A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ПИЛИПЕНКО О.О., ІНСПЕКТОРА З ПИТАНЬ РЕЄСТРАЦІЇ МІСЦЯ ПРОЖИВАННЯ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ПИЛИПЕНКО О.О., ІНСПЕКТОРА З ПИТАНЬ РЕЄСТРАЦІЇ МІСЦЯ ПРОЖИВАННЯ

Вітаємо з Днем народження Пилипенко Ольгу Олександрівну, інспектора з питань реєстрації місця проживання та ведення реєстру територіальної громади селищної ради! Шановна Ольго Олександрівно, прийміть найщиріші привітання та побажання миру та благополуччя, міцного здоров’я, невичерпного оптимізму, щастя та удачі у всіх Ваших справах і починаннях! Зичимо Вам любові й злагоди в сімейному колі, нових професійних звершень, прихильної долі та вірного ангела-охоронця! Нехай Господь оберігає Вашу родину! Хай всі мрії збуваються! З Днем народження!

09:14 03.10.2022

03 ЖОВТНЯ ВИДАЄМО ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ – ПРОДОВОЛЬЧІ НАБОРИ ВІД WORLD CENTRAL KITCHEN:

03 ЖОВТНЯ ВИДАЄМО ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ – ПРОДОВОЛЬЧІ НАБОРИ ВІД WORLD CENTRAL KITCHEN:

ВИДАЄМО ПРОДОВОЛЬЧІ НАБОРИ ДЛЯ: - ВПО, що мають офіційну прописку в м. Харкові та наразі зареєстровані як внутрішньо переміщені особи у Пісочинській громади, ЯКІ РАНІШЕ НЕ ОТРИМУВАЛИ НАБОРИ ВІД WCK; - ВПЕРШЕ ТА ПОВТОРНО (ВПО, ЯКІ НЕ ОТРИМАЛИ НАБІР 1 ТА 2 ЖОВТНЯ) з деокупованих громад Харківської області, з окупованих громад Харківської, Донецької, Луганської, Херсонської, Запорізької областей, з громад Харківської області, які знаходяться найближче до лінії фронту: Циркунівська, Липецька, Дергачівська, Куп'янська, Лозівська, Ізюмська, Печенізька, Чугуївська, Вільхівська, Балаклійська, Барвінківська, Борівська, Вовчанська, Старосалтівська, Золочівська, Малинівська, Чкалівська. Для ВПО з офіційною пропискою в м. Харків організовано окреме місце видачі! МІСЦЕ ВИДАЧІ: Пісочин, пров. Шевченка, 23. ЧАС ВИДАЧІ: з 9 до 12. З собою мати оригінали документів – паспорт, довідка ВПО (паперові або в Дії)! ВИДАЄТЬСЯ 1 НАБІР НА РОДИНУ!

08:00 03.10.2022

ДО УВАГИ ВПО!

ДО УВАГИ ВПО!

03 жовтня продовольчий набір від громади мають можливість отримати  внутрішньо переміщені особи,  які: - надали документи до селищної ради, але поки що не отримали довідку ВПО,   - АБО мають довідку ВПО, але ще не отримували вищезазначений набір від громади. МІСЦЕ ВИДАЧІ:  Пісочин, вул. Клубна, 5. ЧАС ВИДАЧІ: з 9:00 до 14:00.

07:25 03.10.2022

ДЕНЬ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОБОРОНИ

ДЕНЬ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОБОРОНИ

Щороку в першу неділю жовтня вся Україна відзначає День територіальної оборони Низькій уклін перед відвагою, героїзмом, патріотизмом та самовідданістю бійців територіальної оборони Харківщини, які з перших хвилин вторгнення агресора невагаючись піднялись на захист своїх земель та українського народу! Мирного неба, міцного здоров’я та сили козацького духу! Слава Україні!  Героям слава!

12:48 02.10.2022

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ УКРАЇНИ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ УКРАЇНИ

Вітаємо з професійним святом освітян! Шановні наші освітяни! Ваша професія - справжне захоплююче мистецтво! Вона потребує поклику серця, витримки, таланту та самовіддачі. Кожен з вас - справжній Герой! Любимо, поважаємо та цінуємо вас! У цей святковий день бажаємо вам мирного неба та злагоди у родинах, відмінного здоров'я й невичерпного оптимізму, творчого натхнення на нові ідеї та наснаги для втілення їх у життя! Хай береже вас Господь! Зі святом!

07:41 02.10.2022

УВАГА! ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ДЛЯ ВПО!

УВАГА! ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ДЛЯ ВПО!

02 ЖОВТНЯ ВИДАЄМО ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ –  ПРОДОВОЛЬЧІ НАБОРИ ВІД МІЖНАРОДНОЇ ГУМАНІТАРНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ WORLD CENTRAL KITCHEN: - ВПО, що мають офіційну прописку в м. Харкові та наразі зареєстровані як внутрішньо переміщені особи на території Пісочинської громади, ЯКІ РАНІШЕ НЕ ОТРИМУВАЛИ НАБОРИ ВІД WCK; - ВПЕРШЕ ТА ПОВТОРНО (ЯКІ НЕ ОТРИМУВАЛИ СЬОГОДНІ) ВПО з деокупованих громад Харківської області, з окупованих громад Харківської, Донецької, Луганської, Херсонської, Запорізької областей, з громад Харківської області, які знаходяться найближче до лінії фронту: Циркунівська, Липецька, Дергачівська, Куп'янська, Лозівська, Ізюмська, Печенізька, Чугуївська, Вільхівська, Балаклійська, Барвінківська, Борівська, Вовчанська, Старосалтівська, Золочівська, Малинівська, Чкалівська. Для ВПО з офіційною пропискою в м. Харків буде організовано окреме місце видачі! Уважно читаємо таблички! МІСЦЕ ВИДАЧІ: Пісочин, пров. Шевченка, 23. ЧАС ВИДАЧІ: З 9 до 14:00 З собою мати оригінали документів – паспорт, довідка ВПО (паперові або в Дії)! ВИДАЄТЬСЯ 1 НАБІР НА РОДИНУ!

17:50 01.10.2022

ВИДАЛИ ХЛІБ МЕШКАНЦЯМ ПІСОЧИНА

ВИДАЛИ ХЛІБ МЕШКАНЦЯМ ПІСОЧИНА

Продовжуємо надавати гуманітарну допомогу нашим жителям. Сьогодні видали духмяні батони мешканцям мікрорайону Мобіль. Дякуємо за надану благодійну допомогу! Цінуємо кожного, хто допомагає нашій громаді! Слідкуйте за новинами на офіційних джерелах селищної ради. НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ: https://t.me/+b2pCXR7Nn-MyNGM6

12:55 01.10.2022

ОСВІТЯН ГРОМАДИ ПРИВІТАВ З ОФІЦІЙНИМ СВЯТОМ ПІСОЧИНСЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ОЛЕГ ЧЕРНОБАЙ

ОСВІТЯН ГРОМАДИ ПРИВІТАВ З ОФІЦІЙНИМ СВЯТОМ ПІСОЧИНСЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ОЛЕГ ЧЕРНОБАЙ

Напередодні професійного свята освітян громади привітав Пісочинський селищний голова Олег Чернобай. Він подякував працівникам закладів освіти за самовіддану працю, відповідальне ставлення до робочих обов'язків в умовах війни та щиру турботу про своїх учнів. Незважаючи на небезпеку та втому, наші освітяни продовжують навчати та виховувати дітей, передаючи їм свій досвід та знання. Цінуємо їх нелегку працю та внесок кожного в розвиток громади! Радник селищного голови з питань культури Олександр Кашурін звернувся до освітян з чудовим музичним привітанням. Щирі слова вдячності та душевне спілкування під час зустрічі створили незабутню атмосферу свята, яке так потрібно кожному з нас у нелегкий час випробувань! Зі святом, шановні освітяни! Миру, здоров'я, благополуччя, нових професійних звершень і звершень!

11:33 01.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь