A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ СОЛОДОВОЇ Н.В., СПЕЦІАЛІСТА ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ СОЛОДОВОЇ Н.В., СПЕЦІАЛІСТА ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Вітаємо з Днем народження Cолодову Наталію Василівну, спеціаліста відділу бухгалтерського обліку Пісочинської селищної ради! Шановна Наталіє Василівно, від щирого серця бажаємо Вам щедрої та прихильної долі, миру та гармонії, міцного здоров`я, нових перемог і звершень у всіх сферах Вашого життя! Нехай серце буде завжди сповнене любові, натхнення та оптимізм допомагають втілювати плани, вірні друзі підтримують у всіх справах! Щастя, достатку, благополуччя, удачі! Хай здійснюються всі Ваші заповітні мрії! Бережи Вас Господь! З Днем народження!

06:30 06.10.2022

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ МІЩЕНКО Л.І., ФАХІВЦЯ ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ МІЩЕНКО Л.І., ФАХІВЦЯ ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Вітаємо з Днем народження Міщенко Людмилу Іванівну, фахівця відділення по наданню соціальних послуг одиноким, непрацездатним громадянам похилого віку та особам з інвалідністю Пісочинської селищної ради! Шановна Людмило Іванівно, прийміть найщиріші привітання та побажання мирного неба, міцного здоров`я та родинного благополуччя! Зичимо Вам злагоди та добробуту в сімейному колі, підтримки колег і любові рідних, лише приємних подій і звісток від життя! Нехай робота завжди дарує Вам задоволення та достаток! Хай збудуться всі сподівання! З Днем народження!

06:25 06.10.2022

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ (З ОФІЦІЙНОЮ ПРОПИСКОЮ В ГРОМАДІ, НЕ ВПО!) ВІКОМ 75+

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ (З ОФІЦІЙНОЮ ПРОПИСКОЮ В ГРОМАДІ, НЕ ВПО!) ВІКОМ 75+

  6 ЖОВТНЯ ВИДАЄМО продовольчі набори жителям вікової категорії від 75 років і старше з ПРОПИСКОЮ НА ТЕРИТОРІЇ ГРОМАДИ  (не ВПО). Місця видачі: - Пісочин, вул. Клубна, 5; - Пісочин, вул. Молодіжна, 2; - Пісочин, пров. Шевченка, 23; - Коротич, офіс старости; - Березівка, офіс старости. ЧАС ВИДАЧІ - з 9:00 до 14:00. Набір можуть отримати родичі, сусіди або друзі літніх людей, але ПРИ СОБІ ОБОВ`ЯЗКОВО МАТИ ОРИГІНАЛ ПАСПОРТА. З собою мати пакети!

18:57 05.10.2022

ВИДАЄМО ХЛІБНІ ВИРОБИ ЖИТЕЛЯМ ГРОМАДИ

ВИДАЄМО ХЛІБНІ ВИРОБИ ЖИТЕЛЯМ ГРОМАДИ

Вкотре доставили та передали духмяні батони жителям громади. Сьогодні, 5 жовтня, допомогу отримали у сел. Пісочин, с. Надточії та Олешки. Плануємо видачу у сел. Рай-Оленівка. Дякуємо за підтримку наших людей! Слідкуйте за новинами на нашому ТЕЛЕГРАМ КАНАЛІ: https://t.me/+b2pCXR7Nn-MyNGM6

17:19 05.10.2022

Увага! Важлива інформація щодо підготовки до опалювального сезону 2022/2023  для мешканців квартир та будинків

Увага! Важлива інформація щодо підготовки до опалювального сезону 2022/2023 для мешканців квартир та будинків

Міністерство розвитку громад та територій України розпочинає комунікаційну кампанію «Готуймося!», спрямовану на спонукання громадян індивідуально готуватися до опалювального сезону. Одним із важливих заходів підготовки є проведення побутової термомодернізації власниками квартир. Саме первинні заходи дозволять зменшити втрати теплової енергії та створити оптимальний мікроклімат в оселях. До уваги громади інформаційно-графічні матеріали від Мінрегіону, спрямовані на підвищення обізнаності громадян щодо побутової термомодернізації. #ЗимаБлизько

13:26 05.10.2022

УВАГА! ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА – ХЛІБНІ ВИРОБИ!

УВАГА! ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА – ХЛІБНІ ВИРОБИ!

ПІСОЧИН: - 14:00 – вул. Гагаріна, 5; - 14:30 – перехрестя вул. Транспортна та Лікарняна (колишня аптека); - 15:00 – перехрестя вул. Пирогова та Садова (дитячий майданчик); - 15:30 – перехрестя пров. Горького та вул. Транспортна (дитячий майданчик); - 16:00 – вул. Паркова (дитячий майданчик); - 16:30 – вул. Спортивна (біля кіоску). ОЛЕШКИ - 17:00 – вул. Новоолешківська. НАДТОЧІЇ - 13:15 - біля магазину. РАЙ-ОЛЕНІВКА - 18:00 - біля магазину.

10:01 05.10.2022

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ХОМЕНКА І.М., СТОРОЖА ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ХОМЕНКА І.М., СТОРОЖА ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Вітаємо з Днем народження Хоменка Івана Миколайовича, сторожа Пісочинської селищної ради! Шановний Іване Миколайовичу! Від щирого серця бажаємо Вам мирного неба та міцного здоров`я, невичерпної енергії, бадьорого настрою та наснаги у всіх Ваших повсякденних справах! Нехай у Вашій родині завжди панують злагода та добробут, а спілкування з вірними друзями дарує радість! Щедрої долі та незрадливої удачі! Хай всі Ваші сподівання здійснюються! З Днем народження!

08:29 05.10.2022

УТРИМАННЯ ДИТЯЧИХ МАЙДАНЧИКІВ

УТРИМАННЯ ДИТЯЧИХ МАЙДАНЧИКІВ

Дбаємо про належне утримання місць для відпочинку дітей. Систематично проводимо у громаді ремонт та відновлення елементів дитячих майданчиків.

16:31 04.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь