Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

 ІНФОРМУЄ АТ «ХАРКІВГАЗ»

 ІНФОРМУЄ АТ «ХАРКІВГАЗ»

АТ "Харківгаз" залишається Оператором ГРМ для мешканців Харківської області. Банківські реквізити АТ "Харківгаз" для оплати послуг та собові рахунки у споживачів газу не змінились.  У зв'язку з інтеграцією АТ "Харківгаз" до групи НАК "Нафтогаз України", змінились способи передачі показань лічильників. Тобто, споживачі  передають показання лічильників за новими номерами телефонів та через нові сервіси. А оплачують послуги за банківськими реквізитами Харківгазу, які були раніше. Передати показання лічильників клієнти АТ «Харківгаз» можуть наступними способами: - на сайті gas.ua; client@gas.ua - за телефонами 066-300-2-888 (Vodafone) 098-300-2-888 (Kyivstar) 093-300-2-888 (Lifecell) - у центрах обслуговування клієнтів районних дільниць та відділень АТ «Харківгаз. - Нова сторінка АТ "Харківгаз" у фейсбуці https://www.facebook.com/kharkivgas/ - Інші сторінки Харківгазу не є актуальними і не висвітлюють достовірну інформацію про діяльність компанії.

09:28 31.01.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ НЄНАДИ В.М., РОБІТНИКА З БЛАГОУСТРОЮ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ НЄНАДИ В.М., РОБІТНИКА З БЛАГОУСТРОЮ

Вітаємо з Днем народження Нєнаду Володимира Миколайовича, робітника з благоустрою Пісочинської селищної ради! Шановний Володимире Миколайовичу! Прийміть наші найщиріші вітання з нагоди дня Вашого народження! Бажаємо Вам миру та злагоди, міцного здоров'я, бадьорості духу, невичерпної енергії та оптимізму у всіх Ваших справах! Хай друзі залишаються вірними, у сімейному колі панують любов, взаєморозуміння, добробут, життя дарує лише приємні звістки, а удача стане вірним супутником! Щастя, благополуччя та вірного ангела-охоронця! З Днем народження!

06:11 31.01.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ТКАЧУКА А.І., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА ПІСОЧИНА

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ТКАЧУКА А.І., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА ПІСОЧИНА

Вітаємо з Днем народження Ткачука Анатолія Івановича, Почесного громадянина Пісочина, сімейного лікаря АЗПСМ селища Пісочин! Шановний Анатолію Івановичу! Від щирого серця бажаємо міцного здоров’я та невичерпної наснаги у всіх Ваших справах, благополуччя, любові та злагоди у родинному колі, успішного втілення всіх задумів, натхнення на нові ідеї та Божої допомоги в їх реалізації! Нехай доля щедро дарує Вам щастя та радість! Хай ангел-охоронець береже родину від негараздів! Миру, гармонії, добробуту! З Днем народження!

09:20 30.01.2023

ДО УВАГИ БАТЬКІВ

ДО УВАГИ БАТЬКІВ

Шановні батьки! Тимчасово видача гуманітарної допомоги для малечі від 0 до 18 місяців (памперси та дитяче харчування) у Пісочині буде здійснюватися лише на одній локації: ВУЛ. ТЕХНОЛОГІЧНА, 4А. Видача проводитиметься у понеділок та п'ятницю з 9 до 13:00. Можете отримати допомогу один раз на два тижні. З СОБОЮ МАТИ ОРИГІНАЛ СВІДОЦТВА ПРО НАРОДЖЕННЯ ДИТИНИ.

09:08 30.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь