Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

СКАСОВУЮТЬСЯ РЕЙСИ СОЦІАЛЬНОГО АВТОБУСА

СКАСОВУЮТЬСЯ РЕЙСИ СОЦІАЛЬНОГО АВТОБУСА

Шановні мешканці! Завтра, 6 жовтня,  з 8:00 скасовуються рейси соціального безкоштовного автобуса громади. У понеділок, 9 жовтня, автобус курсуватиме за діючим розкладом.

19:33 05.10.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ХОМЕНКА І.М., СТОРОЖА ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ХОМЕНКА І.М., СТОРОЖА ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Вітаємо з Днем народження Хоменка Івана Миколайовича, сторожа Пісочинської селищної ради! Шановний Іване Миколайовичу, від щирого серця бажаємо Вам і вашим рідним Перемоги та миру, міцного здоров`я, невичерпної енергії, бадьорого настрою та наснаги у всіх добрих справах! Нехай у сімейній домівці панують любов, злагода та добробут, підтримка рідних стане запорукою успішного втілення всіх планів, спілкування з вірними друзями завжди дарує радість! Щедрої Вам долі та незрадливої удачі! Хай всі заповітні сподівання здійснюються! З днем народження!

08:12 05.10.2023

ПРИВІТАННЯ З 88-РІЧЧЯМ ШЕВЧЕНКО Р.С., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА ПІСОЧИНА

ПРИВІТАННЯ З 88-РІЧЧЯМ ШЕВЧЕНКО Р.С., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА ПІСОЧИНА

Сьогодні своє 88-річчя відзначає шанована мешканка нашої громади, Почесний громадянин селища Пісочин Шевченко Раїса Семенівна. Вельмишановна Раїсо Семенівно! Прийміть найщиріші привітання з нагоди річниці з дня Вашого народження! Зичимо Вам миру, міцного здоров’я та щасливого довголіття! Нехай кожен день буде сповнений любові та радості! Зичимо Вам і Вашим близьким прихильності щедрої долі, злагоди та достатку в родині, лише приємних подій і радісних хвилювань! Нехай всі Ваші сподівання здійснюються, негаразди оминають сімейну домівку, Господь оберігає та дарує свою благодать! З днем народження!

06:07 04.10.2023

Вирішуємо важливі питання швидко та комплексно

Вирішуємо важливі питання швидко та комплексно

Ще влітку в застосунку «Дія» з'явилася можливість оформити заявку на отримання коштів для відновлення житла, пошкодженого внаслідок війни з рф. Після опрацювання заявок та подання всіх необхідних документів, власники пошкодженого майна  отримали кошти на відновлення своїх осель. Однак, до селищної ради почали надходити скарги щодо наявних проблемних питань стосовно шляхів використання коштів, оформлення е-карток пенсіонерами, можливості перерахунку коштів на розрахункові рахунки підрядних організацій, тощо. Вирішувати питання треба було швидко та комплексно! Пісочинська селищна рада висловлює подяку за допомогу у вирішенні проблемних питань мешканців із залученням представників профільних Міністерств народному депутату України Павлу Сушку! Саме після робочого візиту Павла Миколайовича до Пісочинської громади були виправлені неточності в роботі застосунку й сьогодні власники пошкодженого житла мають змогу безперешкодно використовувати кошти, отримані від держави на відновлення власних осель. Гарний приклад командної роботи заради добробуту людей! З Україною в серці!

20:22 03.10.2023

В Україні від серпня цього року діє спрощений порядок отримання статусу учасника бойових дій

В Україні від серпня цього року діє спрощений порядок отримання статусу учасника бойових дій

Хто має право на статус УБД? Як отримати УБД під час війни? Як отримати УБД після звільнення? Як отримати УБД добровольцю? Хто має право на статус ветерана війни? Як отримати статус ветерана війни? Відповіді на ці питання в інфографіці від Омбудсмана України Дмитро Лубінець

13:54 03.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь