A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Всеукраїнська акція "16 днів проти насильства"

Всеукраїнська акція "16 днів проти насильства"

Сексуальне насильство – це будь-яке протиправне посягання на статеву недоторканість людини. Воно проявляється у вигляді багатьох дій, серед яких зґвалтування, образи та коментарі із сексуальним підтекстом, обман, шантаж або залякування, спрямоване на те, щоб примусити людину до сексуальних стосунків, примус до вагітності або вчинення аборту, примус до зайняття проституцією або роботи у порно-індустрії. Сексуальне насильство завдає значної шкоди фізичному та психічному здоров’ю людини. Постраждали або стали свідком насильства? Не мовчіть! Телефонуйте за номером 102 та викликайте поліцію. Сексуальне насильство – це не ОК! У рамках міжнародної акції «16 днів проти насильства» нагадуємо про проблеми подолання різних форм домашнього насильства. Якщо Ви постраждали від домашнього насильства або стали його свідками, не мовчіть! Телефонуйте за номером 102. Підтримка завжди поруч!

12:32 27.11.2023

ІНФОРМУЄ АТ "ХАРКІВОБЛЕНЕРГО"

ІНФОРМУЄ АТ "ХАРКІВОБЛЕНЕРГО"

Відключення електропостачання 28.11.2023 з 09:00 по 17:00 споживачів у селищі Пісочин за наступними адресами: - Харківський р-н, смт. Пісочин, в-д Пирогова б.2; - Харківський р-н, смт.Пісочин, вул.Курганна сад. буд.3; - Харківський р-н, смт.Пісочин, вул.Пирогова б.11; б.12; б.13; б.14; б.15; б.16А; б.17А; б.18; б.20; б.20/2; б.22; б.23; б.24; б.25; б.26; б.27; б.28; б.29; б.3; б.30; б.31; б.31А; б.32; б.34; б.36; б.4А; б.6; б.7; б.8; б.9; - Харківський р-н, смт.Пісочин, вул.Санаторна б.11; б.28; - Харківський р-н, смт.Пісочин, пров.Пирогова б.3; б.6; б.8.

10:16 27.11.2023

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ

Шановні мешканці! У зв’язку з прогнозованим ускладненням погодних умов та погіршенням ситуації на дорогах, Пісочинська селищна рада звертається до мешканців громади: – Під час сильного снігопаду та ожеледиці не користуйтесь особистим транспортом без нагальної потреби. - Плануйте свій маршрут заздалегідь та будьте вкрай обережні на дорогах. Дотримуйтеся правил дорожнього руху! Комунальні служби громади працюють для Вашого комфорту та безпеки!

16:20 26.11.2023

СВІТЛА ПАМ`ЯТЬ ГЕРОЮ

СВІТЛА ПАМ`ЯТЬ ГЕРОЮ

Захищаючи Україну від ворогів, загинув мужній воїн, справжній патріот своєї країни –  військовослужбовець Єрпульов Максим Андрійович. Максим Андрійович боронив Батьківщину у складі 3-го десантно-штурмового відділення 2-го десантно-штурмового взводу 5-ї десантно-штурмової роти 2-го десантно-штурмового батальйону військової частини А0284. Народився захисник у м. Мерефа, але більшу частину свого життя прожив у Пісочинській громаді, закінчивши Пісочинський ліцей. 3 10 жовтня 2023 року Максим вважався безвісти зниклим, та згодом, на превеликий жаль, прийшло підтвердження щодо загибелі нашого Захисника в районі населеного пункту Кліщіївка Донецької області під час виконання бойового завдання із захисту територіальної цілісності та суверенітету України. Без батька залишилася донька 13 років. Загибель кожного Героя, який самовіддано боронить кордони держави – нестерпний біль всієї країни, адже гинуть найкращі сини нашої Батьківщини. Висловлюю щирі співчуття рідним, близьким, друзям і побратимам Максима. Прощання з полеглим воїном відбудеться 25 листопада. ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ І СЛАВА ЗАХИСНИКУ!

14:42 24.11.2023

ВШАНУВАННЯ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРУ

ВШАНУВАННЯ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРУ

У суботу, 25 листопада, о 16:00 зупиніться на хвилину мовчання за жертвами Голодомору. Запаліть свічку на своєму вікні. Вшануйте жертв страшного злочину, метою якого було спопелити українську ідентичність. Національна пам’ять робить нас згуртованішими та надає сил для подальшого спротиву. Шануймо нашу історію, підтримуймо тих, хто бореться за Україну зараз!  

14:40 24.11.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ КУЧИНОВОЇ О.В., СПЕЦІАЛІСТА З ПИТАНЬ РЕЄСТРАЦІЇ МІСЦЯ ПРОЖИВАННЯ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ КУЧИНОВОЇ О.В., СПЕЦІАЛІСТА З ПИТАНЬ РЕЄСТРАЦІЇ МІСЦЯ ПРОЖИВАННЯ

Вітаємо з днем народження Кучинову Оксану Віталіївну, спеціаліста 1 категорії з питань реєстрації місця проживання Пісочинської селищної ради! Шановна Оксано Віталіївно, у день Вашого народження прийміть найщиріші побажання мирного, щасливого, довгого життя, сповненого всеохоплюючого щастя та всіляких приємностей! Нехай кожен Ваш ранок розпочинається з усмішки, дні будуть насичені звершеннями та перемогами, вечори та ночі даруватимуть насолоду й відпочинок! Хай здійсняться заповітні мрії! Всього Вам самого найкращого, доброго, найбажанішого! Зичимо тепла та затишку у сімейному колі, злагоди та достатку! Нехай все, що Ви плануєте, обов`язково втілюється у реальність! З днем народження!

08:23 24.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь