A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА

16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА

25 ЛИСТОПАДА 2023 РОКУ СТАРТУВАЛА ЩОРІЧНА ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ «16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА». КІБЕРПОЛІЦІЯ НАГАДУЄ, ЩО ДОМАШНЄ НАСИЛЬСТВО- ЦЕ НЕ ПРИВАТНА  СПРАВА, А СУСПІЛЬНА ПРОБЛЕМА.   Домашнє насильство – це протиправні дія або бездіяльність (а також погрози їх вчинення) у формі фізичного, сексуального, психологічного, економічного насильства, що вчиняються у визначеному колі осіб, незалежно від місця їх проживання. Домашнє насильство — це не лише про завдані побої. Насправді ж воно включає десятки форм насильницької поведінки. Але у всіх цих різновидів є спільні ознаки: відсутність поваги до іншої особи, прагнення влади та контролю над ним або нею, керування його або її рішеннями та діями. Домашнє насильство може бути спрямоване як на дружину, чоловіка чи дітей, так і на інших родичів —  вітчима (мачуху) та пасинка (падчерку), рідних братів і сестер,  дядька (тітку) та племінника (племінницю), двоюрідних братів та сестер, бабусь та дідусів, колишнє подружжя, наречених, осіб, які спільно проживають однією сім’єю, опікунів,  прийомних батьків,  дітей, які проживають (проживали) в сім’ї патронатного вихователя. Втім, у жодному з випадків воно не є внутрішньосімейною справою чи особливостями родинного спілкування. Це протиправні дії, яким немає виправдання та про які не можна мовчати.     Домашнє насильство в умовах війни в Україні нікуди не зникло, а навпаки може лише загострюватися. Пов’язані з цим проблеми залишилися такі ж, які були і в мирний час.  Якщо Ви особисто або Ваші знайомі потерпаєте від домашнього насильства та потребуєте допомоги -  не чекайте! Звертайтеся! 102 – Національна поліція; 1547- Єдина гаряча лінія  для осіб, які постраждали від домашнього насильства.

15:24 04.12.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ

Вітаємо з Днем народження Олексюк Галину Кирилівну, спеціаліста 1-й категорії з ведення бухгалтерського обліку та звітності Пісочинської селищної ради! Шановна Галино Кирилівно! Прийміть і найщиріші вітання з нагоди дня Вашого народження! Бажаємо Перемоги та миру, міцного здоров'я, родинного благополуччя, невичерпних наснаги та оптимізму, нових успіхів у справах і починаннях! Нехай любов і добробут пануватимуть у сімейній домівці, підтримка колег сприятиме новим професійним звершенням, кожен день буде сповнений радістю та щастям! Хай здійсняться всі Ваші заповітні мрії та сподівання! З днем народження!

07:41 04.12.2023

ПРОВОДЯТЬСЯ РОБОТИ У МЕРЕЖІ ТЕПЛОПОСТАЧАННЯ

ПРОВОДЯТЬСЯ РОБОТИ У МЕРЕЖІ ТЕПЛОПОСТАЧАННЯ

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ На реагування чисельних звернень мешканців багатоквартирних будинків  №№ 4, 4а, 5 по вулиці Молодіжній у смт Пісочин, з метою приведення теплового режиму помешкань до вимог санітарних норм та усунення технічних перешкод для сталого теплопостачання будівель, бригадою у складі представників ХТМ та КП "ПІСОЧИНКОМУНСЕРВІС"  1 грудня 2023 року у термін з 8:00 до 18:00 проводиться регламент не обстеження та за потреби короткотермінове аварійне призупинення подачі теплоносія ут вищезазначених будинках. Після завершення ремонтних робіт теплопостачання буде відновлено. З повагою, адміністрація  КП "Пісочинкомунсервіс"

11:03 01.12.2023

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї.  Ляпаси, стусани, штовхання, щипання, шмагання, кусання, незаконне позбавлення волі, нанесення побоїв, мордування, заподіяння тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості, залишення в небезпеці, ненадання допомоги особі, яка перебуває в небезпечному для життя стані, заподіяння смерті – все це і багато іншого є фізичним насильством.    Насильство не має ставати нормою! 1. Негайно телефонуйте за номером «102». 2. У разі, якщо ви стали жертвою домашнього фізичного або сексуального насильства, НЕГАЙНО вирушайте на прийом до лікаря. 3. Скористайтесь правом на встановлення обмежувального припису. 4. Якщо ви потребуєте вирішення юридичних питань – скористайтесь своїм законним правом на безоплатну правову допомогу.  

15:20 30.11.2023

Дружній до дитини простір

Дружній до дитини простір

У співпраці з ЮНІСЕФ було створено відділення інтегрованих соціальних послуг для сімей з дітьми - «Центр денного догляду», який буде працювати на базі Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Пісочинської селищної ради. Створене відділення пропонує послуги денного догляду для дітей віком від 3 до 18 років з інвалідністю, тяжкими захворюваннями, розладами, травмами, станами, зокрема, яким не встановлено інвалідність. Батьки зможуть залишати свою дитину на чотири години під опікою та наглядом кваліфікованих соціальних працівників. Пісочинський селищний голова Олег Чернобай разом із начальником ХОВА Олегом Синєгубовим, заступником Виконавчої директорки ЮНІСЕФ Тедом Чайбаном і головою представництва ЮНІСЕФ в Україні Муніром Мамедзаде на власні очі побачили реалізацію дружнього до дитини простору. Центр починає свою роботу і запрошує малечу громади до себе в гості. З Україною в серці!

13:09 30.11.2023

СКАСОВАНО ПРИЙОМ НАСЕЛЕННЯ СПЕЦІАЛІСТОМ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ

СКАСОВАНО ПРИЙОМ НАСЕЛЕННЯ СПЕЦІАЛІСТОМ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ! 1 грудня 2023 року (п'ятниця) СКАСОВАНО ПРИЙОМ СПЕЦІАЛІСТА ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ у приміщенні Пісочинської селищної ради. Щодо надання консультацій спеціалістом у понеділок, 4 грудня, ‼️буде опублікована додаткова інформація.

13:06 30.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь