, родинне тепло та підтримка близьких надихають на нові перемоги, друзі залишаються вірним, Господь оберігає Вашу родину! Ваша самовідданість громаді, повага до людей, рішучість і оптимізм викликають захоплення та знаходять відклик у наших серцях. Зичимо, щоб Ваша праця й надалі була плідною, а розпочаті справи принесли вагомі внески у розвиток Пісочинської громади та добробут її жителів! Хай збуваються всі Ваші заповітні мрії! З Днем народження!

06:40 19.10.2022

ПІДТРИМКА, ТУРБОТА, ПІКЛУВАННЯ

ПІДТРИМКА, ТУРБОТА, ПІКЛУВАННЯ

Коли турбота про людей є лейтмотивом твого життя, не існує ні труднощів, ні перепон! За власною ініціативою депутатом селищної ради Андрієм Чернобаєм вкотре доставлено допомогу літнім мешканцям, які не мають можливості особисто отримати продовольчі набори. Дякуємо за людяність!

21:49 18.10.2022

ВИДАЛИ ПРОДОВОЛЬЧІ НАБОРИ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИМ ОСОБАМ

ВИДАЛИ ПРОДОВОЛЬЧІ НАБОРИ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИМ ОСОБАМ

Сьогодні видали більше 300 продовольчих наборів для внутрішньо переміщених осіб з деокупованих громад Харківської області, Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей. Незважаючи на труднощі, знаходимо можливості для підтримки жителей громади. Завтра, 19 жовтня, видачу вищезазначеної допомоги буде продовжено. Будь ласка, уважно читайте публікації! Категорія отримувачів, час та місце видачі вказані в тексті!

20:43 18.10.2022

РОБОТИ ІЗ ЗАМІНИ ВІКОН

РОБОТИ ІЗ ЗАМІНИ ВІКОН

Продовжуємо виконувати роботи із заміни вікон у приватних домоволодіннях Коротичанського старостинського округу, які було пошкоджено або повністю вибито в наслідок обстрілів агресора! Розуміємо, що пенсіонерам, одиноким людям, пільговим категоріям населення важко самотужки ліквідувати руйнування та підготувати оселю до холодної зими, тому, незважаючи на всі складнощі фінансування, намагаємось допомогти людям у скруті! Робота в цьому напрямку продовжуються! З Україною в сердці!

14:54 18.10.2022

УВАГА! ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА!

УВАГА! ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА!

19 жовтня у Коротичанському старостинському окрузі (офіс старости) видаємо гуманітарну допомогу - продовольчі набори від Всесвітньої Продовольчої Програми (WFP) мешканцям 1958 та 1959 ррн (63-64 роки) з офіційною пропискою в громаді. Час видачі - з 9:00 до 14:00.

13:22 18.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь