A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ДО УВАГИ ВПО! ВИДАЄМО ПРОДОВОЛЬЧІ НАБОРИ ВІД WCK

ДО УВАГИ ВПО! ВИДАЄМО ПРОДОВОЛЬЧІ НАБОРИ ВІД WCK

Завтра, 09 вересня, видаємо гуманітарну допомогу від некомерційної організації World Central Kitchen першим 200 внутрішньо перемішеним особам, які зареєструвалися за допомогою Google форми для отримання продовольчих наборів. Місце видачі: Пісочин, вул. Технологічна, 4а. Час видачі: з 9:00 до 14:00. З собою мати оригінал паспорту та довідки ВПО (паперові або в Дії). Інформація про подальші видачі буде опублікована на офіційних джерелах селищної ради. Слідкуйте за новинами!

15:38 08.09.2022

ДО УВАГИ! НАДАННЯ ПСИХОЛОГІЧНОЇ ТА ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ ОСОБАМ З ІНВАЛІДНІСТЮ!

ДО УВАГИ! НАДАННЯ ПСИХОЛОГІЧНОЇ ТА ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ ОСОБАМ З ІНВАЛІДНІСТЮ!

Пісочинська селищна рада повідомляє про можливість отримати психологічну та правову допомогу для людей з інвалідністю в умовах воєнного стану. За допомогою громадської організації «Вектор прав людини» можна отримати онлай-консультацію з правових питань, які виникають на території України та закордоном щодо соціальних гарантій для осіб з інвалідністю. Як звернутись за допомогою? Заповнити онлайн-форму:https://bit.ly/36ZxDPd після чого з вами зв’яжеться оператор у обраний вами спосіб; Зателефонувати (дзвінки по Україні) за телефоном: +38050 224-72-36; Зателефонувати або написати в Viber, Telegram, WhatsApp: +38050 224-72-36;  

15:04 08.09.2022

ВИДАЛІ ДУХМЯНІ БАТОНИ ЖИТЕЛЯМ ГРОМАДИ

ВИДАЛІ ДУХМЯНІ БАТОНИ ЖИТЕЛЯМ ГРОМАДИ

Сьогодні передали гуманітарну допомогу - духмяні батони жителям селища Пісочин і с. Надточії. Дякуємо всім, хто підтримує людей у скрутний час, хто допомагає нашій громаді! Інформація щодо подальшої видачі гуманітарної допомоги буде опублікована на офіційних джерелах селищної ради. Наш Телеграм канал: https://t.me/+b2pCXR7Nn-MyNGM6 СЛІДКУЙТЕ ЗА НОВИНАМИ - БУДЬТЕ В КУРСІ ПОДІЙ ГРОМАДИ!

16:25 07.09.2022

ВИДАЄМО ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ ЖИТЕЛЯМ ВІКОВОЇ КАТЕГОРІЇ  75+

ВИДАЄМО ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ ЖИТЕЛЯМ ВІКОВОЇ КАТЕГОРІЇ 75+

07 вересня (середа) ПРОДОВЖУЄМО видачу продовольчих наборів (17,5 кг) жителям віком від 75 років і старше з пропискою на території громади або довідкою ВПО з реєстрацією в Пісочинській громаді.  Місце видачі - Пісочин вул. Клубна, 5 (майстерні ліцею). ЧАС ВИДАЧІ - з 9:00 до 14:00. Набір можуть отримати родичі, сусіди або друзі літніх людей, але ПРИ СОБІ ОБОВ`ЯЗКОВО МАТИ ОРИГІНАЛ ПАСПОРТА (ПАСПОРТ ТА ДОВІДКУ ВПО для внутрішньо переміщених осіб) ОТРИМУВАЧА ДОПОМОГИ. Закликаємо отримувачів поважати один одного, а також людей, які видаватимуть допомогу! Наборів завезено достатньо!

16:49 06.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь