A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ВОЛОБУЄВОЇ Г.М., ДИРЕКТОРА КЗ "ПІСОЧИНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ "МОБІЛЬ"

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ВОЛОБУЄВОЇ Г.М., ДИРЕКТОРА КЗ "ПІСОЧИНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ "МОБІЛЬ"

Вітаємо з Днем народження Волобуєву Галину Миколаївну, директора Комунального закладу «Пісочинський ліцей «Мобіль»! Шановна Галино Миколаївно, прийміть найщиріші привітання з нагоди дня народження! Дякуємо за небайдужість і щиру турботу про наших дітей! Високо цінуємо Ваш професіоналізм, безмежну прихильність до покликання та життєву мудрість, з якою Ви керуєте колективом натхненних, талановитих освітян! Нехай у сімейному колі панують злагода та добробут, оптимізм і наснага допомагають успішно реалізовувати плани, нові перемоги у професійній сфері сприятимуть розвитку та процвітанню нашої громади! Миру, щастя, гармонії! Хай береже Господь Вашу родину! З Днем народження!

06:53 09.02.2023

СВІТЛА ПАМ`ЯТЬ ГЕРОЮ

СВІТЛА ПАМ`ЯТЬ ГЕРОЮ

Війна забирає найкращих… Сьогодні ми попрощалися ще з одним мужнім сином нашої громади, справжнім патріотом України – Миколою Чалим, який з першого дня виявив бажання боронити свою країну. Він неодноразово брав участь у бойових діях, показавши рішучість, сміливість та відповідальність, за що заслужив глибоку пошану серед командирів підрозділу та побратимів, був нагороджений почесною грамотою від Національної гвардії України. Микола Чалий загинув обороняючи рідну землю під містом Кремінна. Російські війська були зупинені ціною життя нашого односельця та його побратимів. Висловлюємо співчуття рідним та близьким. Світла пам’ять усім тим, хто віддав своє життя заради майбутнього України! Пам’ять про Героя назавжди залишиться в наших серцях …

19:54 08.02.2023

ВИДАЛИ ДУХМЯНІ БАТОНИ МЕШКАНЦЯМ

ВИДАЛИ ДУХМЯНІ БАТОНИ МЕШКАНЦЯМ

Дякуємо за те, що маємо можливість підтримати наших мешканців у скруті! Сьогодні завдяки наданій благодійній допомозі передали духмяні батони жителям Пісочина, Рай-Оленівки та Коротичанського старостинського округу. Радіємо, що громада має вірних друзів! Дбаємо один про одного адже ми - українці!

19:18 07.02.2023

ДО УВАГИ ОДИНОКИХ МАТЕРІВ (БАТЬКІВ)!

ДО УВАГИ ОДИНОКИХ МАТЕРІВ (БАТЬКІВ)!

ДО УВАГИ ОДИНОКИХ МАТЕРІВ (БАТЬКІВ) ВПО ТА МЕШКАНЦІВ ПІСОЧИНСЬКОЇ ГРОМАДИ, які не отримували грошової допомоги від інших міжнародних організацій (при повторному зверненні кошти не перерахують!) До 20 лютого подовжено оформлення гуманітарної допомоги від Всесвітньої продовольчої програми Організації Об’єднаних Націй сім’ям з дітьми до 18 років: - Отримувачі допомоги одинокі матері та вдови/вдівці; - Одинока мати (є статус відповідно до ст. 135 Сімейного Кодексу України) та ті матері, які не отримують допомоги від держави; - Отримувачі допомоги дітям, батьки яких ухиляються від сплати аліментів (є довідка про несплату аліментів). Документи потрібно надавати до селищної ради (каб. 19). Довідки за телефоном 742 73 61.   При собі мати оригінали довідок ВПО, оригінали документів, що підтверджують особу та прописку, ідентифікаційний  код, а також оригінал свідоцтва про народження та ідентифікаційні коди всіх неповнолітніх дітей, активний телефон.

16:33 07.02.2023

ЛІКВІДАЦІЯ НЕСАНКЦІОНОВАНИХ СМІТТЄЗВАЛИЩ

ЛІКВІДАЦІЯ НЕСАНКЦІОНОВАНИХ СМІТТЄЗВАЛИЩ

Для забезпечення належного санітарного стану навколишнього середовища проводимо очищення громади від несанкціонованих сміттєзвалищ. Чистота та естетичний вигляд території забезпечуються нелегкою працею комунальників. Цінуйте комфорт, який створюють для Вас інші!

15:31 07.02.2023

ПРАЦЮЮТЬ КОМУНАЛЬНИКИ ГРОМАДИ

ПРАЦЮЮТЬ КОМУНАЛЬНИКИ ГРОМАДИ

Робітники комунальних підприємств проводять роботи щодо ліквідації наслідків ожеледі.  Систематично виконується очищення пішохідних зон від льоду та посипання піщаною сумішшю. Безпека мешканців - наш пріоритет!

15:29 07.02.2023

ГРОМАДА ОТРИМАЛА ЧЕРГОВУ ДОПОМОГУ ВІД БО "УКРАЇНСЬКИЙ БЛАГОДІЙНИЙ АЛЬЯНС"

ГРОМАДА ОТРИМАЛА ЧЕРГОВУ ДОПОМОГУ ВІД БО "УКРАЇНСЬКИЙ БЛАГОДІЙНИЙ АЛЬЯНС"

Три генератори отримали структурні підрозділи КНП Пісочинської селищної ради «ЦПМД №2 Харківського району» від благодійної організації «Український благодійний альянс». Відтепер лікарі матимуть можливість приймати пацієнтів і виписувати електронні рецепти й направлення навіть у разі відсутності електропостачання. Щиро дякуємо голові БО «Український благодійний альянс» Олексію Курцеву за постійну та вагому підтримку Пісочинської громади.

20:23 06.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь