A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Кіберполіція спільно з іноземними колегами знешкодила транснаціональне хакерське угруповання

Кіберполіція спільно з іноземними колегами знешкодила транснаціональне хакерське угруповання

Департамент кіберполіції спільно із колегами з Європолу, Євроюсту, із залученням правоохоронців Франції, Чехії, Німеччини, Італії, Латвії, Нідерландів, Іспанії, Швеції, Японії та Канади провели масштабну міжнародну операцію по знешкодженню небезпечного хакерського угруповання. Починаючи з 2020 року зловмисники атакували вірусом-вимагачем 168 міжнародних компаній у країнах Європи та Америки. Фігуранти заражали сервери шкідливим програмним забезпеченням та викрадали з них інформацію, а дані на комп’ютерах жертв зашифровували і робили непридатними для використання. За відновлення доступу вимагали від 5 до 70 мільйонів доларів у криптовалюті. Українські правоохоронці провели масові обшуки на території Києва. Наразі французькі компетентні органи розслідують кримінальне провадження за фактами, вчиненими в складі організованого кримінального угрупування, які передбачені рядом статей Кримінального кодексу Франції. /Департамент кіберполіції Національної поліції України/ https://www.npu.gov.ua/news/kiberpolitsiia-spilno-z-inozemnymy-kolehamy-zneshkodyla-transnatsionalne-khakerske-uhrupovannia

15:17 23.10.2023

ВІЙСЬКОВА СЛУЖБА ЗА КОНТРАКТОМ

ВІЙСЬКОВА СЛУЖБА ЗА КОНТРАКТОМ

УВАГА! Харківський РТЦК та СП запрошує на військову службу за контрактом громадян віком 18-45 років. За інформацією звертайтеся в Харківський РТЦК та СП за телефоном: 097-33-85-100.

10:06 23.10.2023

ІНФОРМУЄ АТ "ХАРКІВОБЛЕНЕРГО"

ІНФОРМУЄ АТ "ХАРКІВОБЛЕНЕРГО"

Шановні мешканці громади! У зв'язку з перепідключенням обладнання тимчасово відсутнє електропостачання. За інформацією АТ "ХАРКІВОБЛЕНЕРГО" у найближчій термін послугу буде відновлено.

20:14 22.10.2023

ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ

ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ

Унаслідок удару окупантів по терміналу «Нової пошти» у Харківському районі 6 людей загинули, вже 14 осіб госпіталізували із пораненнями. Серед постраждалих є люди у тяжкому стані. Медики надають всю необхідну допомогу. Профільні служби продовжують працювати на місці та ліквідовувати наслідки. Це виключно цивільний об‘єкт, росіяни вчинили черговий терор проти мирного населення Харківщини!  

06:06 22.10.2023

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ

23 жовтня 2023 року (понеділок) у приміщенні Пісочинської селищної ради прийматиме представник Пенсійного фонду України. Час прийому: з 9:00 до 12:00.

18:02 20.10.2023

Порядок оприбуткування готівкових коштів

Порядок оприбуткування готівкових коштів

Головне управління ДПС України у Харківській області повідомляє щодо порядку оприбуткування готівкових коштів , у разі якщо режим роботи каси підприємства не співпадає з режимом роботи господарської одиниці, що проводить розрахунки із застосуванням РРО Відповідно до підпункту 2 пункту 58 розділу VI Положення про ведення касових операцій у національній валюті в Україні, затвердженого постановою Правління Національного банку України від 29 грудня 2017 року № 148 (далі – Положення № 148), готівка, що надходить до кас, повинна своєчасно та в повній сумі оприбутковуватися. Установа/підприємство на підставі Положення № 148 зобов’язане розробити та затвердити внутрішнім документом порядок оприбуткування готівки в касі установи/підприємства, у якому максимально врахувати особливості роботи як установи/підприємства, так і його відокремлених підрозділів (внутрішній трудовий розпорядок, режим роботи, графіки змінності, порядок та особливості здавання готівкової виручки (готівки) до банку). Для відокремлених підрозділів установи/підприємства порядок оприбуткування готівки в касі встановлюється та доводиться внутрішніми документами установи/підприємства. Розроблений порядок повинен відповідати вимогам Положення № 148 та не суперечити законодавству України (пункт 12 розділу ІІ Положення № 148). Пунктом 40 розділу IV Положення № 148 визначено, що підприємства, що мають відокремлені підрозділи, які проводять касові операції і режим роботи яких не збігається з розпорядком функціонування бухгалтерії підприємства - юридичної особи (у тому числі у вихідні та святкові дні), внутрішнім документом визначають порядок взаємодії відокремлених підрозділів із бухгалтерією підприємства – юридичної особи відповідно до вимог законодавства України.

11:36 20.10.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ПРУДКОГО А.В., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА КОРОТИЧА

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ПРУДКОГО А.В., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА КОРОТИЧА

Вітаємо з Днем народження Прудкого Анатолія Володимировича, Почесного громадянина Коротича! Шановний Анатолію Володимировичу, від щирого серця бажаємо Вам мирного неба,  міцного здоров`я та щасливого довголіття! Нехай доля буде прихильною до Вашої родини, спілкування з люблячими  людьми завжди приносить задоволення та додає оптимізму, всі сподівання збуваються, а плани втілюються у життя! Зичимо всіх земних благ і радощів! З днем народження!

07:30 20.10.2023

СВІТЛА ПАМ`ЯТЬ ГЕРОЮ

СВІТЛА ПАМ`ЯТЬ ГЕРОЮ

Захищаючи Україну та кожного з нас загинув наш земляк, мужній син Батьківщини – Олексій Володимирович Нечепуренко – стрілець 3-го стрілецького відділення 2-го стрілецького взводу 2-ї стрілецької роти військової частини А7408. 9 жовтня 2023 року перестало битися серце молодого Захисника України. Поблизу села Старомайорське Донецької області під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та суверенітету України загинув наш відважний та сильний воїн, справжній патріот своєї країни. Олексій народився і прожив все своє життя в Пісочині. Він був надзвичайно доброю та світлою людиною, завжди приходив на допомогу своїм друзям та близьким. І коли прийшла біда в нашу країну, без жодних вагань став на захист Батьківщини. Саме таким він і залишиться в пам’яті всіх, хто його знав та любив. Щирі співчуття рідним і близьким Олексія, сумуємо разом, низько схиляючи голови у скорботі. Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну й кожного з нас! Спочивай з миром, Герою!

20:10 19.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь