Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Порядок оприбуткування готівкових коштів

Порядок оприбуткування готівкових коштів

Головне управління ДПС України у Харківській області повідомляє щодо порядку оприбуткування готівкових коштів , у разі якщо режим роботи каси підприємства не співпадає з режимом роботи господарської одиниці, що проводить розрахунки із застосуванням РРО Відповідно до підпункту 2 пункту 58 розділу VI Положення про ведення касових операцій у національній валюті в Україні, затвердженого постановою Правління Національного банку України від 29 грудня 2017 року № 148 (далі – Положення № 148), готівка, що надходить до кас, повинна своєчасно та в повній сумі оприбутковуватися. Установа/підприємство на підставі Положення № 148 зобов’язане розробити та затвердити внутрішнім документом порядок оприбуткування готівки в касі установи/підприємства, у якому максимально врахувати особливості роботи як установи/підприємства, так і його відокремлених підрозділів (внутрішній трудовий розпорядок, режим роботи, графіки змінності, порядок та особливості здавання готівкової виручки (готівки) до банку). Для відокремлених підрозділів установи/підприємства порядок оприбуткування готівки в касі встановлюється та доводиться внутрішніми документами установи/підприємства. Розроблений порядок повинен відповідати вимогам Положення № 148 та не суперечити законодавству України (пункт 12 розділу ІІ Положення № 148). Пунктом 40 розділу IV Положення № 148 визначено, що підприємства, що мають відокремлені підрозділи, які проводять касові операції і режим роботи яких не збігається з розпорядком функціонування бухгалтерії підприємства - юридичної особи (у тому числі у вихідні та святкові дні), внутрішнім документом визначають порядок взаємодії відокремлених підрозділів із бухгалтерією підприємства – юридичної особи відповідно до вимог законодавства України.

11:36 20.10.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ПРУДКОГО А.В., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА КОРОТИЧА

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ПРУДКОГО А.В., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА КОРОТИЧА

Вітаємо з Днем народження Прудкого Анатолія Володимировича, Почесного громадянина Коротича! Шановний Анатолію Володимировичу, від щирого серця бажаємо Вам мирного неба,  міцного здоров`я та щасливого довголіття! Нехай доля буде прихильною до Вашої родини, спілкування з люблячими  людьми завжди приносить задоволення та додає оптимізму, всі сподівання збуваються, а плани втілюються у життя! Зичимо всіх земних благ і радощів! З днем народження!

07:30 20.10.2023

СВІТЛА ПАМ`ЯТЬ ГЕРОЮ

СВІТЛА ПАМ`ЯТЬ ГЕРОЮ

Захищаючи Україну та кожного з нас загинув наш земляк, мужній син Батьківщини – Олексій Володимирович Нечепуренко – стрілець 3-го стрілецького відділення 2-го стрілецького взводу 2-ї стрілецької роти військової частини А7408. 9 жовтня 2023 року перестало битися серце молодого Захисника України. Поблизу села Старомайорське Донецької області під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та суверенітету України загинув наш відважний та сильний воїн, справжній патріот своєї країни. Олексій народився і прожив все своє життя в Пісочині. Він був надзвичайно доброю та світлою людиною, завжди приходив на допомогу своїм друзям та близьким. І коли прийшла біда в нашу країну, без жодних вагань став на захист Батьківщини. Саме таким він і залишиться в пам’яті всіх, хто його знав та любив. Щирі співчуття рідним і близьким Олексія, сумуємо разом, низько схиляючи голови у скорботі. Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну й кожного з нас! Спочивай з миром, Герою!

20:10 19.10.2023

Підтримка населення

Підтримка населення

Протягом останніх трьох днів проводили чергову видачу гуманітарної допомоги для внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані на території громади. Майже 1000 продовольчих наборів отримали ВПО з деокупованих та тимчасово окупованих громад. Дякуємо Харківській обласній військовій адміністрації за надані продовольчі набори та можливість підтримати людей у скруті! Ми – разом!

15:52 19.10.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ МУХІТДІНОВОЇ Т.В., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА КОРОТИЧА

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ МУХІТДІНОВОЇ Т.В., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА КОРОТИЧА

Вітаємо з днем народження Мухітдінову Тетяну Василівну, Почесного громадянина Коротича, завідувача амбулаторії загальної практики сімейної медицини селища Коротич! Шановна Тетяно Василівно, від щирого серця зичимо Вам миру та благополуччя! Нехай міцне здоров`я та невичерпний оптимізм сприятимуть новим успіхам і перемогам! Хай у родинній домівці буде тепло та затишно! Бажаємо Вам здійснення всіх заповітних мрій і сподівань, достатку та удачі, плідної злагодженої праці колективу та сімейного затишку! Хай щедра доля буде прихильною до Вашої родини! З днем народження!

09:04 19.10.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ПІСОЧИНСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ОЛЕГА ЧЕРНОБАЯ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ПІСОЧИНСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ОЛЕГА ЧЕРНОБАЯ

Сьогодні свій день народження відзначає Пісочинський селищний голова, очільник Пісочинської територіальної громади ЧЕРНОБАЙ Олег Олександрович. Шановний Олеже Олександровичу! Прийміть  наші найщиріші привітання та побажання Перемоги й мирного неба, міцного здоров`я,  родинного затишку, нових вагових звершень і досягнень на благо нашої громади та її мешканців! Нехай не буде для Вас нічого неможливого,  джерело наснаги буде невичерпним, життя дарує безліч можливостей для реалізації планів, у сімейному колі панують любов, злагода, достаток! Дякуємо за те, що надихаєте нас своєю відданістю громаді, своєю працелюбністю та цілеспрямованістю! Ваша життєва мудрість і людяність захоплюють та сповнюють вірою у майбутнє! Нехай Господь оберігає Вас і Ваших рідних! Хай щастить завжди й у всьому! З днем народження!  

06:17 19.10.2023

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, МОБІЛЬ

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, МОБІЛЬ

«Мобіль» – це місце, де вирує життя!  Сучасний, красивий та затишний мікрорайон зі своєю неповторною атмосферою, який постійно розвивається та процвітає.  Зазвичай День мікрорайону «Мобіль» ми відзначали з великим розмахом, запрошуючи гостей та артистів, однак війна внесла свої корективи… Для нас на першому місці – це безпека людей, тому ми не влаштовували пишні гуляння, щоб не ризикувати життям у непростий час, але ми не могли не відзначити людей, які зробили свій вклад у розвиток мікрорайону. Разом із депутатом Харківської обласної ради Любов’ю Канцедал напередодні свята вручили подяки тим, хто стояв на початку розбудови нашого мікрорайону та тим, хто продовжує працювати та вдосконалювати сьогодні. Цього року виповнюється 30 років з дня заснування приватного акціонерного товариства «КДБК», завдяки якому бере свій початок історія мікрорайону. Бажаю мікрорайону «Мобіль» подальшого розвитку, квітучості та миру!  З Днем народження, «Мобіль»!

21:16 18.10.2023

Відбулось чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Пісочинської селищної ради

Відбулось чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Пісочинської селищної ради

18 жовтня 2023 року відбулося чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Пісочинської селищної ради за участю т.в.о. начальника Харківського районного управління ГУ ДСНС України у Харківській області Артема Костиря. З метою своєчасного реагування на можливі надзвичайні ситуації, забезпечення безпечних умов життєдіяльності мешканців громади та внутрішньо переміщених осіб в осінньо-зимовий період, розглянули питання щодо: - готовності житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років; - розгортання пунктів незламності (пунктів обігріву); - забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення при організації та функціонуванні пунктів незламності; - стану реалізації Плану проведення «catch-up» компанії з вакцинації проти кору, епідемічного паротиту та краснухи серед дитячого населення громади; - законної діяльності приватних закладів дошкільної освіти на території громади. З усіх питань були прийняті відповідні рішення та передані доручення відповідальним особам. Ми повинні бути готовими до будь-яких викликів війни. Все буде Україна!

20:53 18.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь