Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

З МАСНИЦЕЮ! ЗУСТРІЧАЄМО ВЕСНУ РАЗОМ!

З МАСНИЦЕЮ! ЗУСТРІЧАЄМО ВЕСНУ РАЗОМ!

Сьогодні за ініціативи Пісочинського селищного голови Олега Чернобая відбулось частування маленьких і дорослих мешканців громади смачними млинцями. Видали понад 5000 апетитних млинців у Пісочині та Коротичанському старостинському окрузі. У нашій громаді пам'ятають і шанують свята та традиції предків! Колодія, Масницю зустрічаємо - весну величаємо! Зі святом!

18:07 26.02.2023

Смачними млинцями всіх пригощаємо!

Смачними млинцями всіх пригощаємо!

Чекаємо всіх на частування млинцями!  ЧАС: з 10 до 12:00 ЛОКАЦІЇ: - ПІСОЧИН, вул. Клубна, 5 - ПІСОЧИН, пров. Шевченка, 2 - ПІСОЧИН, вул. Молодіжна, 2 - КОРОТИЧ, ліцей. ЧАС: з 12 до 14:00 ЛОКАЦІЯ: мікрорайон Мобіль, зона відпочинку у сосновому борі. СМАЧНОЇ МАСЛЯНОЇ!

08:01 26.02.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ЗАЯРНОЇ В.П., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА КОРОТИЧА

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ЗАЯРНОЇ В.П., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА КОРОТИЧА

Вітаємо з Днем народження Заярну Валентину Павлівну, Почесного громадянина селища Коротич! Шановна Валентино Павлівно! Зичимо Вам міцного здоров’я, щастя, родинного благополуччя! Хай кожен Ваш день буде мирним, радісним, сонячним, у сімейному колі пануватимуть любов і злагода, всі задуми успішно втілюються у життя! Наснаги та натхнення у всіх добрих справах! Бережи Вас Господь! З Днем народження!

07:30 26.02.2023

ПРОЩЕНА НЕДІЛЯ

ПРОЩЕНА НЕДІЛЯ

"Прости мене" – "Бог простить, і я прощаю". Саме так сьогодні ми звертаємося один до одного й кажемо у відповідь. Свято пробуджує в нас світлі почуття й прагнення до добрих справ. У Великий піст людина має увійти із чистою душею. Від щирого серця вітаємо всіх вас зі світлим святом - Прощеною неділею! Нехай Господь оберігає вас від бід! Хай береже Господь наших захисників і нашу благословенну країну! Щастя, любові, добробуту вашим родинам! Зі святом!

07:12 26.02.2023

Підвищуємо рівень пожежної безпеки на території Пісочинської громади

Підвищуємо рівень пожежної безпеки на території Пісочинської громади

Для забезпечення оперативної роботи рятувальників відновили два пожежних гідранти по вулиці Квартальній у селищі Пісочин. Приділяємо велику увагу належному функціонуванню гідрантів адже від стану пожежного водопостачання залежить успіх у гасінні пожеж. ВАША БЕЗПЕКА – НАША ТУРБОТА!

15:50 24.02.2023

ЗВЕРНЕННЯ ПІСОЧИНСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ОЛЕГА ЧЕРНОБАЯ

ЗВЕРНЕННЯ ПІСОЧИНСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ОЛЕГА ЧЕРНОБАЯ

365 днів Незламності… 9 років війни… сповнені тривогами, втратами, болем та відчаєм для кожного українця! 24 лютого 2022 року поділив наше життя на до та після. Ми навчилися цінувати те, що в нас є, любити ще більше своє рідне, українське. Ми навчилися бути сильними, незважаючи ні на що, допомагати один одному. Війна як ніколи об’єднала та згуртувала нас, адже тільки разом, тільки спільними зусиллями ми зможемо подолати всі труднощі! Велика шана та повага нашим відважним Захисникам, справжнім Героям, які до останнього подиху боронять свою Батьківщину, не даючи ворогу жодних шансів. Ми пишаємося вами, вашою мужністю, силою та стійкістю. Низький уклін тим, хто поклав своє життя на захист майбутнього України. Стільки забраних життів, нездійсненних планів, мрій та задумів… Ми пам’ятаємо кожного, ваш подвиг навіки у наших серцях! Сердечно дякую всім, хто був поруч у цей складний рік. Кожен на своєму місці робив все можливе й неможливе задля майбутнього України!  Боротьба триває, а віра в Перемогу лише зміцнюється з кожним днем! Я впевнений, що невдовзі ми всі заспіваємо гімн України на святі Перемоги! Слава Україні! Слава Героям!

11:13 24.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь