A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

До уваги власників житла, які розмістили ВПО та отримують компенсацію на житлово-комунальні послуги 

До уваги власників житла, які розмістили ВПО та отримують компенсацію на житлово-комунальні послуги 

Пісочинська селищна рада повідомляє: Постановою Кабінету Міністрів України від 01.09. 2023 № 936 внесено зміни до Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення (перебування) внутрішньо переміщених осіб, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19 березня 2022 р. № 333 (далі – Порядок), а саме, пункт 8 Порядку викладено в новій редакції, зміст якого  в проведенні перевірки виконавчим органом селищної ради осіб з числа тих, що розмістили ВПО у власних домогосподарствах. Перевірка здійснюється  шляхом фізичного відвідування місця розміщення внутрішньо переміщених осіб, зокрема з метою перевірки факту такого розміщення, його безоплатності, кількості розміщених осіб та умов їх проживання, документів, що посвідчують особу, свідоцтва про народження малолітньої дитини, яка є внутрішньо переміщеною особою (у тому числі електронне відображення інформації, що міститься у таких документах), довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи або електронної довідки, яка підтверджує факт внутрішнього переміщення і взяття на облік такої особи.

16:46 31.10.2023

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ТА ВНУТРІШНЬО-ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ТА ВНУТРІШНЬО-ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ

Анонімне опитування серед населення Харківської області, в тому числі внутрішньо переміщених осіб, з метою дослідження проблеми захисту прав людини: Посилання на анкету з опитування громадян у Google формі: https://forms.gle/vBo4AcfJjhv146Ut9. Посилання на анкету для опитування внутрішньо переміщених осіб: https://forms.gle/raoNPSP1wh3Jt6sN9.

14:43 31.10.2023

СВІТЛА ПАМ`ЯТЬ ГЕРОЮ

СВІТЛА ПАМ`ЯТЬ ГЕРОЮ

Ще одна сумна звістка надійшла в громаду…  Захищаючи свободу та незалежність нашої країни, майбутнє українських дітей, загинув наш односелець, мужній воїн 5-ї окремої штурмової бригади – лейтенант Козаренко Руслан Лазимович – командир 1-го кулеметного взводу роти вогневої підтримки в/ч А4010. 20 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання із захисту територіальної цілісності та незалежності України, поблизу с. Кліщіївка Донецької області, внаслідок ворожого артилерійського обстрілу, обірвалося молоде життя Руслана Лазимовича, якому було всього 24 роки! Ця рана ніколи не загоїться… Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Руслана, який поліг за свободу своєї Батьківщини! Дякуємо йому за відданість українському народу, стійкість, мужність і патріотизм! ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ І СЛАВА ЗАХИСНИКУ!

20:57 30.10.2023

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ

ГУ ДПС України у Харківській області запрошує мешканців громади, які проживають за нижчезазначеними адресами, отримати "Податкове повідомлення" на сплату податку на нерухоме майно (житлова нерухомість) за 2022 рік. Де: Пісочинська селищна рада (Пісочин, пров. Транспортний, 2). Коли: по буднях з 8:30 до 16:00.

15:36 30.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь