A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

ОГОЛОШЕННЯ

Оновлено рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19 в регіонах - рішення комісії ТЕБ та НС

На засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося 18 вересня, було затверджено рішення про перегляд рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19. УРЯДОВИЙ ПОРТАЛ

09:57:01 21.09.2020

Правила та обмеження залежно від встановленого на території рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19

Шановні мешканці, нагадуємо Вам, що в країні встановлені чіткі правила та обмеження для кожного міста чи району залежно від встановленого на їх території рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19:

09:19:09 14.09.2020

Перегляд рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19

На позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулось 10 вересня, було затверджено рішення про перегляд рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Новий розподіл на рівні почне діяти з 00:00 годин 14 вересня 2020 року.  УРЯДОВИЙ ПОРТАЛ

09:59:05 11.09.2020

Увага! Корисна інформація!

При появі симптомів COVID-19 у пацієнта сімейний лікар зобов‘язаний діяти за затвердженим Міністерством охорони здоров'я алгоритмом та прийняти рішення про подальше лікування хворого. Але що робити тим, у кого досі відсутній сімейний лікар? Переходьте на сайт ??  https://ehealth.gov.ua/yak-obraty-likarya/  та дотримуйтеся рекомендацій. До Вашої уваги покрокова  інструкція підписання декларації з сімейним лікарем:

13:39:41 08.09.2020

Увага! З 07.09 - Харківський район у "помаранчевій" карантинній зоні

Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я опублікував карту розподілу України на чотири зони - червону, жовту, помаранчеву та зелену - в залежності від епідситуації. Харків залишився у "помаранчевій" зоні. Разом з обласним центром до цієї зони потрапили місто Люботин, Первомайський та Харківський район області. Міста Куп’янськ та Чугуїв, Балаклійський, Барвінківський, Богодухівський, Дергачівський, Зміївський, Золочівський, Коломацький, Краснокуцький та Шевченківський райони потрапили до "жовтої" зони. А Великобурлуцький район тепер знаходиться у "червоній". Переглянути карту можна за посиланням: https://reachinitiative.maps.arcgis.com/apps/webappviewer/index.html?id=b8ea3d22c51246528abb47ef94f20edb&fbclid=IwAR0KHFOuRvgAOZjfkCyQpA1EzFUm8H Нагадуємо, які карантинні обмеження будуть діяти у кожній із зон.

09:53:18 04.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь