A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ДО УВАГИ БАТЬКІВ

ДО УВАГИ БАТЬКІВ

Шановні батьки! Тимчасово видача гуманітарної допомоги для малечі від 0 до 18 місяців (памперси та дитяче харчування) у Пісочині буде здійснюватися лише на одній локації: ВУЛ. ТЕХНОЛОГІЧНА, 4А. Видача проводитиметься у понеділок та п'ятницю з 9 до 13:00. Можете отримати допомогу один раз на два тижні. З СОБОЮ МАТИ ОРИГІНАЛ СВІДОЦТВА ПРО НАРОДЖЕННЯ ДИТИНИ.

09:08 30.01.2023

З ДНЕМ ВЕТЕРАНІВ ПОЖЕЖНОЇ ОХОРОНИ!

З ДНЕМ ВЕТЕРАНІВ ПОЖЕЖНОЇ ОХОРОНИ!

Пісочинська селищна рада вітає ветеранів і пенсіонерів пожежної охорони з професійним святом! Безмежно вдячні вам за врятовані життя, за відданість пожежно-рятувальній справі та професіоналізм! Щиро бажаємо миру, доброго здоров’я, невичерпної життєвої наснаги, тепла й затишку у сімейному колі! Зі святом!

11:15 29.01.2023

105-РІЧНИЦЯ БОЮ ПІД КРУТАМИ

105-РІЧНИЦЯ БОЮ ПІД КРУТАМИ

29 січня виповнюється 105 років, як відбувся бій під Крутами. Бій, що став для нас символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність. Бій під Крутами – це нагадування, що війна з темрявою почалася не в 2022 році. Пам'ять виховує традицію! Сьогодні українці гідно дають відсіч ворогу та б'ються за народ та свою країну! Слава Україні! Героям слава!

07:18 29.01.2023

ТРИМАЄМО ОСВІТЯНСЬКИЙ ФРОНТ

ТРИМАЄМО ОСВІТЯНСЬКИЙ ФРОНТ

У період активних воєнних дій в Україні, навчання у школах громади продовжується в дистанційному режимі. Щодня понад 300 педагогів навчають 3500 дітей нашої громади. «Як залишитися на зв'язку з учнями та їх батьками? Як зробити навчання доступним і якісним?» - такі питання чуємо від вчителів та директорів закладів освіти громади. Завдячуючи оперативній роботі дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) у співпраці з Міністерством освіти й науки, Харківською обласною державною (військовою) адміністрацією, 27 січня 2023 року Пісочинська громада отримала хромбуки для вчителів. Хромбуки допоможуть вчителям забезпечити фундаментальне право дітей на освіту та повноцінний освітній процес. Спільними зусиллями тримаємо освітянський фронт, аби навчальний рік тривав у безпечних умовах, а пісочинські вчителі були забезпечені необхідним цифровим обладнанням. Все буде Україна!

15:46 28.01.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ОЛІЙНИК С.П., СОЦІАЛЬНОГО РОБІТНИКА

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ОЛІЙНИК С.П., СОЦІАЛЬНОГО РОБІТНИКА

Вітаємо з Днем народження Олійник Світлану Петрівну, соціального робітника відділення з надання соціальних послуг одиноким непрацездатним громадянам похилого віку та особам з інвалідністю Пісочинської селищної ради! Шановна Світлано Петрівно, щиро бажаємо Вам мирного неба та доброго здоров`я, родинного благополуччя, невичерпної наснаги та удачі у всіх Ваших добрих починаннях! Дякуємо за нелегку працю та небайдужість, відповідальність і турботу про добробут своїх підопічних! Нехай у сімейному колі завжди буде тепло й затишно, всі плани втілюються у життя, рідні завжди дарують свою увагу, любов і підтримують у всіх починаннях! З Днем народження!

07:50 28.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь