Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Вітаємо з ювілеєм Бондаренка Юрія Юрійовича, голову Пісочинської організації "Союз Чорнобиль", Почесного громадянина Пісочина!

Вітаємо з ювілеєм Бондаренка Юрія Юрійовича, голову Пісочинської організації "Союз Чорнобиль", Почесного громадянина Пісочина!

Вітаємо з ювілеєм Бондаренка Юрія Юрійовича, голову Пісочинської організації "Союз Чорнобиль", Почесного громадянина Пісочина! Шановний Юрію Юрійовичу, прийміть найщиріші привітання з нагоди дня Вашого народження! Щиро бажаємо мирного, щасливого життя, сповненого любові та радості! Нехай збудуться всі сподівання та реалізуються всі задуми! Відмінного Вам здоров'я, невичерпної енергії та оптимізму у всіх Ваших добрих справах! Нехай родина завжди буде Вашою фортецею та джерелом Вашого натхнення! Хай береже Вас і Ваших близьких Господь! З ювілеєм!

07:10 28.02.2023

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ!

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ!

З 1 березня 2023 року відновлює рух соціальний безкоштовний автобус Пісочинської територіальної громади. Звертаємо вашу увагу, що автобус курсує ЛИШЕ ПО БУДНЯХ!

14:32 27.02.2023

СВІТЛА ПАМ`ЯТЬ ГЕРОЮ!

СВІТЛА ПАМ`ЯТЬ ГЕРОЮ!

Війна принесла на українську землю надзвичайно багато горя… Сьогодні ми схиляємо голови в пошані, проводжаючи в останню путь відважного Героя та Захисника України – Олександра Анатолійовича Журбу, мешканця Коротича, для якого війна почалася ще в 2014 році (був старшиною підрозділу). «Людина, яка за козацьким звичаєм, за звичаєм предків, коли на рідну землю напав чужинець, не вагаючись, став виконувати свій вояцький обов’язок! Веселий, жвавий та життєрадісний хлопець. Надійний товариш, готовий прийти на допомогу. Сміливо висловлював та відстоював свою думку» – згадує його однокласник і нині також Захисник Батьківщини Олексій Губський. Олександр був надзвичайно чуйною та доброю людиною, для якої родинні цінності та сім’я завжди були на першому місці. Але безжальний ворог зруйнував життя, а з ним мрії та сподівання… без батька залишилося двоє дітей. Щирі співчуття рідним та близьким. Розділяємо біль вашої втрати та сумуємо разом з вами. Доземний уклін і щира подяка Герою, який віддав життя за незалежність своєї Батьківщини! Спочивай з миром, наш Захисник! Вічна пам’ять та вічна слава Герою!

12:45 27.02.2023

ДОЛУЧАЙСЯ ДО ЛАВ ГВАРДІЇ НАСТУПУ. ШТУРМОВА БРИГАДА СПАРТАН

ДОЛУЧАЙСЯ ДО ЛАВ ГВАРДІЇ НАСТУПУ. ШТУРМОВА БРИГАДА СПАРТАН

Вкрасти гранатомет з-під носа окупантів. Відправити загарбника “на концерт Кобзона” просто за чаюванням. “Відсипати” по повній по ворожих позиціях. Все це — яскраві будні мешканця Харківщини на псевдо СОВА, який подолав понад п’ятдесят кілометрів окупованої території, аби стати до лав Військова частина 3017 Національної гвардії України. З гвардійцем-мінометником Совою ми познайомилися під час боїв на Сватівському напрямку. Читайте історію героя  Штурмова бригада #Спартан — об нас ламається ворог! Вступай і наступай! Заповнюй анкету на сайті https://storm.mvs.gov.ua/ Східне оперативно-територіальне об'єднання Національної гвардії України ВІДЕО

12:15 27.02.2023

ІНФОРМУЄ АТ "ХАРКІВОБЛЕНЕРГО"

ІНФОРМУЄ АТ "ХАРКІВОБЛЕНЕРГО"

ГРАФІК ПОГОДИННИХ ВІДКЛЮЧЕНЬ З 27  ЛЮТОГО  ПО 5 БЕРЕЗНЯ  з 15:00 до 18:00 - сел. Коротич;  - сел. Рай-Оленівка; - сел. Пісочин: вул. Будівельна, Озерна, Нагірна, Степова, вул. Гоголя, Клубна, Новоселівська, Полтавське Шосе, Будівельна, Будівельників, Височанська, Гагаріна, Донська, Покровська, Інженерна, Лісова,Надії. - сел. Березівка, Слобода сад.тов.

11:37 27.02.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ДУРНЄВОЇ Н.В., РОБІТНИКА З БЛАГОУСТРОЮ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ДУРНЄВОЇ Н.В., РОБІТНИКА З БЛАГОУСТРОЮ

Вітаємо з Днем народження Дурнєву Наталію Валентинівну, робітника з благоустрою Пісочинської селищної ради! Щиро бажаємо Вам, шановна Наталіє Валентинівно, миру, здоров'я та родинного благополуччя! Нехай збудуться всі заповітні сподівання, в серці живе віра та любов, рідні завжди розуміють та підтримують у всіх починаннях! Зичимо плідної праці на благо нашої громади та нових звершень у всіх сферах Вашого життя! З Днем народження!

11:23 27.02.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ПАНКОВОЇ І.С.,СПЕЦІАЛІСТА 1 КАТЕГОРІЇ З ВЕДЕННЯ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ПАНКОВОЇ І.С.,СПЕЦІАЛІСТА 1 КАТЕГОРІЇ З ВЕДЕННЯ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ

Вітаємо з Днем народження Панкову Ірину Сергіївну, спеціаліста І категорії з ведення бухгалтерського обліку відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради! Щиро бажаємо Вам, шановна Ірино Сергіївно, завжди отримувати насолоду від родинного затишку, мріяти та втілювати плани у життя, дарувати своє душевне тепло рідним і друзям, досягати всіх бажаних вершин і долати всі перепони! Миру та злагоди, відмінного здоров`я, життєвої енергії, достатку й благополуччя Вашій прекрасній родині! Нехай доля завжди буде щедрою та прихильною до Вас, а ангел-охоронець оберігає від будь-яких негараздів! З Днем народження!

07:39 27.02.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ СНЕСАРЬ Л.А., СОЦІАЛЬНОГО РОБІТНИКА

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ СНЕСАРЬ Л.А., СОЦІАЛЬНОГО РОБІТНИКА

Вітаємо з Днем народження Снесарь Любов Анатоліївну, соціального робітника відділення з надання соціальних послуг одиноким, непрацездатним громадянам похилого віку та особам з інвалідністю Пісочинської селищної ради! Шановна Любове Анатоліївно, прийміть наші найщиріші побажання всіх земних благ! Безмежно вдячні Вам за нелегку працю! Ваша працелюбність і відповідальність викликає глибоку повагу! Нехай у сімейному колі пануватимуть любов і злагода, підтримка колег сприятиме новим успіхам у роботі, кожна хвилина життя буде сповнена радості! Хай збудуться всі Ваші заповітні мрії!  З Днем народження!

07:10 27.02.2023

ПРИВІТАННЯ З ЮВІЛЕЄМ ЧАЛОГО Л.Г., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА КОРОТИЧА

ПРИВІТАННЯ З ЮВІЛЕЄМ ЧАЛОГО Л.Г., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА КОРОТИЧА

Вітаємо з ювілеєм Чалого Леоніда Григоровича, Почесного громадянина Харківського району, Почесного громадянина Коротича, члена виконавчого комітету Пісочинської селищної ради! Шановний Леоніде Григоровичу, від щирого серця зичимо Вам міцного здоров`я та невичерпної наснаги у всіх добрих починаннях! Нехай у нашій країні знову запанує мир, а доля буде прихильною до кожної родини! Бажаємо здійснення всіх заповітних сподівань, вірної удачі, родинного тепла й затишку, нових перемог і звершень у всіх сферах Вашого життя! Хай поруч завжди будуть дорогі Вашому серцю люди! З ювілеєм!

06:42 27.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь