Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

УВАГА! НЕПРАЦЮЮЧІ СВІТЛОФОРИ!

УВАГА! НЕПРАЦЮЮЧІ СВІТЛОФОРИ!

УВАГА! НЕ ПРАЦЮЮТЬ СВІТЛОФОРИ у селищі Пісочин на перехресті вулиць Полтавське шосе та Шевченка (супермаркет АТБ) та біля музею. Будьте пильними!

08:15 14.10.2023

УВАГА! ВІДНОВЛЕННЯ ПОСЛУГИ ГАЗОПОСТАЧАННЯ

УВАГА! ВІДНОВЛЕННЯ ПОСЛУГИ ГАЗОПОСТАЧАННЯ

Шановні мешканц! За інформацією Харківської філії "Газмережі" завтра, 14 жовтня, ЗАПЛАНОВАНО відновлення послуги з газопостачання у будинках с. Надточії та сел. Пісочин, у яких був відсутній газ внаслідок ворожих обстрілів вночі 12 жовтня. ВАЖЛИВО! Закликаємо мешканців вищезазначених будинків перевірити свої газові прилади та перекрити крани газового обладнання!

18:52 13.10.2023

ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ПРИЙОМУ СПЕЦІАЛІСТА ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ

ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ПРИЙОМУ СПЕЦІАЛІСТА ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ

Шановні мешканці громади! Звертаємо вашу увагу на те, що представник Пенсійного фонду України буде здійснювати прийом населення у приміщенні Пісочинської селищної ради  20 жовтня (п`ятниця) з 9:00 до 12:00. У понеділок, 16 жовтня, ПРИЙОМУ НЕ БУДЕ!

15:46 13.10.2023

ЩОДО ПРИЙОМУ НАСЕЛЕННЯ СПІВРОБІТНИКАМИ КП "ХАРКІВСЬКЕ РАЙОННЕ БТІ"

ЩОДО ПРИЙОМУ НАСЕЛЕННЯ СПІВРОБІТНИКАМИ КП "ХАРКІВСЬКЕ РАЙОННЕ БТІ"

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ! НАГАДУЄМО: Співробітники КП "Харківське районне БТІ" проводять прийом населення громади ЩОП`ЯТНИЦІ, З 8:30 ДО 12:00 у приміщенні Пісочинської селищної ради. Прийняття замовлень за телефонами: - 095-756-94-13 Олена Василівна - 050-160-73-34 Ірина Олегівна.

13:46 13.10.2023

Забезпечуємо людей гарячим харчуванням

Забезпечуємо людей гарячим харчуванням

Сьогодні, 13 жовтня, продовжимо видачу гарячого харчування для мешканців громади, будинки яких залишилися без газопостачання у наслідок ворожої атаки в ніч на 12 жовтня: - Пісочинський ЗДО №3 "Теремок" - о 16:00 (1 та 2 страва) -  с. Надточії, розворотне коло - о 16:15  підвіз їжі (1,2 страва). З собою брати  посуд!

12:30 13.10.2023

МОЗ ІНФОРМУЄ: КІР

МОЗ ІНФОРМУЄ: КІР

Кір — це одне з найзаразніших захворювань, відомих у світі. Вірус кору швидко передається від хворої людини повітряно-крапельним шляхом, тобто під час вдихання найдрібніших крапель слизу, які потрапили в повітря при чханні, кашлі або просто розмові хворого. Цей вірус може жити в повітрі та на поверхнях до двох годин після того, як хвора людина залишила приміщення. Саме через високу заразність кором можна інфікуватися будь-де: у школі, у дитсадочку, на роботі, в метро, в маршрутці, у таксі (якщо перед вами в ньому їхав хворий), у магазині, спортзалі, в басейні, на дитячому майданчику.  Ліків проти кору немає. Втім, від кору існує єдиний надійний захист – вакцинація! Для того, щоб убезпечитися від хвороби, достатньо двох доз вакцини. Їх роблять ще в дитинстві: в 1 рік та 6 років. Якщо ваша дитина пропустила планове щеплення, необхідно наздогнати його якнайшвидше! Щеплення проти кору безпечні, ефективні та безоплатні для дітей до 17 років (включно). Їх можна зробити у педіатра/сімейного лікаря чи в пункті щеплення. До маломобільних дітей, до віддалених громад та в дитячі колективи можуть приїхати мобільні бригади з вакцинації. Інформацію про пункти щеплень у вашій місцевості (адреси та графік роботи) та як викликати вакцинальну бригаду додому, у громаду або в колектив можна отримати, зателефонувавши до контакт-центру МОЗ за номером: 0 800 60 20 19

10:41 13.10.2023

 До уваги батьків!

 До уваги батьків!

Доводимо до вашого відома інформацію щодо видачі гуманітарної допомоги для малечі, які проводиться по понеділках та п'ятницях у Пісочинському ліцеї "Мобіль". Видача дитячого харчування (сумішей і каш) НАРАЗІ ЗАВЕРШЕНА! У наявності - памперси (розмір 1, 2 та 3 до 9 кг) З собою батькам потрібно мати свідоцтво про народження дитини.

19:23 12.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь