A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Харківське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області наголошує: безпечні мийні засоби!

Харківське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області наголошує: безпечні мийні засоби!

Мийні засоби  міцно увійшли в життя людей. Тому при покупці того чи іншого засобу покупець має обрати якісний товар. Ми часто забуваємо, що фосфати та інші небезпечні речовини, які входять до складу звичайних мийних засобів можуть нести загрозу для нашого здоров’я та навколишнього середовища. Обираючи мийний засіб потрібно звернути увагу на його маркування, яке відповідатиме вимогам Технічного регламенту, затвердженого Постановою КМУ від 20.08.2008 року № 717 (із внесеними змінами).  У разі, коли масова частка фосфатів та інших сполук становить більш як 0,2 відсотка складу мийного засобу, інформація про наявність у складі мийного засобу даних інгредієнтів зазначається в маркуванні у такому діапазоні масової частки: менш як 5 відсотків, від 5 до 15 відсотків, від 15 до 30 відсотків, понад 30 відсотків. Обов’язковою умовою має бути наявність інструкції із застосуванням заходів безпеки згідно із законодавством. А також передбачає заходи застереження та спосіб безпечного використання. Не менш важливий пункт , це дата виготовлення, термін придатності, умови зберігання. Зверніть увагу, що маркування мийних засобів, призначених для прання і мийних засобів для побутових посудомийних машин повинне містити інформацію про дозування мийного засобу. Харківське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області наголошує, що неможливо відмовитися від використання миючих засобів, але можна обирати більш безпечні варіанти, щоб не турбуватися про наслідки для здоров’я.

10:29 18.10.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ КИСЛОЇ А.І., СПЕЦІАЛІСТА ВІДДІЛУ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ КИСЛОЇ А.І., СПЕЦІАЛІСТА ВІДДІЛУ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ

Вітаємо з днем народження Кислу Альону Ігорівну, спеціаліста відділу соціального захисту населення Пісочинської селищної ради! Щиро бажаємо всього самого найкращого, доброго, світлого, бажаного! Хай здійснюються всі сподівання та мрії, а плани успішно реалізуються! Миру, достатку, благополуччя у всіх сферах Вашого життя! Нехай у родині завжди панують любов і затишок, а в серці живе квітуча весна! Щедрої долі Вам і Вашим рідним! З днем народження, шановна Альоно Ігорівно!

08:53 18.10.2023

ПРИВІТАННЯ З ЮВІЛЕЄМ ЖУРАВЕЛЬ П.Т., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА ПІСОЧИНА

ПРИВІТАННЯ З ЮВІЛЕЄМ ЖУРАВЕЛЬ П.Т., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА ПІСОЧИНА

Вітаємо з ювілеєм Журавель Поліну Тимофіївну, Почесного громадянин Коротича! Шановна Поліно Тимофіївно, прийміть наші найщиріші привітання з нагоди річниці з дня народження! Бажаємо Вам і Вашим близьким миру та благополуччя, відмінного здоров`я, щасливого довголіття, жіночого щастя та успіхів у роботі! Нехай кожен день дарує лише приємні події, спілкування з люблячими Вас людьми надихає на нові звершення, в родині панують любов, злагода й добробут! Щедрої Вам долі та незрадливої удачі! З ювілеєм!

08:47 18.10.2023

Підтримуємо населення громади

Підтримуємо населення громади

Сьогодні розпочали чергову видачу гуманітарної допомоги. Продовольчі набори протягом трьох днів отримуватимуть внутрішньо переміщені особи з деокупованих та тимчасово окупованих громад вікової категорії 18 років і старше. Робимо все можливо для підтримки людей у воєнний час. Долаємо труднощі та випробування разом! Нагадуємо, що вся інформація щодо видач гуманітарної допомоги, оголошення та анонси важливих подій публікуються на джерелах селищної ради. Для зручності отримання інформації підписуйтеся на наш Телеграм канал: http://https://t.me/+b2pCXR7Nn-MyNGM6

16:04 17.10.2023

УВАГА! ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ДЛЯ ВПО

УВАГА! ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ДЛЯ ВПО

18 та 19 жовтня продовжуємо видачу гуманітарної допомоги - продовольчих пакетів для внутрішньо переміщених осіб з 2022 року із деокупованих та окупованих громад віком від 18 років і старше.  На кожну особу від 18 років видається продовольчий набір!  ВПО з м. Харкова може отримати допомогу за наявності довідки про зруйноване житло. ЛОКАЦІЇ: - Пісочинський ЗДО №3 "Теремок";  - Коротич, ліцей; - Березівка, офіс старости.  ЧАС: з 9:00 до 14:00. З собою мати оригінали документів (паперові, або у додатку Дія).

15:39 17.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь