A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Харківський ОТЦК та СП інформує

Харківський ОТЦК та СП інформує

Щомісячне грошове забезпечення у розмірі від 20 100 грн (для рядового складу), у військових частинах Десантно-штурмових військ та Морської піхоти – від 23 500 грн (для рядового складу); розмір щомісячного грошового забезпечення збільшується в залежності від військового звання і займаної посади, виплачується додаткова грошова винагорода у розмірі від 30 000 грн до 100 000 грн. Одноразова грошова допомога за підписання першого контракту складає рядовим – 21 472 грн, сержантам – 24 156 грн, офіцерам – 26 840 грн. Щорічна матеріальна допомога на оздоровлення, та відпустка – 30 діб. Щорічна матеріальна допомога для вирішення соціально-побутових питань. Виплата підйомної допомоги для військовослужбовців, які проходять військову службу за контрактом, у разі переїзду на нове місце військової служби в інший населений пункт. Здійснюється повне продовольче та речове забезпечення за рахунок держави. Безоплатна медична допомога військовослужбовцям у військових медичних закладах. Пільгове санаторно-курортне лікування військовослужбовців та членів їхніх сімей. Можливість отримати висококваліфіковану військову підготовку у навчальних центрах країн Євросоюзу та здобути навички поводження з найкращими зразками сучасного озброєння. КОНТАКТИ: Тетяна Володимирівна (097) 338-51-00, (095) 109-32-27; Юлія Василівна (096) 419-84-24, (093) 167-20-49

08:43 07.12.2023

ПОДАРУНКИ ДО ДНЯ СВЯТОГО МИКОЛАЯ ПЕРЕДАЛИ ВИХОВАНЦЯМ ДБСТ ГРОМАДИ

ПОДАРУНКИ ДО ДНЯ СВЯТОГО МИКОЛАЯ ПЕРЕДАЛИ ВИХОВАНЦЯМ ДБСТ ГРОМАДИ

Бачити щасливі очі дітей – найбільше щастя!  З нагоди Дня Святого Миколая разом із директором Миколаївського територіального управління Державного бюро розслідувань Олександром Козленком та представниками Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Пісочинської селищної ради привітали малечу дитячих будинків сімейного типу нашої громади зі світлим і радісним святом. У теплій та дружній атмосфері поспілкувалися з вихованцями дитячих будинків сімейного типу Оксани Єкімової, Лілії Рудакової та Володимира Бубнова, Ірини Голуб та Ігоря Гомоли, Олексія Курбатова. Діти зарядили неймовірною енергією та позитивними емоціями.

20:24 06.12.2023

Відбувся урочистий мітинг з нагоди Дня Збройних Сил України

Відбувся урочистий мітинг з нагоди Дня Збройних Сил України

Пісочинський селищний голова Олег ЧЕРНОБАЙ разом із депутатом Харківської обласної ради Любов’ю Канцедал привітали присутніх  військових нашої громади зі святом, вручили відзнаки та подякували за відвагу, мужність та вірність Батьківщині. Хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять, самовідданість і героїчний подвиг наших воїнів, які загинули, виборюючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Пам’ять про них – назавжди в наших серцях!  Слава Україні! Слава Героям!

19:15 06.12.2023

ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ ОФІЦЕР ГРОМАДИ

ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ ОФІЦЕР ГРОМАДИ

Щороку поліцейські долучаються до державної кампанії з попередження домашнього насильства та жорстокого поводження відносно дітей. Її метою є актуалізація питань формування нетерпимості до насильства за ознаками статі, а також підвищення рівня обізнаності громадян щодо ідентифікації та боротьби із цим явищем. Поліцейські офіцери Пісочинської громади консультували трудові колективи та учнів середніх класів, як уникнути та захистити себе та інших від проявів домашнього насильства, доводили до них положення Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству» та роздавали тематичні інформаційні матеріали.

15:00 06.12.2023

ІНФОРМУЄ ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ

ІНФОРМУЄ ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ

На Харківщині запрацював мобільний центр зайнятості                                               Харківська обласна служба зайнятості у листопаді розпочала виїзну інформаційно-роз’яснювальну кампанію з питань зайнятості у віддалених населених пунктах регіону. Заходи проводяться з залученням пересувного мобільного центру зайнятості, обладнаного спеціальною технікою для надання консультацій, зокрема ноутбуком, планшетом, багатофункціональним пристроєм, а також – генератором, зарядною станцією, розкладними меблями. Мобільні групи фахівців служби зайнятості вже працювали у с.  Кам’янка Ізюмського району, с. Огіївка та с. Слобожанське Красноградського району. «Служба зайнятості розпочала новий формат надання послуг, якими зможуть скористатись жителі найвіддаленіших куточків Харківської області. Наразі люди, які раніше мали обмежений доступ до послуг служби зайнятості, мають змогу їх отримувати не виїжджаючи за межі населених пунктів», – зазначає директор Харківського обласного центру зайнятості Олександр Котуков. За словами О. Котукова, таким чином якомога більше мешканців Харківщини зможуть долучитись до активних програм, що реалізуються Службою, а саме: «єРобота», «Армія відновлення», «Ваучер на навчання» тощо. Під час виїзних заходів фахівці служби зайнятості інформують місцевих жителів про послуги з працевлаштування, професійного навчання; розповідають про можливості отримання гранту на відкриття  власної справи, підвищення кваліфікації або освоєння нової професії за рахунок ваучера, як долучитись до суспільно корисних та громадських робіт тощо. Відвідувачам пропонують актуальні вакансії, як в області, так і поза її межами. Місцеві роботодавці, які долучаються до заходів, представляють свої варіанти працевлаштування для шукачів роботи. Станом на 5 грудня, мобільні групи фахівців служби зайнятості вже надали підтримку більше 200 жителям віддалених населених пунктів. Робота пересувного мобільного центру триватиме й надалі. Фахівці оперативно будуть реагувати на потреби громад, щоб наблизити послуги служби зайнятості до їх мешканців у ці складні часи.

16:12 05.12.2023

ВІТАЄМО ВОЛОНТЕРІВ

ВІТАЄМО ВОЛОНТЕРІВ

Дякуємо всім, хто допомагає Україні! Дякуємо за вашу відданість людям, за нелегку працю та вражаючу сміливість, за здатність прийти на допомогу та рятувати життя! Бажаємо усім волонтерам здоров`я та невичерпної енергії, добробуту та затишку у родинах, захисту від ворога та вірної удачі! Разом до перемоги! Все буде Україна

10:27 05.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь