A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ РАДЧУК В.В., СПЕЦІАЛІСТА 2 КАТЕГОРІЇ ВІДДІЛУ ЖКГ ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Щиро вітаємо з днем народження Радчук Валентину В`ячеславівну, спеціаліста 2 категорії відділу житлово-комунального господарства Пісочинської селищної ради! У день Вашого народження хочемо побажати всього самого найкращого, доброго, світлого та бажаного! Хай здійсняться всі Ваші сподівання та мрії! Нехай мир запанує в Україні! Зичимо Вам насолоджуватися кожною миттю, дарувати свою усмішку іншим та прикрашати своєю красою світ! Фінансової стабільності, любові та благополуччя у родині, відмінного здоров'я та успіхів у роботі! Нехай доля буде прихильною до Вас, шановна Валентино В'ячеславівно, захищає від негараздів і дарує лише приємності! З днем народження!

07:07 08.10.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ МАСАЛІТІНОЇ Ю.М., ДИРЕКТОРА КНП "ДЗОВ "ЛІСОВА ГАЛЯВИНА"

Вітаємо з днем народження Масалітіну Юлію Миколаївну, директора КНП Пісочинської селищної ради «ДЗОВ «Лісова галявина»! Шановна Юліє Миколаївно, прийміть найщиріші привітання з нагоди дня Вашого народження! Зичимо Вам і Вашим близьким Перемоги та миру! Нехай відмінне здоров`я, невичерпний оптимізм і наснага сприятиме успішному втіленню всіх планів, а творче натхнення дарує нові феєрічні ідеї! Бажаємо здійснення заповітних мрій, жіночого щастя та сімейного благополуччя, щедрої долі та вірного ангела-охоронця! Нехай все добро, яке Ви робите іншим, повертається сторицею! З днем народження!

07:05 08.10.2023

ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ ОФІЦЕР ГРОМАДИ

Поліцейськими офіцерами громади під час вечірнього патрулювання у селище Коротич було виявлено громадян, які розпивали алкогольні напої НА НОВОМУ ДИТЯЧОМУ МАЙДАНЧИКУ. Відносно осіб складено постанови про адміністративне правопорушення за ст. 178 КУпАП, проведено профілактичну бесіду. Так, ми створюємо комфортні умови для проживання та відпочинку жителів громади всіх вікових категорій. Але дитячі майданчики - ДЛЯ АКТИВНОГО ДОЗВІЛЛЯ ДІТЕЙ. АЛКОГОЛЮ ТУТ НЕ МІСЦЕ.

18:01 07.10.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ОМЕЛЬЧЕНКА В.Г., СПЕЦІАЛІСТА З ПИТАНЬ МІСТОБУДУВАННЯ ТА АРХІТЕКТУРИ

Вітаємо з днем народження Омельченка Віктора Геннадійовича, спеціаліста з питань містобудування та архітектури Пісочинської селищної ради! Шановний Вікторе Геннадійовичу, щиро бажаємо Вам Перемоги та миру, доброго здоров`я, родинного благополуччя, невичерпного оптимізму, натхнення та наснаги на підкорення всіх життєвих вершин, підтримки колег і розуміння близьких! Нехай у Вашому житті завжди буде місце для спілкування з люблячими Вас людьми! Хай у сімейному колі панують злагода та добробут. Щастя, гармонії, достатку та нових професійних успіхів! З днем народженням!  

06:58 07.10.2023

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ!

9 жовтня 2023 року (понеділок)  у приміщенні Пісочинської селищної ради прийматиме представник Пенсійного фонду України. Час прийому: з 9:00 до 12:00.

14:42 06.10.2023

ОГОЛОШЕНО ЖАЛОБУ

Терористична атака російських військових по с. Гроза стала найкривавішим злочином росіян на Харківщині за весь час від початку повномасштабного вторгнення. За останніми даними, цей злочин забрав життя 51 цивільної людини, 6 людей поранені. Три дні, з 6 по 8 жовтня, в Харківській області будуть оголошені днями жалоби. Вічна пам'ять жертвам російського терору. Щирі співчуття їхнім рідним та близьким. /Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов/

08:30 06.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь