Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Увага! Відділ соціального захисту населення Пісочинської селищної ради   повідомляє

Увага! Відділ соціального захисту населення Пісочинської селищної ради   повідомляє

Відділ соціального захисту населення Пісочинської селищної ради   повідомляє, що згідно постанови Кабінету Міністрів України від  01.06.2020р. № 430 затверджено Порядок підготовки та перепідготовки фізичних осіб, які надають соціальні послуги з догляду без здійснення підприємницької діяльності.

15:27 08.09.2021

Подяка від мешканців

Подяка від мешканців

На прохання мешканців будинків по вул. Гагаріна, 1,2,3 публікуємо світлини та подяку Пісочинському селищному голові Олегу Чернобаю та депутату Пісочинської селищної ради Тамарі Григорівні Григоровій.

14:50 08.09.2021

Увага! Інформує АТ "Харківобленерго"!

Увага! Інформує АТ "Харківобленерго"!

Увага! За інформацією АТ "Харківобленерго" 09 вересня (четвер) з 09:00 до 17:00 буде припинено електропостачання у сели. Коротич і Пісочин за наступними адресами:

11:52 08.09.2021

Мешканцям громади - якісні дороги!

Мешканцям громади - якісні дороги!

Завершено капітальний ремонт дорожнього покриття від будинку №28 по вулиці Садовій та від будинку №2 до будинку №13 по вулиці Пирогова у селищі Пісочин. Оновлена дорога, зроблена за клопотанням депутата Пісочинської селищної ради Андрія Чернобая, з`єднала вулиці Покровську, Садову та Пирогова з вул. Санаторною. Нове асфальтне покриття сприятиме безпечному та комфортному руху автомобілістів та пішоходів!  Працюємо для людей, працюємо на благо громади!

11:21 08.09.2021

Облаштування дорожнього покриття та нової асфальтної пішохідної доріжки у селищі Пісочин по вулиці Дагаєва

Облаштування дорожнього покриття та нової асфальтної пішохідної доріжки у селищі Пісочин по вулиці Дагаєва

Розпочато роботи з облаштування дорожнього покриття та нової асфальтної пішохідної доріжки у селищі Пісочин по вулиці Дагаєва: від будинку 5 до будівлі амбулаторії. Вже зовсім скоро відбудеться  відкриття нової амбулаторії у мікрорайоні «Мобіль». Створюємо комфортні умови для мешканців громади!

15:36 07.09.2021

Талановиті мешканці Пісочинської громади. Новікова Галина Михайлівна

Талановиті мешканці Пісочинської громади. Новікова Галина Михайлівна

Сьогодні ми хочемо розповісти Вам про натхнену мешканку Пісочина, добру чарівницю Галину Михайлівну Новікову. Коли у серці живе безмежна любов до рідного краю, а Бог щедро наділив доброю душею та невтомними, працьовитими руками – народжується диво! Саме вона є автором дивовижних клумб по вулиці Парковій у селищі Пісочин та у селищі Рай-Оленівка. Квітучою весною, спекотним літом, або восени, коли так не вистачає яскравих фарб, вони милують око та дарують справжнє естетичне насолодження, адже створені з великою любов`ю! Шановна Галино Михайлівно, дякуємо за Вашу небайдужість і Вашу працю, за радість, яку Ви даруєте нам своїми чарівними острівками природи! Реальна любов і турбота завжди знаходять своє відображення у справах!

15:15 07.09.2021

До уваги мешканців громади - осіб з інвалідністю

До уваги мешканців громади - осіб з інвалідністю

Шановні мешканці Пісочинської громади - особи з інвалідністю! З 01 червня 2021 року до повноважень Пісочинської селищної ради передано прийом заяв від осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення для забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації (ТЗР) та заяв для виплати грошової компенсації вартості за самостійно придбанні технічні та інші засоби реабілітації та подальша передача до регіонального Фонду захисту інвалідів. Для забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації або виплати компенсації особі з інвалідністю, дитині з інвалідністю, або їх законному представнику необхідно звернутись до селищної ради у відділ соціального захисту населення з заявою та документами передбаченими пунктом 14 Порядку затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 05.04.2021 № 321 (зі змінами). За додатковою інформацією звертайтесь за тел. 742 - 73 - 61.

15:13 07.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь