A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ВИДАЄМО ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ СІМ`ЯМ З ДІТЬМИ

ВИДАЄМО ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ СІМ`ЯМ З ДІТЬМИ

Видаємо продовольчі набори сім`ям, які виховують дітей віком від 0 до 10 років. Гуманітарну допомогу мають змогу отримати місцеві мешканці та внутрішньо переміщені особи з реєстрацією на території громади. Для видачі наборів організовано пункти в сел. Пісочин, Березівському та Коротичанському старостинських округах. Завтра запланована видача допомоги сім`ям з дітьми від 10 до 15 років. НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ: https://t.me/+b2pCXR7Nn-MyNGM6 БУДЬ В КУРСІ!

17:10 28.09.2022

КОМУНАЛЬЩИКИ ГРОМАДИ ОТРИМАЛИ ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ

КОМУНАЛЬЩИКИ ГРОМАДИ ОТРИМАЛИ ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ

Сьогодні працівники комунальних підприємств громади отримали продовольчі набори, які доставили та передали представники Благодійного фонду Євгена Пивоварова. Дякуємо за надану гуманітарну допомогу фонду та особисто народному депутату України Євгену Пивоварову! Ми також безмежно вдячні нашим комунальщикам, які самовіддано працюють на благо громади! Незважаючи на небезпеку та погодні умови, вони створюють нам комфортні умови проживання, забезпечують чистоту та порядок. Разом подолаємо всі труднощі! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНО!

16:58 28.09.2022

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ГОЛОВИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ТЕТЯНИ ЄГОРОВОЇ-ЛУЦЕНКО

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ГОЛОВИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ТЕТЯНИ ЄГОРОВОЇ-ЛУЦЕНКО

Пісочинська селищна рада вітає з Днем народження Тетяну Петрівну Єгорову-Луценко, голову Харківської обласної ради! Шановна Тетяно Петрівно! Прийміть щирі привітання та побажання миру, міцного здоров’я, невичерпної енергії та наснаги у всіх справах і починаннях, оптимізму й натхнення на нові перемоги! Нехай у Вашій родині панують любов і злагода, доля буде прихильною та щедрою, рідні підтримують і допомагають, поруч завжди будуть вірні Вам люди! Зичимо нових досягнень на благо Харківщини! Хай всі Ваші мрії завжди збуваються! З Днем народження!

09:00 28.09.2022

УВАГА! ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ДЛЯ РОДИН, ЯКІ ВИХОВУЮТЬ ДІТЕЙ ВІД 5 ДО 10 РОКІВ (ВИПОВНИЛОСЯ 10 РОКІВ У ВЕРЕСНІ 2022)!

УВАГА! ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ДЛЯ РОДИН, ЯКІ ВИХОВУЮТЬ ДІТЕЙ ВІД 5 ДО 10 РОКІВ (ВИПОВНИЛОСЯ 10 РОКІВ У ВЕРЕСНІ 2022)!

Завтра, 28 вересня, видаємо гуманітарну допомогу - продовольчі набори сімям, які виховують дітей від 5 до 10 років (ВИПОВНИЛОСЯ 10 РОКІВ У ВЕРЕСНІ 2022)/ ВАЖЛИВО: для отримання допомоги один з батьків повинен мати офіційну прописку в громаді або довідку ВПО з реєстрацією на території громади. МІСЦЯ ВИДАЧІ: - Пісочин, вул. Клубна, 5 (центральний вхід); - Пісочин, вул. Молодіжна, 2; - Пісочин, пров. Шевченка, 23; - Березівка, офіс старости; - Коротич, офіс старости. ЧАС ВИДАЧІ: з 9:00 до 14:00. Оригінали документів (паспорт з пропискою або паспорт і довідка ВПО), свідоцтво про народження дитини ОБОВЯЗКОВІ! Батьки, які не отримали сьогодні допомогу на дітей віком від 0 до 5 років, також можуть 28 вересня отримати продовольчі набори. З собою мати пакети.

19:08 27.09.2022

УВАГА! Харківський РТЦК та СП Харківської області інформує:

УВАГА! Харківський РТЦК та СП Харківської області інформує:

Шановні чоловіки та жінки Пісочинської громади! Якщо ви бажаєте долучитися до лав Збройних Сил України та боронити рідну країну, залишайте свої контакти (ПІБ, телефон) у приватних повідомленнях на сторінці Пісочинської селищної ради у Фейсбуці:

18:24 26.09.2022

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ (З ОФІЦІЙНОЮ ПРОПИСКОЮ В ГРОМАДІ, НЕ ВПО!) ВІКОМ 70-75 РОКІВ!

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ (З ОФІЦІЙНОЮ ПРОПИСКОЮ В ГРОМАДІ, НЕ ВПО!) ВІКОМ 70-75 РОКІВ!

27 вересня ВИДАЄМО  продовольчі набори (17,5 кг) жителям вікової категорії 70 -75 років з ПРОПИСКОЮ НА ТЕРИТОРІЇ ГРОМАДИ (не ВПО!!!), які раніше не отримували вищезазначену допомогу. МІСЦЕ ВИДАЧІ: Пісочин, вул. Клубна, 5 (майстерні ліцею). ЧАС ВИДАЧІ - з 9:00 до 14:00. Набір можуть отримати родичі, сусіди або друзі літніх людей, але ПРИ СОБІ ОБОВ`ЯЗКОВО МАТИ ОРИГІНАЛ ПАСПОРТА.

16:11 26.09.2022

ВИДАЄМО ХЛІБНІ ВИРОБИ

ВИДАЄМО ХЛІБНІ ВИРОБИ

Cьогодні на території громади вкотре проводиться видача гуманітарної допомоги. Жителі сел. Пісочин, Коротичанського старостинського округу та сел. Рай-Оленівка мають змогу отримати духмяні батони від друзів нашої громади. Дякуємо за підтримку! Нагадуємо, що вся корисна інформація публікується на офіційних джерелах селищної ради. НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ: https://t.me/+b2pCXR7Nn-MyNGM6  

14:20 26.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь