A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА МАЙСТРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА МАЙСТРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА

НЕПЕРЕВЕРШЕНІ, ЯСКРАВІ, САМОБУТНІ, НАТХНЕННІ! Сьогодні своє свято відзначають наші чарівники - люди мистецтва, працівники культури та народні майстри. Саме вони дарують нам чудову казку - дивовижний світ МИСТЕЦТВА! Вони розфарбовують навіть самий похмурий день у кольори веселки, сповнюють серця щастям, дарують радість і надію! Щиро бажаємо вам, наші дорогі представники сфери культури та майстри, невичерпного творчого натхнення, благословення муз, здоров`я та оптимізму, любові шанувальників, нових шедеврів! Аплодуємо вам стоячи! ДЯКУЄМО! Все буде Україна!

08:07 09.11.2023

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ: ВАКЦИНАЦІЯ ТВАРИН

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ: ВАКЦИНАЦІЯ ТВАРИН

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ! У зв’язку з випадком виявлення сказу кішки на території смт Пісочин,  з метою недопущення поширення сказу тварин  на території Пісочинської громади впроваджуються карантинні заходи щодо боротьби зі сказом тварин. Згідно заходів кожна тварина повинна бути щеплена проти сказу. Щеплення проводиться безкоштовно Харківською дільницею ветеринарної медицини постійно з 08.00 до 14.00 з понеділка по п’ятницю за адресою: смт Пісочин, вул. Транспортна, 20 (контактна особа Ярослав Володимирович, тел. 066 111 35 92). Також з 9 по 11 листопада БЕЗКОШТОВНА ВАКЦИНАЦІЯ ТВАРИН проводитиметься працівниками Харківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області у селищі Пісочин по вулиці Молодіжній, 1а. ЧАС: з 9 до 13:00.

13:00 08.11.2023

Відбудеться Ярмарок вакансій під гаслом «Незламний. Робота є!»

Відбудеться Ярмарок вакансій під гаслом «Незламний. Робота є!»

9 листопада з 10:00 до 13:00 відбудеться Ярмарок вакансій під гаслом «Незламний. Робота є!». Організатор заходу – Харківська обласна служба зайнятості. Ярмарок вакансій проходитиме у вестибюлі станції «Майдан Конституції» Харківського метрополітену. Долучитися до заходу можуть усі, хто бажає знайти або змінити роботу. Учасники Ярмарку дізнаються про специфіку та умови праці у різних організаціях, зможуть скласти резюме та отримати рекомендації щодо співбесіди з роботодавцями. Відвідувачі також матимуть змогу отримати інформацію про активні програми, що реалізуються службою зайнятості, а саме: «єРобота», «Ваучер на навчання», «Армія відновлення» тощо. За додатковою інформацією щодо участі у заході звертайтеся за телефоном: (057) 765 30 81.

12:54 08.11.2023

Відбудеться «Гаряча лінія» щодо застосування РРО та ПРРО для підприємців

Відбудеться «Гаряча лінія» щодо застосування РРО та ПРРО для підприємців

УВАГА! 8 листопада з 15:00 до 16:00 відбудеться «Гаряча лінія» щодо застосування РРО та ПРРО для підприємців Харківщини. Захід буде проведено за інформаційного сприяння Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської ОВА на базі Харківського регіонального фонду підтримки підприємництва спільно з представниками ГУ ДПС у Харківській області. Питання можна ставити за номером телефону: (050) 786 48 88.  

10:58 08.11.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ФЕДОТОВОЇ В.В., НАЧАЛЬНИКА К.П. ПІСОЧИНСЬКЕ ВУЖКГ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ФЕДОТОВОЇ В.В., НАЧАЛЬНИКА К.П. ПІСОЧИНСЬКЕ ВУЖКГ

Вітаємо з Днем народження Федотову Вікторію Володимирівну, начальника комунального підприємства «Пісочинське виробниче управління житлово-комунального господарства»! Шановна Вікторіє Володимирівно, прийміть найщиріші привітання з нагоди дня Вашого народження! Нехай здійсняться всі Ваші заповітні сподівання! Хай мир пануватиме у нашій країні, а майбутнє обов`язково буде щасливим! Дякуємо за відданість справі та небайдужість, невтомну працю на благо громади та турботу про її добробут! Міцного здоров`я Вам і Вашим рідним, сімейного затишку та жіночого щастя, професійних досягнень, злагодженої праці колективу, достатку та стабільності, невичерпного творчого натхнення, оптимізму та наснаги у всіх Ваших добрих справах! Хай доля буде лагідною та щедрою, а  Господь оберігає від прикрощів і негараздів! З днем народження!

06:29 08.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь