A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ГОНЧАРОВОЇ Л.М., ДИРЕКТОРА КУ "ЦЕНТР НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ"

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ГОНЧАРОВОЇ Л.М., ДИРЕКТОРА КУ "ЦЕНТР НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ"

Вітаємо з днем народження Гончарову Людмилу Миколаївну, директора КУ «Центр надання соціальних послуг» Пісочинської селищної ради! Від щирого серця зичимо Вам, шановна Людмило Миколаївно, Перемоги та миру, здійснення заповітних сподівань, успіхів у реалізації планів! Нехай сімейний затишок і любов рідних завжди зігрівають душу та дарують натхнення й сили на нові звершення! Бажаємо благополуччя й достатку, плідної праці на благо Пісочинської громади та її мешканців, лише приємних сюрпризів і радісних подій! Хай щедра доля буде лагідною та прихильною до Вашої родини! З днем народження!

08:15 16.11.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ЖУРАВЛЬОВА В.О., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА ПІСОЧИНА

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ЖУРАВЛЬОВА В.О., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА ПІСОЧИНА

Вітаємо з Днем народження Журавльова Валерія Олексійовича, Почесного громадянина селища Пісочин, Почесного громадянина Харківського району, голову ДП "Клінічний санаторій "Роща"! Вельмишановний Валерію Олексійовичу, прийміть найщиріші привітання з нагоди дня Вашого народження! Зичимо Вам Перемоги та миру, міцного здоров’я, щасливого довголіття, миру, злагоди та добробуту в родині, нових професійних успіхів і досягнень! Нехай здійсняться всі Ваші мрії та сподівання, любов близьких надихає, а плідна злагоджена праця колективу сповнює серце гордістю! Невичерпної наснаги бажаємо у всіх Ваших починаннях, щастя та благополуччя! З днем народження!

06:40 16.11.2023

Національний університет цивільного захисту України  запрошуємо на навчання на соціально-психологічний факультет!Національний університет цивільного захисту України  запрошуємо на навчання на соціально-психологічний факультет!

Національний університет цивільного захисту України  запрошуємо на навчання на соціально-психологічний факультет!Національний університет цивільного захисту України  запрошуємо на навчання на соціально-психологічний факультет!

З 2 по 20 листопада оголошено додатковий набір на перший бакалаврський рівень. Вступники, за їх вибором, для вступу на навчання можуть надати результати НМТ 2022-2023 років або ЗНО 2020-2021 років (вступ на основі повної загальної середньої освіти, на основі диплома молодшого спеціаліста, фахового молодшого бакалавра). Вступ на бакалавра на основі раніше здобутого бакалавра або магістра (спеціаліста) відбувається за результатами фахового іспиту. Для вступу на навчання необхідно подати заяву в електронній формі, скориставшись сайтом https://vstup.edbo.gov.ua/. Детальну інформацію про умови вступу на соціально-психологічний факультет можна отримати за телефоном 0674755697-Крещук Катерина Юріївна.

20:17 15.11.2023

ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ ТА ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ ВНАСЛІДОК ВІЙНИ

ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ ТА ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ ВНАСЛІДОК ВІЙНИ

Учасники бойових дій та особи з інвалідністю внаслідок війни можуть безкоштовно пройти навчання та змінити кваліфікацію. Нещодавно уряд запровадив пілотну програму безкоштовної професійно-технічної освіти для учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни. Ветерани можуть пройти підготовку, перепідготовку чи підвищення кваліфікації в Центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості та отримати диплом про освіту державного зразка. Навчання проводиться за 95 ліцензованими робітничими професіями та 365 освітніми програмами підвищення кваліфікації. Заявку можна подати онлайн за посиланням: http://https://voucher.dcz.gov.ua/?fbclid=IwAR35NLKBSVbrKwy6IGnLIyQd9vefJOP1inA6TbGh8NbHqMeS7zGrFMYBxEQ або звернутися до найближчого центру зайнятості та отримати особисту консультацію щодо ваучера на навчання. Окрім того, особам, які навчатимуться не за місцем проживання, а також особам, які супроводжуватимуть особу з інвалідністю внаслідок війни І групи, передбачено компенсацію витрат на проїзд до місця навчання та у зворотньому напрямку, а також надання місця проживання на період навчання.

15:56 14.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь