A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ТИЩЕНКА О.Г., ДЕПУТАТА ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ТИЩЕНКА О.Г., ДЕПУТАТА ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Вітаємо з Днем народження Тищенка Олександра Григорійовича, депутата Пісочинської селищної ради! Шановний Олександре Григорійовичу, прийміть найщиріші вітання з нагоди дня Вашого народження! Дякуємо за все, що Ви робите для країни та людей! Дякуємо за небайдужість і цілеспрямованість, за роботу Вашої команди та захист від ворога! Від щирого серця бажаємо Перемоги та миру, відмінного здоров'я, невичерпного оптимізму, життєвої наснаги й успіху у всіх Ваших добрих справах. Хай Вас підтримують рідні, в сімейному колі панують любов, взаєморозуміння та достаток, Господь оберігає від прикрощів і дарує сили для подолання всіх перешкод. З днем народження!

08:35 13.11.2023

Нові горизонти для розвитку та неформального навчання дітей

Нові горизонти для розвитку та неформального навчання дітей

9 листопада 2023 р. за підтримки БО «БФ «Посмішка ЮА» спільно з БО «БФ «Громадська ініціатива – Хто, як не ми!» за участю Департаменту науки i освiти Харківської обласної державної адміністрації Ольги Безпаловой у громаді були відкриті два Цифрові освітні простори. Це нова можливість для дітей громади реалізувати свій потенціал! Сучасні та затишні освітні центри, обладнані зручними меблями, комп’ютерною технікою та навчальними матеріалами. Тут діти та молодь матимуть змогу надолужити свої прогалини у навчанні та розвинути комунікаційні здібності, що дуже важливо в сьогоднішніх реаліях нашої країни. Ми прагнемо створити найкращі умови для дітей, що залишилися в громаді!

08:42 11.11.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ КУХТІНА С.П., ПОЛІЦЕЙСЬКОГО ОФІЦЕРА ГРОМАДИ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ КУХТІНА С.П., ПОЛІЦЕЙСЬКОГО ОФІЦЕРА ГРОМАДИ

Вітаємо з Днем народження Кухтіна Сергія Павловича, поліцейського офіцера громади! Шановний Сергію Павловичу, прийміть найщиріші вітання з нагоди дня Вашого народження! Зичимо Вам завжди досягати бажаної мети, радіти сімейному затишку, відчувати підтримку колег і втілювати свої плани! Хай всі Ваші сподівання обов`язково здійснюються! Дякуємо за гідну службу на благо Пісочинської громади! Від рівня безпеки в громаді, швидкого й ефективного реагування на правопорушення  залежать добробут і захищеність мешканців.  Ви – професіонал своєї справи! Бажаємо мирного, щасливого, довгого життя, сповненого любов`ю та радістю, нових звершень і перемог  у  роботі, злагоди та достатку у родинній оселі! Хай береже Господь Вас і Ваших близьких, оберігає від негараздів і дарує сили долати всі перепони! Щедрої долі, вірної удачі, непохитної віри у серці та всіх земних благ! З днем народження!

06:41 11.11.2023

Працюють комунальники громади

Працюють комунальники громади

Сезонні роботи у розпалі! Прибираємо опале листя та рослинні рештки - наводимо лад та красу на території. Дякуємо всім, хто долучається до прибирання біля своїх домоволодінь! Пісочинська громада - місце,  де жити добре!

15:48 10.11.2023

НОВИНИ ГРОМАДИ: БУДІВНИЦТВО НОВОЇ СПОРУДИ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ

НОВИНИ ГРОМАДИ: БУДІВНИЦТВО НОВОЇ СПОРУДИ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ

Будуємо підземну школу «з нуля»! На території одного із закладів освіти громади розгорнуто масштабне будівництво нової споруди цивільного захисту – це фактично ШКОЛА ПІД ЗЕМЛЕЮ де діти зможуть навчатися у безпечних та комфортних умовах. Розрахована вона на 496 учнів. Разом із начальником Харківської обласної військової адміністрації Олегом Синєгубовим оглянули хід робіт на будівництві цивільного об’єкту для здобувачів освіти та місцевих мешканців громади. Реалізується проєкт у рамках постанови КМУ № 419 «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на облаштування безпечних умов у закладах загальної середньої освіти» від 28 квітня 2023 р. за кошти субвенції та часткового софінансування з місцевого бюджету. Створення такого безпечного середовища надасть можливість відновити позашкільну активність, відкрити центри з надолуження освітніх втрат і найголовніше – сприятиме соціалізації дітей та підлітків, які майже чотири роки позбавлені повноцінного спілкування з однолітками. Ми повинні думати про майбутнє нашої країни вже зараз!

22:02 09.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь