A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

ОГОЛОШЕННЯ

Увага! Харківське районне управління ГУ ДСНС України в Харківської області інформує:

З наближенням новорічних свят та різдвяних свят в оселях і закладах з’являються ошатно вбрані ялинки. Вони сповнюють нас радісним настроєм і створюють святкову атмосферу. Однак ялинка з прикрасами може таїти в собі велику небезпеку, якщо не дотримуватися певних вимог. Щороку під час новорічних святкувань стрімко зростає кількість пожеж. Ми всі бажаємо вдало зустріти та провести свята. Саме тому важливо пам’ятати про правила пожежної безпеки та вимоги до шляхів евакуації!

09:55:45 20.12.2019

Увага! Небезпека!

З початку 2019 року за даними ДСНС в України сталося вже 94 тисячі 463 пожежі, з яких більше 28 тисяч виникли у житловому секторі. Ці пожежі забрали життя  1 тисячі 633 людей.  Ще 1 тисяча 356 громадян отримали травми різного ступеня тяжкості. Шановні мешканці! Найпоширенішою причиною виникнення займань у помешканнях людей є: - паління у ліжку; - несправність та перенавантаження електромережі; - недбале ставлення до стану пічного опалення. Дбайте про пожежну безпеку у власному житлі та слідуйте  практичним порадам ДСНС, як запобігти трагедії: - не залишайте малолітніх дітей без нагляду та не дозволяйте їм бавитися сірниками; - слідкуйте за станом та справністю електромережі; - у разі виходу з приміщень не залишайте увімкненими телевізори, праски, тощо; - не паліть у ліжку; - намагайтеся уникати перевантаження електричних мереж, не вмикайте одночасно побутові електроспоживачі великої потужності. - якщо ви обігріваєте помешкання за допомогою пічного опалення: 1. обов’язково перевірте його справність; 2. біля кожної печі перед топковим отвором має бути захисний металевий лист розміром не менше 0,5 х 0,7 м; 3. усі димові труби та стіни на горищі, через які прокладено димові канали, повинні бути заштукатурені  та побілені; 4. золу й шлак, що їх видаляють із топки, необхідно заливати водою та виносити в спеціально відведені місця; 5. не дозволяється висипати золу й шлак поблизу будівель; Майже кожній пожежі можна запобігти! Для цього слід обов’язково обговорити в сім’ї не тільки заходи щодо запобігання пожежі, а й порядок дій у разі її виникнення: спосіб виклику пожежної допомоги, гасіння пожежі в початковій стадії, безпечні маршрути виходу з приміщення. Цінуйте своє життя!

15:33:10 09.12.2019

Будьте обережні! Наближаються холоди!

Переохолодження, обмороження. Ознаки, перша медична допомога, профілактика. Переохолодження – патологічний стан, що розвивається при тривалій дії холоду на весь організм, в результаті чого виникає порушення кровообігу. Загальне переохолодження організму може виникати як при температурах нижче, так і вище нуля.

16:25:07 18.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь