A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ СОХАНЯ В.В., ВОДІЯ АВТОТРАНСПОРТНОГО ЗАСОБУ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ СОХАНЯ В.В., ВОДІЯ АВТОТРАНСПОРТНОГО ЗАСОБУ

Вітаємо з Днем народження Соханя Вячеслава Вікторовича, водія автотранспортного засобу Пісочинської селищної ради! Шановний Вячеславе Вікторовичу, прийміть найщиріші привітання з нагоди дня Вашого народження! Бажаємо миру й стабільності, відмінного здоров`я та життєвої наснаги, тепла і затишку у сімейній оселі, вірних друзів та успіху у всіх справах! Нехай робота дарує Вам моральне задоволення та достаток, життя приносить лише приємні звістки, кожен день буде багатий на щасливі миттєвості й радість! Хай збуваються всі заповітні сподівання! З Днем народження!

06:48 26.01.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ЩЕРБАНЬ Н.Г., ДЕПУТАТА ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ЩЕРБАНЬ Н.Г., ДЕПУТАТА ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Вітаємо з Днем народження Щербань Ніну Григорівну, депутата Пісочинської селищної ради! Шановна Ніно Григорівно, прийміть найщиріші привітання з нагоди Вашого дня народження! Зичимо Вам і Вашим рідним миру та благополуччя, міцного здоров’я, невичерпної наснаги та вірної удачі у всіх добрих справах! Нехай у Вашій прекрасній родині панують любов, взаємоповага, лад і достаток, нові досягнення сприятимуть розвитку нашої громади, в оточенні завжди будуть вірні Вам люди, а всі сподівання обов`язково збудуться! Хай береже Вас Господь! З Днем народження!

08:17 25.01.2023

ВІТАЄМО З ВІДЗНАКОЮ!

ВІТАЄМО З ВІДЗНАКОЮ!

З нагоди Дня Соборності України начальник Харківської обласної війскової адміністрації Олег Синєгубов зустрівся з працівниками освіти області. Він особисто подякував освітянам за вірність покликанню та передав нагороди й подяки Міністра освіти і науки України. Щиро вітаємо Сасіну Оксану Олександрівну, директора Комунального закладу «Пісочинський ліцей «Джерело» з отриманням вагомої відзнаки! Пишаємося освітянами Пісочинської громади та висловлюємо слова щирої вдячності за нелегку працю, самовідданість і професіоналізм! Бажаємо нових досягнень у професії, миру та добробуту у сімейному колі! Нехай наснага та натхнення ніколи не залишають Вас, хай учні радують своїми перемогами й нагородами! ВІТАЄМО!  

15:54 24.01.2023

ВИДАЛИ ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ - ПРОДОВОЛЬЧІ НАБОРИ БАГАТОДІТНИМ РОДИНАМ

ВИДАЛИ ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ - ПРОДОВОЛЬЧІ НАБОРИ БАГАТОДІТНИМ РОДИНАМ

Завдяки допомозі від Благодійної організації «СОС Дитячі Містечка Україна» та Громадської організації «Фонд «Професійний розвиток Харкова» сьогодні видали продовольчі набори багатодітним родинам громади, в яких виховуються 4 та більш дітей. Дякуємо за підтримку! Разом переможемо та подолаємо всі незгоди! Звертаємо увагу батьків багатодітних сімей (4 та більше дітей)! Якщо сьогодні ви не отримали допомогу, зверніться до Служби у справах дітей та сім`ї Пісочинської селищної ради за телефоном: (057) 742- 55-05.

15:08 24.01.2023

ПОЛІЦЕЙСЬКІ ОФІЦЕРИ ГРОМАДИ ОТРИМАЛИ НОВИЙ СУЧАСНИЙ АВТОМОБІЛЬ

ПОЛІЦЕЙСЬКІ ОФІЦЕРИ ГРОМАДИ ОТРИМАЛИ НОВИЙ СУЧАСНИЙ АВТОМОБІЛЬ

Сьогодні Пісочинський селищний голова Олег Чернобай разом із начальником управління превентивної діяльності ГУНП в Харківській області полковником поліції Сергієм Бірбасовим та начальником сектору взаємодії з громадами УПД ГУНП в Харківській області підполковником поліції Олександром Сурмачем вручили ключі  від нового службового автомобіля Chery Jetour X70  поліцейським офіцерам Пісочинської громади. Відтепер сучасне авто допомагатиме офіцерам якісно та оперативно виконувати поліцейські функції, дбати про безпеку наших мешканців. Придбане авто буде вагомим внеском у цьому напрямку! Вперед до Перемоги! Все буде Україна!

19:48 23.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь