A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ГРОМАДА ОТРИМАЛА СПОРТИВНЕ ОБЛАДНАННЯ ВІД UNICEF

ГРОМАДА ОТРИМАЛА СПОРТИВНЕ ОБЛАДНАННЯ ВІД UNICEF

Дякуємо UNICEF Ukraine, UNITE FOR CHILDREN за надану гуманітарну допомогу - спортивне обладнання для тренувань дітей громади. Відтепер заняття спортом юних чемпіонів стануть ще більш ефективними та насиченими/ Обладнання доставлено до КЗ "ФОК "Мобіль" та Пісочинської ДЮСШ та з нетерпінням чекає на юних спортсменів!  

08:20 26.10.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ЯНКОВСЬКОГО М.В., ПОЛІЦЕЙСЬКОГО ОФІЦЕРА ГРОМАДИ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ЯНКОВСЬКОГО М.В., ПОЛІЦЕЙСЬКОГО ОФІЦЕРА ГРОМАДИ

Вітаємо з Днем народження Янковського Миколу Вадимовича, поліцейського офіцера громади, начальника сектору взаємодії з громадами! Шановний Миколо Вадимовичу, прийміть найщиріші привітання з нагоди дня Вашого народження! Нехай щедра доля буде прихильною до Вашої родини, береже від прикрощів і дарує щастя, невичерпну енергію, сімейне благополуччя, вірних і надійних друзів! Дякуємо Вам за віддану службу та патріотизм, за безпеку і спокій мешканців громади! Нехай відмінне здоров`я  та незрадлива удача сприятимуть втіленню всіх планів, професійні успіхи сповнюють серце гордістю, колектив працює як єдине ціле, у сімейному колі панують любов, злагода та достаток! Бажаємо Перемоги та миру, здійснення сподівань і нових звершень у всіх сферах життя! З днем народження!

06:08 26.10.2023

УВАГА! ПРИЙОМ НАСЕЛЕННЯ ПРАЦІВНИКАМИ БТІ

УВАГА! ПРИЙОМ НАСЕЛЕННЯ ПРАЦІВНИКАМИ БТІ

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ! НАГАДУЄМО: Співробітники КП "Харківське районне БТІ" проводять прийом населення громади  ЩОП`ЯТНИЦІ, З 8:30 ДО 12:00 у приміщенні Пісочинської селищної ради. Прийняття замовлень за телефонами: - 095-756-94-13 Олена Василівна - 050-160-73-34 Ірина Олегівна.

15:58 25.10.2023

ПІДТРИМУЄМО МЕДИЧНУ СФЕРУ ГРОМАДИ

ПІДТРИМУЄМО МЕДИЧНУ СФЕРУ ГРОМАДИ

Попри складні часи продовжуємо розвивати та підтримувати медичну галузь громади, адже надання якісної та своєчасної медичної допомоги надзвичайно важливо, особливо під час воєнного стану.  Для ранньої діагностики захворювань придбали та передали КНП «ЦПМД №2» сучасний кольоровий цифровий апарат доплерівської ультразвукової діагностики «SonoScape Е2», який надає можливість робити обстеження як на амбулаторному прийомі, так і вдома. За сприяння Пісочинської селищної ради було зроблено ремонт у стоматології та встановлено сучасне обладнання – стоматологічну установку «Roson». Здоров’я й життя людей – понад усе!

20:11 24.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь