Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ВИДАЛИ ХЛІБНІ ВИРОБИ

ВИДАЛИ ХЛІБНІ ВИРОБИ

Сьогодні завдяки наданій благодійній допомозі мали можливість передати смачні духмяні батони жителям Пісочина та с. Олешки. Чудово розуміємо наскільки важлива підтримка людям у скрутний час! Саме тому нас не зупинять будь - які труднощі та перепони. Ми - разом!

15:04 21.01.2023

ВІДБУЛАСЬ ЧЕРГОВА СЕСІЯ ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ВІДБУЛАСЬ ЧЕРГОВА СЕСІЯ ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

20 січня відбулася чергова сесія селищної ради, на якій Пісочинський селищний голова разом із депутатським корпусом та старостами Ігорем Штодою й Наталією Пегар звітували про виконану роботу за 2022 рік. Незважаючи на складний час, продовжуємо працювати задля добробуту мешканців та заради майбутнього громади й України в цілому. 2022 рік розпочався повномасштабним вторгненням агресора на територію нашої держави, тож основними напрямками роботи у цьому році стали: - допомога ЗСУ та забезпечення роботи критичної інфраструктури; - підтримка місцевих мешканців й внутрішньо переміщених осіб. НАБЛИЖАЄМО ПЕРЕМОГУ КОЖЕН НА СВОЄМУ МІСЦІ! СЛАВА УКРАЇНІ!

21:47 20.01.2023

ІНФОРМУЄ АТ "ХАРКІВОБЛЕНЕРГО": ГРАФІК ПОГОДИННИХ ВІДКЛЮЧЕНЬ

ІНФОРМУЄ АТ "ХАРКІВОБЛЕНЕРГО": ГРАФІК ПОГОДИННИХ ВІДКЛЮЧЕНЬ

Графік погодинних відключень з 23 січня по 29 січня  з 10:00 до 13:00 - сел. Коротич; - сел. Рай-Оленівка; - сел. Пісочин: вул. Будівельна, Озерна, Нагірна, Степова, вул. Гоголя, Клубна, Новоселівська, Полтавське Шосе, Будівельна, Будівельників, Височанська, Гагаріна, Донська, Покровська, Інженерна, Лісова,Надії. - сел. Березівка, Слобода сад.тов. Графік може змінюватися в залежності від розпоряджень "Укренерго". Про аварійні відключення електроенергії немає можливості повідомлення заздалегідь!

15:50 20.01.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ТРОЯНОВОЇ С.М., МАЙСТРИНІ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ТРОЯНОВОЇ С.М., МАЙСТРИНІ

Вітаємо з Днем народження Троянову Світлану Миколаївну, самобутню талановиту майстриню нашої громади, керівника групи «Здоров`я» Комунального закладу «ФОК «Мобіль»! Шановна Світлано Миколаївно! Від щирого серця бажаємо Вам миру, здоров`я, творчого натхнення та невичерпної наснаги у всіх Ваших добрих справах! Ваші багаточисленні таланти та людські чесноти викликають справжнє захоплення та повагу! Зичимо Вам нових звершень у всіх сферах життя, родинного тепла та затишку, достатку й стабільності! Хай збуваються всі мрії, а рідні люди завжди будуть люблячими й уважними до Вас! Щедрої долі та вірного ангела-охоронця Вашій родині! З Днем народження!

10:43 20.01.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ БОНДАРЕНКО ГАННИ ОЛЕКСАНДРІВНИ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ БОНДАРЕНКО ГАННИ ОЛЕКСАНДРІВНИ

Вітаємо з Днем народження Бондаренко Ганну Олександрівну - шановану мешканку нашої громади, депутата 6 скликань Пісочинської селищної ради! Шановна Ганно Олександрівно, прийміть найщиріші привітання з нагоди Вашого дня народження! Бажаємо миру та гармонії, благополуччя, тепла й злагоди у родинному колі, відмінного здоров'я, невичерпної наснаги. натхнення на нові ідеї та плани, любові й уваги рідних, лише приємних подій і радісних звісток від життя! Хай Божа благодать оберігає від Вас негараздів, удача буде вірним супутником, в серці завжди буде місце добру та милосерддю! Нехай збуваються всі заповітні мрії! З Днем народження!

06:50 20.01.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ТИМЧЕНКО К.А., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА ПІСОЧИНА

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ТИМЧЕНКО К.А., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА ПІСОЧИНА

Вітаємо з Днем народження Тимченко Катерину Андріївну, Почесного громадянина Пісочина! Шановна Катерино Андріївно, щиро бажаємо Вам доброго здоров`я та щасливого довголіття, мирного неба, родинного тепла, достатку та всіх земних благ! Багато поколінь мешканців нашої громади вдячні Вам за те, що щедро ділилися своїми знання та безцінним досвідом, не жалкували ні сил, ні часу для своїх учнів, завжди були прикладом для молоді та віддавали частину свого серця нашим дітям! За понад 65 років педагогічної праці Ви стали взірцем для наслідування! Нехай життя дарує Вам лише радість і приємності, дорога Катерино Андріївно! Бережи Вас Господь! З Днем народження!

06:39 20.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь