Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

СМАЧНА ПІЦА ДЛЯ ДІТЕЙ

СМАЧНА ПІЦА ДЛЯ ДІТЕЙ

Дякуємо поліцейським Ірландії, поліцейським офіцерам Пісочинської громади, благодійному фонду "М.Р.І.Я" за радісні усмішки наших дітей! Сьогодні у мікрорайоні "Надія" дітлахам було видано близько 200 дуже смачних піц. Ми цінуємо підтримку, яку отримує наша громада! Цінуємо щирих друзів громади та все добро, яке вони роблять для людей! Завдяки ним світло завжди перемагатиме темряву! Все буде Україна!

17:14 10.10.2023

«Ментальне здоров’я — це…»

«Ментальне здоров’я — це…»

До Всесвітнього дня ментального здоров’я українська ілюстраторка Ольга Дегтярьова створила цикл постерів для програми «Ти як?»  Охоче ділимося з вами, аби кожен міг відповісти собі на питання — «Що таке ментальне здоров’я та як я можу покращити свій стан?» А тим часом Ольга вже працює над продовженням циклу ілюстрацій. Тож що таке ментальне здоров’я для вас?

15:48 10.10.2023

УВАГА! АКТУАЛЬНА ВАКАНСІЯ

УВАГА! АКТУАЛЬНА ВАКАНСІЯ

Нова Пошта — лідер експрес-доставки в Україні. Наша команда постійно зростає, і зараз ми шукаємо «фахівця ділянки — вантажника». Ти відповідальний та сумлінно ставишся до роботи? Готовий поводитися з посилками клієнтів так, ніби це кришталева ваза? Тоді тобі точно до нас! Ми пропонуємо тобі: - «білу» заробітну плату, оплачувані відпустки, лікарняні та відрядження; - навчання всім тонкощам роботи з посилками клієнтів; - медичне страхування; - харчування, розвозка, форма; - молодий дружній колектив; - можливість кар'єрного зростання. Що потрібно робити: - перевіряти цілісність вантажу; - завантажувати та вивантажувати посилки з авто; - сортувати відправлення за напрямками; - розміщувати вантаж згідно зі стандартами компанії; - сканувати посилки. Ми очікуємо від тебе: - відсутність протипоказань щодо значних фізичних навантажень; - відсутність шкідливих звичок. Якщо все це про тебе і ти бажаєш стати частиною великої родини Нової пошти — надсилайте ваші резюме на електронну адресу  prykhodko.oh@novaposhta.ua або телефонуйте за номером +38 (067) 545-84-04.

15:44 10.10.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ВАРИБРУСА Є.М., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА ПІСОЧИНА

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ВАРИБРУСА Є.М., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА ПІСОЧИНА

Вітаємо з днем народження Варибруса Євгена Миколайовича, Почесного громадянина Пісочина! Шановний Євгене Миколайовичу, прийміть найщиріші привітання з нагоди дня Вашого народження! Зичимо миру, міцного здоров’я та щасливого довголіття! Нехай дні будуть сповнені любов`ю та радістю, в родині панують любов, злагода та добробут, натхнення й оптимізм не залишають Вас! Зичимо Вам гармонії у серці й на душі, підтримки та уваги рідних, нових мистецьких шедеврів і непохитної віри у перемогу добра! З днем народження!

09:31 10.10.2023

Взяли участь у публічній консультації

Взяли участь у публічній консультації

Пісочинський селищний голова  Олег Чернобай разом з керівником Центру надання соціальних послуг та представником служби у справах дітей взяли участь у публічній консультації, яка відбулася 5 жовтня в Харкові, та презентували перспективи впровадження в Пісочинській громаді соціальної послуги денного догляду для дітей з інвалідністю. Захід був присвячений питанням посилення біологічних сімей, запобігання розлученню дітей та батьків, розвитку необхідних послуг та альтернативних форм сімейного виховання. Мета заходу - розробка Дорожньої карти реформи системи догляду дітей в Україні. Група експертів обговорила пріоритетну для держави тему теорії змін у сфері кращого догляду дітей. Результатом дискусії стали напрацьовані пропозиції можливих рішень у сферах альтернативної форми сімейного виховання, усиновлення, зміцнення сімей, превенції розлучення дитини і родини.

15:15 09.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь