Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, МОБІЛЬ

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, МОБІЛЬ

«Мобіль» – це місце, де вирує життя!  Сучасний, красивий та затишний мікрорайон зі своєю неповторною атмосферою, який постійно розвивається та процвітає.  Зазвичай День мікрорайону «Мобіль» ми відзначали з великим розмахом, запрошуючи гостей та артистів, однак війна внесла свої корективи… Для нас на першому місці – це безпека людей, тому ми не влаштовували пишні гуляння, щоб не ризикувати життям у непростий час, але ми не могли не відзначити людей, які зробили свій вклад у розвиток мікрорайону. Разом із депутатом Харківської обласної ради Любов’ю Канцедал напередодні свята вручили подяки тим, хто стояв на початку розбудови нашого мікрорайону та тим, хто продовжує працювати та вдосконалювати сьогодні. Цього року виповнюється 30 років з дня заснування приватного акціонерного товариства «КДБК», завдяки якому бере свій початок історія мікрорайону. Бажаю мікрорайону «Мобіль» подальшого розвитку, квітучості та миру!  З Днем народження, «Мобіль»!

21:16 18.10.2023

Відбулось чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Пісочинської селищної ради

Відбулось чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Пісочинської селищної ради

18 жовтня 2023 року відбулося чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Пісочинської селищної ради за участю т.в.о. начальника Харківського районного управління ГУ ДСНС України у Харківській області Артема Костиря. З метою своєчасного реагування на можливі надзвичайні ситуації, забезпечення безпечних умов життєдіяльності мешканців громади та внутрішньо переміщених осіб в осінньо-зимовий період, розглянули питання щодо: - готовності житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років; - розгортання пунктів незламності (пунктів обігріву); - забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення при організації та функціонуванні пунктів незламності; - стану реалізації Плану проведення «catch-up» компанії з вакцинації проти кору, епідемічного паротиту та краснухи серед дитячого населення громади; - законної діяльності приватних закладів дошкільної освіти на території громади. З усіх питань були прийняті відповідні рішення та передані доручення відповідальним особам. Ми повинні бути готовими до будь-яких викликів війни. Все буде Україна!

20:53 18.10.2023

ЗСУ ПОТРІБНА НАША ДОПОМОГА

ЗСУ ПОТРІБНА НАША ДОПОМОГА

Маємо потребу у металевій конструкції (типу МАФу) площею приблизно 15-25 кв.м. для подальшої її передачі для потреб Збройних Сил України. Контактний телефон: +380997925628

13:09 18.10.2023

Харківське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області наголошує: безпечні мийні засоби!

Харківське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області наголошує: безпечні мийні засоби!

Мийні засоби  міцно увійшли в життя людей. Тому при покупці того чи іншого засобу покупець має обрати якісний товар. Ми часто забуваємо, що фосфати та інші небезпечні речовини, які входять до складу звичайних мийних засобів можуть нести загрозу для нашого здоров’я та навколишнього середовища. Обираючи мийний засіб потрібно звернути увагу на його маркування, яке відповідатиме вимогам Технічного регламенту, затвердженого Постановою КМУ від 20.08.2008 року № 717 (із внесеними змінами).  У разі, коли масова частка фосфатів та інших сполук становить більш як 0,2 відсотка складу мийного засобу, інформація про наявність у складі мийного засобу даних інгредієнтів зазначається в маркуванні у такому діапазоні масової частки: менш як 5 відсотків, від 5 до 15 відсотків, від 15 до 30 відсотків, понад 30 відсотків. Обов’язковою умовою має бути наявність інструкції із застосуванням заходів безпеки згідно із законодавством. А також передбачає заходи застереження та спосіб безпечного використання. Не менш важливий пункт , це дата виготовлення, термін придатності, умови зберігання. Зверніть увагу, що маркування мийних засобів, призначених для прання і мийних засобів для побутових посудомийних машин повинне містити інформацію про дозування мийного засобу. Харківське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області наголошує, що неможливо відмовитися від використання миючих засобів, але можна обирати більш безпечні варіанти, щоб не турбуватися про наслідки для здоров’я.

10:29 18.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь