A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

ОГОЛОШЕННЯ

ІНФОРМУЄ ДСНС УКРАЇНИ

Шановні батьки, не залишайте дітей без нагляду біля водойм!  ДСНС звертається до батьків із проханням більш ретельно наглядати за дітьми, особливо під час відпочинку на воді, не залишати їх на самоті і дотримуватися правил безпечного відпочинку! Спілкуючись з малечею, обов’язково пояснюйте про небезпеку підозрілих предметів. На жаль, наразі на вибухонебезпечні предмети можна натрапити як на облаштованих пляжах, так і на «диких» ділянках біля водойм.

12:40:34 15.06.2022

Увага! Небезпека!

Шановні мешканці! Звертаємо Вашу увагу на те, що синоптики прогнозують підвищення температури повітря, що призведе до танення снігу та утворення бурульок і снігових наростів. Задля уникнення нещасних випадків необхідно бути уважними та обачними: не заходити за межі встановлених огорож, а у разі відсутності - триматися на відстані від трьох до п’яти метрів від будівлі, якщо є така можливість, та обирати безпечний маршрут. Власникам автотранспорту рекомендуємо не ставити свої автомобілі поблизу будівель, з яких може падати лід та сніг, щоб уникнути пошкодження вашого майна. Також закликаємо Вас не виходити на тонку кригу, адже це може привести до трагічних наслідків! Пам'ятайте, що дотримання основних заходів безпеки та порад – запорука Вашого благополуччя! 

14:22:40 31.01.2022

Увага! Небезпека!

З початку 2022 року піротехніки ДСНС  України вже вилучили та знищили понад півтори тисячі вибухонебезпечних предметів, зокрема 4 авіаційні бомби  Шановні мешканці, нагадуємо вам про важливість дотримання правил безпечного поводження з вибухонебезпечними або невідомими предметами! Категорично забороняється: - торкатися підозрілого предмету або пересувати його; - заливати його рідинами, засипати ґрунтом або чимось його накривати; - здійснювати на підозрілий предмет звуковий, світловий, тепловий чи механічний вплив; - намагатися самостійно знешкоджувати знахідку; - розбирати вибухонебезпечний предмет. Пам'ятайте, що у разі виявлення вибухонебезпечних предметів необхідно відразу повідомити про це за номером «101» або «102», а також ні в якому разі не намагатися самостійно ідентифікувати та знешкоджувати знайдені боєприпаси. Детальніше за посиланням: https://www.dsns.gov.ua/ua/Ostanni-novini/134285.html

09:52:09 25.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь