A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Як  захиститися від кіберзагроз? Держспецзв’язку проведе всеукраїнський онлайн-урок із кібербезпеки

Як захиститися від кіберзагроз? Держспецзв’язку проведе всеукраїнський онлайн-урок із кібербезпеки

31 жовтня всі охочі можуть відвідати всеукраїнський онлайн-урок «Я. Безпека. Кіберпростір». Ви дізнаєтеся: • як атакують хакери, зокрема і російські, та як можуть використати молодь для досягнення своїх цілей; • як захистити себе і своїх близьких від кіберзагроз; • як кібергігієна може врятувати ваші особисті дані та гроші; • як користуватися інтернетом безпечно. Початок уроку: 31 жовтня о 13:00. Де: Youtube-канал (https://youtube.com/@user-qq7ko8eu2u?si=9iXuFMPc38NBQpOb) Держспецзв’язку та YouTube-канал (https://youtube.com/@mediacenterukraine-ukrinfo5672...) громадської ініціативи Медіацентр Україна-Укрінформ.

15:03 30.10.2023

ІНФОРМУЮТЬ ГАЗМЕРЕЖІ 

ІНФОРМУЮТЬ ГАЗМЕРЕЖІ 

До уваги мешканців Харківської області,  які виїхали, тимчасово не мешкають у своїх домоволодіннях та через це не мають доступу до своїх поштових скриньок у будинку, інформацію як отримати номер особового рахунку за розподіл газу дистанційно: Як дізнатись номер особового рахунку за розподіл газу: Аби дізнатись номер особового рахунку через центри обслуговування клієнтів потрібно відправити запит на отримання інформації з копією паспорту та ІПН власника особового рахунку на електронні адреси центрів обслуговування клієнтів Харківської філії «Газмережі»: Дергачівський ЦОК contactDER.kh@grmu.com.ua Зміївський ЦОК contactZMI.kh@grmu.com.ua Красноградський ЦОК contactKRA.kh@grmu.com.ua Куп’янський ЦОК contactKUP.kh@grmu.com.ua Мереф’янський ЦОК contactMER.kh@grmu.com.ua Чугуївський ЦОК contactCHU.kh@grmu.com.ua Щоб отримати номер особового рахунку через контакт-центр, власнику особового рахунку потрібно звернутись за номерами контакт-центру: 066-300-2-888 098-300-2-888 093-300-2-888 Номер особового рахунку за розподіл газу це 10-ти значний код, що розпочинається з цифр 132…

10:56 30.10.2023

Вітаємо команду «Промінь» Коротич - володаря Кубку Незламності з футболу Харківського району!

Вітаємо команду «Промінь» Коротич - володаря Кубку Незламності з футболу Харківського району!

29 жовтня відбувся фінал Кубку Незламності з футболу Харківського району, започаткований за ініціативою начальника Харківської районної військової адміністрації Володимира Усова. У фінальному матчі, який відбувся у м. Люботин, зустрілися команди ФК «Нива» Сковородинівка та «Промінь» Коротич. Видовищна, динамічна гра захоплювала вболівальників! Переможця визначила серія пенальті: команда Пісочинської громади здобула перемогу з рахунком 7:6. Начальник Харківської РВА Володимир Усов привітав учасників змагань. Команді-переможниці був вручений кубок, виготовлений зі снарядної гільзи. Вітаємо спортсменів! Пишаємося нашими футболістами! Бажаємо нових спортивних звершень і перемог! Дякуємо ЗСУ за наші життя! /За матеріалами Харківської РВА/

10:49 30.10.2023

СВІТЛА ПАМ`ЯТЬ ГЕРОЮ

СВІТЛА ПАМ`ЯТЬ ГЕРОЮ

Небесне військо поповнилося ще одним нашим Героєм, мужнім і відважним Захисником Батьківщини – 22 жовтня 2023 року в бою за Україну, її свободу та незалежність, поблизу села Андріївка Донецької області, загинув Олександр Вікторович Золотарьов, солдат 93-ї окремої механізованої бригади «Холодний Яр». Навесні 2022 року, майже з перших днів повномасштабного вторгнення, Олександр став на захист країни. Був старшим стрільцем-оператором 2-го стрілецького відділення 1-го стрілецького взводу 1-ї стрілецької роти 1-го батальйону військової частини А1302. Воював у найгарячіших точках: Бахмут, Соледар та інші. Творча, надзвичайно позитивна людина, яка навіть у тяжких ситуаціях знаходила в собі сили триматися. Сестра згадує, що коли він приїздив з фронту на лікування через поранення, то всіх заряджав позитивом, адже був світлою та доброю людиною. В Олександра Вікторовича залишилася маленька донечка шести років, з якою він бачився лише один раз від початку повномасштабного вторгнення. Висловлюємо найщиріші співчуття рідним і близьким Олександра Золотарьова, якому назавжди залишиться 33 роки… Вічна пам’ять Олександрові та низький уклін від усієї громади. Слава воїну, який став на захист Батьківщини!

08:22 30.10.2023

ПРИВІТАННЯ ПІСОЧИНСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ОЛЕГ ЧЕРНОБАЯ З НАГОДИ ДНЯ АВТОМОБІЛІСТА ТА ДОРОЖНИКА

ПРИВІТАННЯ ПІСОЧИНСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ОЛЕГ ЧЕРНОБАЯ З НАГОДИ ДНЯ АВТОМОБІЛІСТА ТА ДОРОЖНИКА

Шановні водії!  Вітаю вас із професійним святом – Днем автомобіліста й дорожника України!  Сьогодні це свято й тих, хто, ризикуючи власним життям, доставляє надважливий вантаж військовим, евакуює у безпечні місця поранених бійців і мирне населення, хто на спеціальній техніці допомагає ліквідувати наслідки ворожих обстрілів та багато інших. Дякую за відповідальну та надважливу роботу в умовах щоденних викликів війни. Нехай ваша дорога завжди буде безпечною та надійною! Зі святом!

18:44 29.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь