Пісочинська селищна рада
Харківська область

Служба у справах дітей та сім'ї Пісочинської селищної ради

Цікава екскурсія для вихованців дитячих будинків сімейного типу

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей працівниками служби у справах дітей та сім’ї, відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради спільно з відділом ювенальної превенції УПД ГУНП в Харківській області організовано відвідування дітьми з дитячих будинків сімейного типу пізнавальної екскурсії до «Фельдман Екопарку». Вихованці побачити багато різноманітних тварин, мали змогу погодувати й погладити єнотів і віслюків у контактній зоні , покататися в кареті та електробусі, а наприкінці скуштувати солодощі з чаєм. Особливий захват у дітей викликав виступ місцевих «акторів» - папуг, мавп, коней та інших. Цікаві враження та щирі дитячі посмішки – це головний здобуток сьогоднішнього дня!

17:34:08 31.05.2021

ДИТИНА У НЕБЕЗПЕЦІ. ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ ОФІЦЕР ГРОМАДИ

20 травня до ЧЧ ВП №2 ХРУП №1 надійшов виклик про те, що зникла дитина в селищі Пісочин, яка залишилась без батьківського нагляду. Поліцейські офіцери громади Пісочинської ОТГ, відпрацьовуючи територію, виявили роздягнутого 4 - річного хлопчика, що бігав у зливу по проїзній частині дороги. Дитину було передано матері у присутності працівників службі у справах сім'ї та дітей Пісочинської селищної ради. Відносно матері складено адміністративний протокол за ст. 184 КУпАП та проведена відповідна профілактична бесіда.

17:41:24 20.05.2021

Відкриті уроки футболу - підвищення мотивації дітей до здорового способу життя!

Відкриті уроки футболу - підвищення мотивації дітей до здорового способу життя! У Харківській області продовжується реалізації соціального проекту «Відкриті уроки футболу» 12 травня на території Пісочинської ОТГ відбувся спортивний захід у рамках проекту, що спрямований на ознайомлення дітей з навичками гри у футбол, підвищення мотивації дітей до здорового способу життя. До участі у спортивно-масовому заході залучались учні 3-5 класів (всього близько 100 дітей), які навчаються в закладах Пісочинської селищної ради. З привітальним словом до юних спортсменів звернулися представники Департаменту управління освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації, Пісочинської селищної ради, Асоціації футболу України. У ході спортивного заходу поле Пісочинського ліцею було поділено на квадрати, на яких команди виконували різноманітні фізичні вправи, передаючи естафету один одному. Учасники також мали змогу поспілкуватись з представниками служби у справах дітей та сім'ї, поліцейським офіцером громади, які розповіли їм про їх права та обов'язки. Після закінчення змагань діти фотографувалися на згадку та обмінювалися враженнями. Також вони виразили щиру вдячність організаторам цих змагань, запевнивши їх у гарній поведінці, старанному навчанні та спортивних перемогах у майбутньому. Всі учні отримали сертифікати учасника фестивалю, солодкі подарунки, а навчальні заклади - спортивний інвентар.

09:57:00 12.05.2021

Привітання з Днем народження Андрєєвої Н.В., начальника служби сім`ї та дітей Пісочинської селищної ради

Вітаємо з Днем народження Андрєєву Надію Владиславівну, начальника служби сім`ї та дітей Пісочинської селищної ради! Шановна Надіє Владиславівно, від щирого серця зичимо Вам і Вашим близьким щедрої прихильної долі, міцного здоров`я та невичерпної енергії! Нехай підтримка колег сприятиме новим професійним звершенням, а сімейний затишок сповнює серце щастям! Бажаємо приємних подій і цікавих зустрічей, втілення всіх ідей і планів, злагоди та добробуту в родині! Нехай всі Ваші мрії здійснюються! З Днем народження!

06:41:06 11.05.2021

Привітання матерів-героїнь і матерів-виховательок ДБСТ Пісочинської громади з Днем матері

07 травня, напередодні зворушливого свята Дня матері, Пісочинський селищний голова Олег Чернобай і працівники селищної ради привітали матерів-героїнь та матерів-виховательок дитячих будинків сімейного типу, які проживають в селищах Пісочин і Коротич. Олег Олександрович висловив матерям слова вдячності та побажав їм міцного здоров`я, успіхів у всіх починаннях, родинного благополуччя. Зі святом, дорогі матері! Нехай у Ваших родинах пануватимуть взаєморозуміння та добробут!

15:16:17 07.05.2021

Поліцейський офіцер громади – впевненість і безпека населення!

21 квітня до поліцейської станції Пісочинської громади, що розташована у мікрорайоні «Мобіль», стурбовані підлітки привели 6- річного Артема, який не пам'ятав, де його будинок і не мав змоги повернутись додому з дитячого майданчика. Поліцейські офіцери також звернули увагу на мокрий одяг дитини. Щоб зменшити стрес у дитини, хлопчакові було подаровано іграшку та запропоновано переглянути мультфільм. Поліцейські офіцери повідомили про випадок чергову частину та службу у справах сім'ї та дітей Пісочинської селищної ради. Прийнятими заходами вже через 10 хвилин було встановлено та оповіщено матір про місце знаходження її маленької дитини. У зв'язку з неналежним виконанням своїх батьківських обов’язків щодо виховання дітей розглядається питання щодо притягнення батьків до адміністративної відповідальності. Дякуємо підліткам, що не залишили Артема на дитячому майданчику та доставили його до поліцейської станції, за небайдужість! Ми пишаємося вами!

12:02:11 22.04.2021

Інформує служба у справах дітей та сім`ї: робота з сім`ями громади

Протягом тижня триває спільний рейд служби у справах дітей та сім’ї Пісочинської селищної ради та інспектора ювенальної превенції сектору превенції Харківського районного управління поліції №1 ГУНП в Харківській області. Станом на 30.03 2021 року відвідано 4 родини, які перебувають у складних життєвих обставинах. Було обстежено умови проживання, з батьками дітей проведено профілактичні бесіди щодо створення належних умов для виховання та розвитку дітей, недопустимості вживання батьками спиртних напоїв. Одній сім’ї надано консультації про оформлення документів на отримання матеріальної допомоги.  

14:52:45 30.03.2021

Привітання з ювілеєм Єкімової Оксани Михайлівни, мати – виховательки дитячого будинку сімейного типу селища Пісочин

29 березня Пісочинський селищний голова Чернобай Олег Олександрович разом із головою Харківської районної державної адміністрації Юрієм Івановичем Раїною привітав з 50-річчям Єкімову Оксану Михайлівну, мати – виховательку дитячого будинку сімейного типу селища Пісочин. Шановна Оксано Михайлівна! Від щирого серця бажаємо  Вам міцного здоров`я та невичерпної наснаги, миру та злагоди Вашій великій родині, благополуччя й достатку! З ювілеєм!

16:52:38 29.03.2021

Вручено Подяки Національної поліції України

22 березня начальником Головного управління Національної поліції України в Харківській області полковником поліції Андрієм Рубелем вручено Подяки Національної поліції України поліцейському офіцеру Пісочинської громади Сергію Кухтіну та провідному спеціалісту служби у справах дітей та сім`ї Пісочинської селищної ради Андрію Стадніку. Шановні Сергію Павловичу та Андрію Сергійовичу, ваш професіоналізм викликає глибоку повагу! Вітаємо з відзнакою та бажаємо нових успіхів у професійній сфері!

16:24:00 22.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь